nina_krakow 13.06.07, 10:04 Pilnie poszukuję książki Michaiła Bachtina "Problemy poetyki Dostojewskiego". Proszę o kontakt, jeśli ktoś wie, gdzie można ją kupić. Z góry dziękuje za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enn Re: Bachtin IP: *.chello.pl 16.06.07, 12:18 Nie chce cie martwic, ale ksiazka b. rzadko sie pojawia w antykwariatach. Raczej nie kupisz. Pozycz z biblioteki i skseruj. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_krakow Re: Bachtin 18.06.07, 09:50 zdążyłąm się zorientować, jaki to problem i to forum jest dla mnie ostatnią deską ratunku, niestety potzrebny jest mi oryginał, ksero nie wchodzi w grę:( dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Bachtin 21.06.07, 14:06 miałem kiedyś okazję ją ukraść! niestety nie skorzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Bachtin IP: *.com.pl 24.06.07, 02:09 Pytanie w kwestii czysto formalnej: po co Ci wolumin, skoro xero tego samego się nie przyda? Tekst jest tekst, w skali 1-1. Łots de difrens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enn Re: Bachtin IP: *.chello.pl 04.08.07, 01:07 Antykwariat przy Szpitalnej w Krakowie - wczoraj byl tam Bachtin, moze jeszcze bedzie. Kosztowal 65 zl. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś