sandra1301 19.11.07, 22:39 kilka dni temu miałam okazję zwiedzić wnętrza. Mówiąc kolokwialnie: mózg staje. Piękna sala, magiczne otoczenie. Tylko zazdrościć torunianom takiego obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annafox Re: Baj Pomorski 20.11.07, 16:40 Byłam podpisuję się obiema Łapami. Jest piękny, magiczny - szafa - tylko pozazdrościć konfrontując stołeczny Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
julianna Re: Baj Pomorski 22.11.07, 12:41 a czy ktoś tam był z dzieckiem ? Wybieram się z córką (niecałe trzy latka) na Calineczkę, a moja Młoda ostatnio boi sie potworów (jakieś straszne są u Tingoła na minimini, jak ona mówi)- z tego co pamiętam nie powinno ich tam być, ale wolałabym się upewnić u kogoś kto widział to przedstawienie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annafox Re: Baj Pomorski 24.11.07, 00:12 Ja byłam na "Dzień doby Świnko" więc nie powinnam się odzywać ALE ... Obiecaj, że zaraz jak wyjdziesz po obejrzanym spektaklu siądziesz do komputera i dla nas tutaj to przedstawienie obsmarujesz:) ... to było na marginesie Może warto jeszcze wcześniej zadzwonić i przy rezerwacji, bo wiem że taka w Baju jest potrzebna, wszystkiego się wypytaj i wywiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
julianna Re: Baj Pomorski 17.12.07, 08:45 udało nam się w końcu dostać bilety na Calineczkę:) przedstawienie sympatyczne, może dla trochę starszych niż trzyletnie dzieci, ale Młodej się podobało. Z wyjątkiem muzyki, moje wrażliwe dziecie nie lubi smutnych piosenek, więc w końcu przy trzeciej rzewnej piosence się rozpłakała :) Niemniej wrażenia bradzo pozytywne (dla rodziców też:), już zamówiliśmy bilety na Dzień dobry świnko Odpowiedz Link Zgłoś
annafox Re: Baj Pomorski 17.12.07, 10:12 Dzień dobry świnko jest bardzo fajne - tylko tak sobie myślę - i od razu włącza mi się tryb - Pani dobra rada - książkę Janosha znacie? Bo to troch pokręcone jak na niespełna 3 latka. O Dzień dobry Świnko było piasan - jest wątek - za dobrych czasów prosperity forum .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julianna Re: Baj Pomorski 17.12.07, 10:27 Witaj, książki nie znamy, ale zaraz jej poszukam, przedstawienie dopiero w połowie stycznia to zdążymy się przygotować :) smutnych melodii nie ma ? oglądałam zdjęcia z tego przedstawienia na stronie teatru i wyglądają zachęcająco. Ja myślę, że jeśli nawet wszystkiego nie zrozumie to ważniejsze tu chyba jest obycie z teatrem, nowe atrakcje itd Odpowiedz Link Zgłoś