Gość: Koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:38 Dzięki za info! byłem i naprawdę świetna sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konop Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 07.03.05, 15:11 Zgadza się - bardzo dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:36 byłam zupełnie porażona, oszołomiona... każdy powinien zobaczyć ten spektakl, to naprawdę niezwykłe wydarzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.05, 21:39 kazdy powinien zobaczyc to przedstawienie, tylko niech jeszcze ten 'kazdy' mieszka w krakowie albo w warszawie, badz w okolicy. z checia bym to zobaczyl, lecz niestety do warszawy mam 450, do krakowa - 700 kilometrow. A szkoda... serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 22:04 Znakomita sztuka, wspaniała gra wszystkich aktorów. Poraz pierwszy byłam w tym teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:11 Rzadko chodzę do teatru ale to pprzedstawienie było znakomite...! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sanko Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 09.04.05, 23:46 Widziałem właśnie "KRUMa" w TR. Porażka 3 godziny nudy. Zaczyna się obiecująco ale później jest gorzej i coraz gorzej. Pod koniec miałem wrażenie jakbym był na kazaniu. Banały i schematy. Moim zdaniem porusza za dużo wątków, chce powiedzieć o wszystkim a w konsekwencji nie mówi o niczym. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 11.04.05, 10:12 Byłam w niedzielę na "Krumie" i jestem pod ogromnym wrażeniem! Znakomity spektakl, rewelacyjne aktorstwo - nie wiem, kogo wyróżnić bo wszyscy aktorzy grali wspaniale ale chyba jednak Małgorzatę Hajewską! Przedstawienie trwa trzy godziny a wcale nie mamy wrażenia, że to tak długo! No i na widowni obecny był oprócz wielu znanych twarzy pan Jan Kaczmarek - ten od tegorocznego Oscara za muzykę! Polecam gorąco "Kruma" - dla mnie rewelacja! Brawa dla Teatru Rozmaitości za wystawienie tej sztuki i brawa dla Jacka Poniedziałka za jej przetłumaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krum Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 19.04.05, 18:13 Dla mnie rewelacja! Byłam 10 kwietnia i jestem pod ogromnym wrażeniem tej sztuki, fantastyczny przekład Jacka Poniedziałka, gra wszystkich aktorów na poziomie mistrzostwa, scenografia super! Idżcie koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloud Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.05, 09:37 mam pytanie: czy spektakl krakowski trwa dokladnie 3h? bo wybieram sie nan z daleka (Koszalin-Slupsk), zaczyna sie o 18:00, a ja o 21:10 mam autobus powrotny, i nie wiem czy sie wyrobie ze Starowislnej na dworzec pks... z gory dziekuje za odpowiedz m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 27.11.05, 11:26 Nie wiem ile trwa spektakl krakowski ale podejrzewam, że tyle samo co warszawski czyli równe 3 godziny bo to przecież ten sam spektakl i ten sam teatr czyli Rozmaitości! Byłam wczoraj 26 drugi raz na "Krumie" bo dla mnie to rewelacja i spektakl zmienił się trochę od kwietnia! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.05, 22:09 genialny spektakl genialnego rezysera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umęczyłem się Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.tpi.pl 20.02.06, 10:31 Fatalny, przegadany banałem tekst. Afektowana gra (bo niby jak podać takie komunały?). Wydumana inscenizacja - pod tym względem teatr drepcze w miejscu od dawna. Emocje? Mimiczna sztukateria. Daleko, daleko z przodu widać czerwone światła Koterskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 20.02.06, 13:42 "Krum"to jeden z najwspanialszych spektakli .Warlikowski roolez:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 20.02.06, 13:48 ciekawy jestem jaka jest przeciętna wieku tych, dla których "Krum" jest świetny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 20.02.06, 19:08 "Krum"ogólnie jest dedykowany dla 40-latów,ale ja jestem w tym przedziale bliżej 20 niż 40:Pwięc zależy...a tak odbiegając-to na książeczce o "Krumie"jest dedykacja-"dla naszych mam"...tak więc różnie to można interpretować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valmont Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:07 Juz drugi raz. Trzy godziny minęły jak jedna chwila. Co za wytchnienie po tych wszystkich obejrzanych ostatnio spektakliskach... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleria Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 25.04.06, 09:57 Ja też widziałam "Kruma" dwa razy i powtarzam po przedmówcy: to jest TO! Genialny spektakl, rewelacyjne aktorstwo /ach ta Hajewska!/ a te 3 godziny to jak moment! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:14 a ja byłam już 4 raz....i pewnie pójdę jeszcze nie raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: "Krum" Warlikowskiego 25.04.06, 20:14 A ja ? Może jak pójdę drugi raz,to w końcu docenię i poddam się zachwytowi? Iść czy nie iść... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: "Krum" Warlikowskiego 25.04.06, 20:31 Krum w porządku, ale bez zachwytów. Nic nowego. Dużo więcej wrażeń dostarczył mi widziany ostatnio "Fantasy" Klaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:41 bez porównywania Warlikowskiego z Klatą...bardzo proszę.Warlikowski by się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: "Krum" Warlikowskiego 26.04.06, 23:04 a co mnie to...niech się obraża Odpowiedz Link Zgłoś