Gość: mir IP: *.centertel.pl 09.10.09, 09:42 Tylko czekac az spiacy pusci baka i sie udusi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ku Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.satfilm.net.pl 09.10.09, 09:53 wyśpij się jak japoński bezdomny a gość na zdjęciu wygląda na Japończyka Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Po zobaczeniu zdjęcia doszedłem do wniosku, 09.10.09, 10:25 że to dobrze, że nie zostaliśmy drugą Japonią, wolę już drugą Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Pożyteczne miejsce 11.10.09, 09:04 Dlaczego, to bardzo pożyteczne miejsce, zwłaszcza w kontekście tych "zmęczonych" niekoniecznie angielskich. Po co wracać do domu, wszczynać awantury ? lepiej przeczekać ;) --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jetseśmy SŁowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.axa.pl 09.10.09, 11:48 Pomysł świetny, tylko cena trochę powalająca za noc w odniesieniu do warunków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 09:59 super pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Wyśpij się jak japoński yuppie 09.10.09, 10:49 Pomysł super, tylko łezka się kręci jak człowiek sobie przypomni tą aptekę z dzieciństwa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.10.09, 10:11 na zdjęciu widać, że chyba duże nie dopracowanie. Sznurki od rolety po stronie wejścia? można się zaplatać i zrobić sobie kuku Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 fun 09.10.09, 10:11 Ten Przemek to chyba nowe wcielenie Piotrusia Pana. „Mamy z tego fun” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.134.130.22.static.crowley.pl 09.10.09, 11:49 zawsze ktoś znajdzie jakieś "ale"... zamiast cieszyc sie z innowacyjności i poszanowania dla srodowiska. czemu nikt z tych, co krytukują czegos takiego albo lepszego nie wymyślił?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Będzie słuchać sąsiadów - w wejściach są rolety. IP: *.polskieradio.pl 09.10.09, 11:49 Jak właściciele mogą zapewniać, że nie słychać będzie sąsiada, skoro w wejściach do kapsuł wiszą rolety - czyli de facto są otwarte. Może cichy sąsiad będzie niekłopotliwy, ale taki chrapiący jak ja... masakra. Nikt inny się nie wyśpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.scbank.pl 09.10.09, 12:02 Ciekawe, w której Japonii są takie hotele kapsułkowe. Ja, będąc tam, jakoś ich nie zaobserwowałem. Nota bene w książce "Bezsenność w Tokio" autor też wyśmiewa się z tego stereotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carstein Re: Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 13:15 > Ciekawe, w której Japonii są takie hotele kapsułkowe. Ja, będąc tam, jakoś ich > nie zaobserwowałem. Nota bene w książce "Bezsenność w Tokio" autor też > wyśmiewa się z tego stereotypu. Mało widziałeś - bartpogoda.net/archiwum/index.php?nid=152584 Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Wyśpij się jak japoński yuppie 09.10.09, 15:11 Capsule Inn Akihabara, Asakusa Capsule Hotel w Tokio, Capsule Hotel Asahi Plaza Shinsaibashi w Osace, Mizuho Capsule Hotel - Omori, Shinbashi: Business Inn, Rainbow Inn Ciekawe, w której Japonii ty byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Wyśpij się jak japoński yuppie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 13:31 rzeczywiście strasznie dotąd brakowało na Żoliborzu wściekłych, pijanych kibiców. co za szczęście, że wreszcie znalazł się ktoś, kto potrafi odpowiedzieć na potrzeby tej fantastycznej grupy klientów Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Pierwszy w Polsce ekohostel z kapsułami 09.10.09, 14:12 poza kapsułą jest jeszcze kilka fajnych pokoi, bardzo ładny hol z kominkiem na parterze, ogródek. Schludnie, prosto i fajnie. Widzieliśmy na własne oczy. Do tego piękna okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Pierwszy w Polsce ekohostel z kapsułami IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.09, 10:12 eee, tam jest wentylacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Wyśpij się jak japoński yuppie IP: 62.121.135.* 11.10.09, 09:13 spalabym w tym gdyby byly dzwiekoszczelne albo choc troche wytlumione. przez taka zaslonke na pewno slychac chrapanie wspolkapsulnikow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grag bezczelna darmowa reklama IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.09, 09:14 czy to jest gazeta czy TV mango? to może zrobicie darmowy artykuł o mojej knajpie? ta gazeta robi się coraz bardziej szmatława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: bezczelna darmowa reklama IP: *.pabianice.msk.pl 11.10.09, 13:51 A skąd wiesz, że ten był darmowy? Raczej nie był Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: bezczelna darmowa reklama 11.10.09, 14:04 Gość portalu: jasiek napisał(a): > A skąd wiesz, że ten był darmowy? Raczej nie był ==================================================== Pytanie brzmi: KTO WIĄŁ KASĘ!? Agora SA czy dziennikarza zatrudniony przez Agora SA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Wyśpij się jak japoński yuppie IP: 195.205.202.* 11.10.09, 09:41 sam idea jest niezła, tylko wymaga to wszystko dopracowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukok ale IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 11:27 no jakie to fajne, ale stać nie można. a jakbym wstać chciał to co, albo musiał bo inaczej cos by mi sie stało, np złapał skurcz w nodze w łydce i wtedy sie staje na palcach no to dajmy na to taki skórcz to nie wstanę, choćbym nie wiem co, nie wstanę amordercato.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubany Re: ale IP: 91.123.169.* 11.10.09, 13:07 Skoro Cie lapia skurcze to czemu chcesz tam sypiac? Odpowiedz Link Zgłoś
cojones 20 euro??? 11.10.09, 15:50 Za tyle, to można wynająć pokój w hotelu. Za 20 zł by studenciny korzystały, ale za 20 e to pozostanie ciekawostką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 20 euro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 15:26 Noc w hotelu za 20 euro w Warszawie? Chyba ktoś się w główkę uderzył... Odpowiedz Link Zgłoś