Gość: adam IP: *.tele2.pl 25.11.03, 11:43 czy lubicie Teatr Powszechny w warszawie ?Uzasadnijcie swoja odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brokatisdead Re: powszechny IP: *.chello.pl 25.11.03, 11:48 a to jest jakas praca domowa? czecia klasa gimnazjum? czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: powszechny 25.11.03, 12:05 a co to? ankieta srodowiskowa? uzasadnij najpierw swoje pytanie, koleś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i ewa Re: powszechny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 01:05 adas...a napisales tu cos jeszcze? chetnie poczytam ;) nie psuj opinii powszechnemu takimi pytaniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:49 A ja lubie. Nawet bardzo. To zdecydowanie jeden z najlepszych teatrow w Warszawie. Wystarczy spojrzeć kto w nim gra -same aktorskie sławy: Kondrat, Zapasiewicz, Janda, Kowalski, Żak... + jeszcze wielu znakomitych a naprawde niedocenianych aktorów takich jak np. Sylwester Maciejewski + oczywiscie mlody narybek -Holtz, Woronowicz, Bobrowski... Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: powszechny 27.11.03, 15:20 ja bardzo prosze nie mylić kwestii kto gra w teatrze co gra teatr jak teatr działa bo nie dlatego jest Powszechny jednym z lepszych teatrów, że gra w nim Janda tylko dlatego, że ma mądrego dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: powszechny IP: *.telenergo.pl 27.11.03, 15:44 ja bardzo prosze > > nie mylić kwestii > > kto gra w teatrze > co gra teatr > jak teatr działa > > bo nie dlatego jest Powszechny jednym z lepszych teatrów, że gra w nim Janda > > tylko dlatego, że ma mądrego dyrektora POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Corka Jandy ,Maryska juz nie gra w Powszechnym. IP: *.skane.se 28.11.03, 05:54 Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Corka Jandy ,Maryska juz nie gra w Powszechny 01.12.03, 14:07 michał, może wpisuj coś w treść notki? to dobrze. bo marysia seweryn jest świetną aktorką. i mam nadzieję, że nie weźmie przykładu z mamy. juz lepiej z taty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiawu Re: Corka Jandy ,Maryska juz nie gra w Powszechny IP: *.u.mcnet.pl 05.12.03, 12:31 łoj.. marysię widziałam w hamlecie w teatrze r. i prawie umarłam.. bynajmniej nie z zachwytu.. ;-/ a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa od adama Re: powszechny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 21:18 Kto wie cos o premierze tekstu Walczaka w Powszechnym? Pisali, ze zdolny a teraz jak ma byc premniera to cisza. Powiedzcie cos...? A Janda to wielka aktorka, chociaz juz jak babcia,hihi. Bo jest babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: powszechny IP: *.tele2.pl 05.12.03, 10:31 nie martw sie ,wkrotce sie dowiesz.powszechny zrobi konferencje i bedzie otym w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś