Gość: illunga IP: *.crowley.pl 10.12.07, 19:14 Był ktoś na tym przedstawieniu??? i jak je oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiktoria Re: ,,Mewa" w Słowackim w Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:04 Byłam, widziałam. Nic zachwycającego,ale na każdy spektakl iść warto. W pamięci utkwiła mi Ania Cieślak wjeżdzająca na tym urządzeniu :) i krzycząca "Ludzie! Orły! Rozgwiazdy morskie". I Anna Dymna w kilku scenach. To jednak nie wystarczy, by spektakl nazwać dobrym według mnie. Są momenty przyciągające uwagę, ale patrząc z perspektywy całości spektaklu, muszę niestety powiedzieć, że mnie męczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illunga Re: ,,Mewa" w Słowackim w Krk IP: *.crowley.pl 12.12.07, 18:32 Dzięki za odpowiedź. I czekam na kolejne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: ,,Mewa" w Słowackim w Krk 12.12.07, 23:41 premiera niestety nieciekawa zupełnie, nic mi nie zostało w pamięci ani sercu ale może warto dla niezwykle rzadkiej okazji ujrzenia pani Dymnej na scenie choćby wydarzenie to nie było w najmniejszym nawet stopniu Odpowiedz Link Zgłoś