Dodaj do ulubionych

"Krum", nowy spektakl Warlikowskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:38
Dzięki za info! byłem i naprawdę świetna sztuka!
Obserwuj wątek
    • konop Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 07.03.05, 15:11
      Zgadza się - bardzo dobre...
      • Gość: misiak Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:36
        byłam zupełnie porażona, oszołomiona... każdy powinien zobaczyć ten spektakl,
        to naprawdę niezwykłe wydarzenie...
        • Gość: michal Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.05, 21:39
          kazdy powinien zobaczyc to przedstawienie, tylko niech jeszcze ten 'kazdy'
          mieszka w krakowie albo w warszawie, badz w okolicy. z checia bym to zobaczyl,
          lecz niestety do warszawy mam 450, do krakowa - 700 kilometrow. A szkoda...

serdecznosci
    • Gość: Ira Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 22:04
      Znakomita sztuka, wspaniała gra wszystkich aktorów. Poraz pierwszy byłam w tym
      teatrze.
      • Gość: Korek Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:11
        Rzadko chodzę do teatru ale to pprzedstawienie było znakomite...!
        • jacek.sanko Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 09.04.05, 23:46
          Widziałem właśnie "KRUMa" w TR. Porażka 3 godziny nudy. Zaczyna się obiecująco ale później jest gorzej i coraz gorzej. Pod koniec miałem wrażenie jakbym był na kazaniu. Banały i schematy. Moim zdaniem porusza za dużo wątków, chce powiedzieć o wszystkim a w konsekwencji nie mówi o niczym.
          NIE POLECAM
          • Gość: Waleria Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 11.04.05, 10:12
            Byłam w niedzielę na "Krumie" i jestem pod ogromnym wrażeniem! Znakomity
            spektakl, rewelacyjne aktorstwo - nie wiem, kogo wyróżnić bo wszyscy aktorzy
            grali wspaniale ale chyba jednak Małgorzatę Hajewską! Przedstawienie trwa trzy
            godziny a wcale nie mamy wrażenia, że to tak długo! No i na widowni obecny był
            oprócz wielu znanych twarzy pan Jan Kaczmarek - ten od tegorocznego Oscara za
            muzykę! Polecam gorąco "Kruma" - dla mnie rewelacja! Brawa dla Teatru
            Rozmaitości za wystawienie tej sztuki i brawa dla Jacka Poniedziałka za jej
            przetłumaczenie!
    • Gość: Krum Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 19.04.05, 18:13
      Dla mnie rewelacja! Byłam 10 kwietnia i jestem pod ogromnym wrażeniem tej
      sztuki, fantastyczny przekład Jacka Poniedziałka, gra wszystkich aktorów na
      poziomie mistrzostwa, scenografia super! Idżcie koniecznie!
      • Gość: cloud Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.05, 09:37
        mam pytanie: czy spektakl krakowski trwa dokladnie 3h? bo wybieram sie nan z
        daleka (Koszalin-Slupsk), zaczyna sie o 18:00, a ja o 21:10 mam autobus
        powrotny, i nie wiem czy sie wyrobie ze Starowislnej na dworzec pks...

z gory dziekuje za odpowiedz
        m

• Gość: Waleria Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 27.11.05, 11:26
          Nie wiem ile trwa spektakl krakowski ale podejrzewam, że tyle samo co
          warszawski czyli równe 3 godziny bo to przecież ten sam spektakl i ten sam
          teatr czyli Rozmaitości! Byłam wczoraj 26 drugi raz na "Krumie" bo dla mnie to
          rewelacja i spektakl zmienił się trochę od kwietnia! Gorąco polecam!
    • Gość: magician Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.05, 22:09
      genialny spektakl genialnego rezysera!!!
      • Gość: umęczyłem się Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.tpi.pl 20.02.06, 10:31
        Fatalny, przegadany banałem tekst. Afektowana gra (bo niby jak podać takie
        komunały?). Wydumana inscenizacja - pod tym względem teatr drepcze w miejscu od
        dawna. Emocje? Mimiczna sztukateria.

Daleko, daleko z przodu widać czerwone światła Koterskiego...
    • Gość: xyz Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 20.02.06, 13:42
      "Krum"to jeden z najwspanialszych spektakli .Warlikowski roolez:D:D
    • magorny Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego 20.02.06, 13:48
      ciekawy jestem jaka jest przeciętna wieku tych, dla których "Krum" jest świetny?
      • Gość: xyz Re: "Krum", nowy spektakl Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 20.02.06, 19:08
        "Krum"ogólnie jest dedykowany dla 40-latów,ale ja jestem w tym przedziale
        bliżej 20 niż 40:Pwięc zależy...a tak odbiegając-to na książeczce
        o "Krumie"jest dedykacja-"dla naszych mam"...tak więc różnie to można
        interpretować...
        • Gość: valmont Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:07
          Juz drugi raz. Trzy godziny minęły jak jedna chwila. Co za wytchnienie po tych
          wszystkich obejrzanych ostatnio spektakliskach... :)))
          • Gość: waleria Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.future-net.pl 25.04.06, 09:57
            Ja też widziałam "Kruma" dwa razy i powtarzam po przedmówcy: to jest TO!
            Genialny spektakl, rewelacyjne aktorstwo /ach ta Hajewska!/ a te 3 godziny to
            jak moment! Brawo!
            • Gość: xyz Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:14
              a ja byłam już 4 raz....i pewnie pójdę jeszcze nie raz:)

• jasiek_natolin Re: "Krum" Warlikowskiego 25.04.06, 20:14
                A ja ? Może jak pójdę drugi raz,to w końcu docenię i poddam się zachwytowi? Iść
                czy nie iść...
                • gatta5 Re: "Krum" Warlikowskiego 25.04.06, 20:31
                  Krum w porządku, ale bez zachwytów. Nic nowego. Dużo więcej wrażeń dostarczył
                  mi widziany ostatnio "Fantasy" Klaty:-)
                  • Gość: xyz Re: "Krum" Warlikowskiego IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:41
                    bez porównywania Warlikowskiego z Klatą...bardzo proszę.Warlikowski by się
                    obraził.
                    • gatta5 Re: "Krum" Warlikowskiego 26.04.06, 23:04
                      a co mnie to...niech się obraża
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka