Dodaj do ulubionych

Popularny ginekolog fałszował wyniki badań?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 10:33
No to teraz po takiej reklamie gościu będzie mógł się spakować i wracać do
siebie kozy leczyć
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.era.pl 12.10.09, 10:39
      Nie ma jeszcze żadnych komentarzy.
      • Gość: . Nie wierzę,zeby łaszczył sie na jakieś grosze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:30
    • Gość: pacjentka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 12.10.09, 10:47
      A może podacie nazwisko, żeby ostrzec inne pacjentki?
      • Gość: gość Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 212.160.172.* 12.10.09, 10:52
        lekarz nazywa się LAKTINEH MAAMOUN
        • Gość: pipek Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 12.10.09, 15:19
          kto wie, może się nie mylisz, może...
        • pan_i_wladca_mx ginekologia bemowo 13.10.09, 10:20
          o lala to juz nawet wiem, ktora prywaciarnia na bemowie go zatrudnia :)
    • 1kierka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 10:52
      Kolejny Super Lekarz! odwiedzanie lekarzy zaczyna przypominać
      rosyjską ruletkę.
      • fedorczyk4 Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 11:04
        Zawsze tak było. Lekarz, to po prostu człowiek który skończył studia
        medyczne. Dlatego tak wazne jest znależć takiego który nie traktuje
        swojego pacjenta jak hydraulik pękniętego zaworu.
        • Gość: Zimny Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.be.jnj.com 12.10.09, 13:30
          Co Ci gościu nie pasuje u hydraulików. Ja jestem hydraulikiem więc
          co to niby za durny komentarz? A Ty co robisz? Może napisz o sobie
          ćmolu!
          • fedorczyk4 Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 16:19
            Gość portalu: Zimny napisał(a):

> Co Ci gościu nie pasuje u hydraulików. Ja jestem hydraulikiem więc
            > co to niby za durny komentarz? A Ty co robisz? Może napisz o sobie
            > ćmolu!
            O matkoikrystyno, odzwał sie hydraulik z ludzkim podejściem do
            zaworów, ten który do każdej śruby gada i tłumaczy jej w jaki sposób
            zostanie wykręcona:-)
            Człowieku dobry, albo jak wolisz ćmoku, najpierw stwierdź potem
            pi...., czyli myśl co komentujesz a dopiero jak będziesz już całkiem
            pewny że zrozumiałeś to pisz w odpowiedzi! Wierz mi to nie boli:-)))
      • Gość: gość Jaki lekarz to przecież ginekolog:-) IP: 195.205.156.* 12.10.09, 13:58
      • drojb Re: Ale abrcji nie dokona, bo sumieńko nie pozwala 12.10.09, 22:19
        Zakaz aborcji - to złote jajo dla ginekologów - i ogromna pokusa demoralizacji!
    • Gość: to rowniez moj gin Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.171.114.22.static.crowley.pl 12.10.09, 11:03
      przyjmuje m.in. w medicover; ciekawe czy (i ew kiedy) zniknie stamtad
      • Gość: kitty Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 85.222.87.* 12.10.09, 11:30
        może "Gazeta" podałaby nr tel, pod który mogą zgłaszać się
        pacjentki, które podejrzewają, że doktorek mógł sfałszować ich
        badania. Moja siostra ma takie podejrzenia
        • Gość: ewa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:31
          a który to?
          • Gość: aaa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 81.210.18.* 12.10.09, 13:38
            fajnie. na Bemowie przyjmował. na Bemowie również chodzę do ginekologa, więc
            może to o niego chodzi? może chociaż imię podacie, albo inicjały?
    • Gość: Jonek I nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:41
      Jakaś kobieta która mogła mieć poważne problemy ze zdrowiem dostała od tego
      lekarza świstek potwierdzający,, że ma zdrowie jak koń a choroba nie wykryta i
      nie leczona rozwijała się w najlepsze. A co powie sędzia w sądzie? To co
      zwykle "kradzież pieczątki, mała szkodliwość społeczna, dwa lata w zawieszeniu".
      • iamhier Re: I nic 12.10.09, 15:03
        que? powaznie chore kobiety to w ogole nie chodza do ginekologa.
        Raczej laduja na pogotowiu.

A wtedy ginekologa to raczej tam nie ma....
        Bo jest umeczony babolami bez problemow....
        • Gość: Jonek Re: I nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 16:05
          A skąd kobieta ma wiedziećże jest chora skoro lekarz noie
          przekazałdolaboratorióm jej materiału.
    • Gość: xx Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 13:44
      Zastanawia, po jaką cholerę ktoś miałby chcieć używać skradzionej pieczątki?
      Przecież za 50PLN można sobie zrobić dowolną pieczątkę o praktycznie dowolnej
      treści i to całkowicie legalnie.

Oczywiście sam fakt poświadczenia nieprawdy za pomocą takiej pieczątki się nie
      zmienia.
    • Gość: a znanylekarz IP: *.sanpol.pl 12.10.09, 14:01
      www.znanylekarz.pl/21291/laktineh-maamoun/ginekolog/warszawa-warszawa
    • ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:27
      gdy wejdzie w życie od stycznia 2010 roku przymusowe kontrolne (przesiewowe)
      badanie ginekologiczne kobiet (cytologia)- jak myślicie, sytuacja opisana w
      artykule to będzie wyjątek czy reguła?

Podajcie nazwisko tego konowała!

powiedz nie przymusowym badaniom ginekologicznym kobiet:
      powiedz-nie.phorum.pl
      • Gość: alla Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 08:03
        gdy wejdzie w życie od stycznia 2010 roku przymusowe kontrolne (przesiewowe)
        badanie ginekologiczne kobiet (cytologia)- jak myślicie, sytuacja opisana w
        artykule to będzie wyjątek czy reguła?

Podajcie nazwisko tego konowała!

powiedz nie przymusowym badaniom ginekologicznym kobiet:
        powiedz-nie.phorum.pl

Tego właśnie się obawiam. Już raz zapłaciłam za badania, których nie wykonano,
        tylko wpisano, że wszystko jest ok (a miałam stan zapalny, co potwierdziło
        wtorne badanie w przychodni, w której badania się rzeczywiście przeprowadza a
        nie tylko wpisuje standardowe "ok").
        • Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 13.10.09, 13:58
          Optymalnym okresem dla pobrania materiału cytologicznego jest termin pomiędzy 10
          a 20 dniem cyklu (najlepsze działanie estrogenów, największa fizjologiczna
          czystość rozmazów). Badanie cytologiczne najlepiej przeprowadzać:
          co najmniej 2 dni po ostatnim dniu miesiączki i nie później niż dwa dni przed
          rozpoczęciem miesiączki;wg innych pomiędzy 11 a 23 dniem cyklu lub inne dane:
          Na badanie najlepiej zgłosić się między piątym dniem po okresie a piątym dniem
          przed terminem następnej spodziewanej miesiączki.

Na to, aby wynik cytologii/mammografii, nie był fałszywie dodatni/ujemny, ma
          moment przeprowadzenia badania.
          Przed cytologią, aby wynik badania był maksymalnie wiarygodny, trzeba wyleczyć
          stany zapalne w obrębie szyjki macicy, bo lokalizacja w niej zmian
          patologicznych, może wpłynąć na wynik badania przekłamując go na fałszywie
          dodatni/ujemny.
          Badanie cytologiczne ma sens i jest możliwe do prawidłowego przeprowadzenia u
          kobiet z prawidłowym (fizjologicznym) obrazem flory bakteryjnej pochwy bez
          jakichkolwiek zapaleń i jeśli takie są powinny być przed cytologią wyleczone.

Dobrze Cie zrozumiałam, zrobili Ci cytologie w drugiej przychodni mimo ze miałas
          stan zapalny czy najpierw Cie wyleczyli a później zrobili cytologię?
    • Gość: aniela To dlatego, że za mało zarabiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:31
      prawda?
    • ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:37
      nie podpowiadajcie konowałom, że mogą sobie wyrobić pieczątki o dowolnej
      treści, niedługo, po wprowadzeniu przymusowych badań ginekologicznych
      (cytologia) kobiet - będą korzystać z tego pomysłu!
    • Gość: gościu Ten facet to: laktineh maamoun IP: *.prokom.pl 12.10.09, 14:41
      Wrzućcie do googla tekst : "Bardzo konkretny i dokładny. Potrafi uspokoić
      spanikowaną pacjentkę."
      I wszystko jasne :-)
      • iamhier Re: Ten facet to: laktineh maamoun 12.10.09, 15:05
        To mi wygląda na jakies obce nazwisko.Wiadomo,ze jesli jest Arabem albo Murzynem
        lub cos w ten desen to tak skonczy.

Trzeba od razu na drzwiach wywiesic-wizyty tylko dla wybranych!
    • jw1969 Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:51
      "Sprawa wyszła na jaw przez przypadek. Jedna z pacjentek L. poszła
      na wizytę u innego ginekologa. Pech chciał, że trafiła do
      specjalistki, której zaginioną pieczątkę wykorzystywał L. Podbił nią
      sfałszowane wyniki. Lekarka zgłosiła na policji w Wawrze, że L.
      posługuje się bezprawnie jej pieczątką."

A to pech - gdyby nie to, wszyscy dalej byliby zadowoleni.
      • iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:09
        No toz mowie,ze babom-ginekologom kasy za wizyty brak,bo NASZE MĘŻATKI polubily
        panow ginekologow.

Toz co sama radosc....A jak sie faceci wkurzy i nie jest towarem zachwycony co
        panjentka sie "zezłowała" i postanowila go oskarzyc.

Znam takie na wylot!
        I jeszcze wszystkie siostry na oddziale.
        Wszystkie na niego by wsiadły na raz.
        To co ona ma biedak robić!????
        Hę?
    • iamhier Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:01
      A to Polak czy obcokrajowiec?
      Przystojny,młody czy nie przystojny?

Nasze Poleczki lubią latac po przystojnych ginekologach byleby tylko znaleźć
      się w jego towarzystwie.Facet się znudził i musi się jakoś od Was opędzić.

Panie ginekolożki mogą mi podziękować.Na pewno zyskają klientele.
      Zresztą cała polska słuzba zdrowia to jedno wielkie bedziewie...

• Gość: wylom Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 91.208.10.* 12.10.09, 15:08
      dla wszystkich ciekawych, jezeli chcecie poznac imie i nazwisko opisywanego
      lekarza, wrzuccie w google "Bardzo konkretny i dokładny. Potrafi uspokoić
      spanikowaną pacjentkę. Może trochę chłodny w kontakcie, ale zawsze
      wyczerpująco odpowiada na pytania. Prowadziłam u niego ciążę i byłam bardzo
      zadowolona. Wszystkie badania były zlecane w terminie. Nie zamieniłabym go na
      żadnego innego"; "Dokładny, a nawet precyzyjny. Zlecił jak dla mnie nawet
      więcej badań, niż było potrzeba. Poświecił mojemu problemowi bardzo dużo czasu"

dla tych mniej obeznanych z technologia/wyszukiwarkami:

http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=Bardzo+konkretny+i+dok%C5%82adny.+Potrafi+uspokoi%C4%87+spanikowan%C4%85+pacjentk%C4%99.+Mo%C5%BCe+troch%C4%99+ch%C5%82odny+w+kontakcie%2C+ale+zawsze+wyczerpuj%C4%85co+odpowiada+na+pytania.+Prowadzi%C5%82am+u+niego+ci%C4%85%C5%BC%C4%99+i+by%C5%82am+bardzo+zadowolona.+Wszystkie+badania+by%C5%82y+zlecane+w+terminie.+Nie+zamieni%C5%82abym+go+na+%C5%BCadnego+innego%22%3B+%22Dok%C5%82adny%2C+a+nawet+precyzyjny.+Zleci%C5%82+jak+dla+mnie+nawet+wi%C4%99cej+bada%C5%84%2C+ni%C5%BC+by%C5%82o+potrzeba.+Po%C5%9Bwieci%C5%82+mojemu+problemowi+bardzo+du%C5%BCo+czasu&aq=f&aqi=&oq=&fp=2cca7b2e99206b9c

pozdrawiam
      • Gość: wylom Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 91.208.10.* 12.10.09, 15:09
        ops, to juz bylo ^__^"
        • iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:15
          Co konkretnie sugerujesz?
          Rzeczywiście sprawdzilam przed chwilątakie nazwisko,czy rzeczywiscie jest taki
          lekarz,nigdy nie korzystalammmm......
    • Gość: czeslawz@interia.p Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.stk.vectranet.pl 12.10.09, 15:32
      Brak mi słów że mój kochany kraj ma takich
      obywateli,że pieniądz zmienia ich charaktery
      ludzkie na typowych wampirów,kara powinna być
      do takich osób radykalnie surowa i upubliczniona.
      • iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:35
        Zastanawia mnie tylko czy z badaniami krwi nie jest podobnie,w szczególności gdy
        pacjent bada się na własną rękę (mimo ubezpieczenia).

Cytologie można robić co kilka lat,a tu...różnie bywa....
    • ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:44
      Nie może uwierzyć, że ginekolog mógł oszukiwać. Za każde badanie płaciła 40
      zł. Teraz, w panice, powtórzyła cytologię w innej przychodni. - Na szczęście
      nie mam niepokojących zmian - opowiada. - Ale to wszystko to jakiś koszmar.
      Gdy teraz odbieram wyniki badań, zastanawiam się, czy są prawdziwe.

zatrudnij prywatnego detektywa, wybada sprawę w laboratorium , czy do
      laboratorium trafiła twoja próbka czy nie i znów masz tylko podstęplowany
      papierek z pieczątką

to może dlatego statystyki takie słabe (wstydliwe baby z ciemnogrodu się nie
      badają) bo badają się, ale rozmazy nie trafiają do laboratorium?

wyniki audytu mammografów i mammografii są znane
      czas, żeby NIK zajął się cytologią
      zwłaszcza, że od stycznia 2010 będzie to badanie przymusowe, chcesz czy nie
      chcesz, jeśli kobieta nie chce poddać się przymusowemu kontrolnemu
      (przesiewowemu) badaniu ginekologicznemu (cytologi) to otrzyma orzeczenie o
      niezdolności do pracy i straci możliwosć pracy zarobkowej, kobiety, które mają
      na utrzymaniu rodzinę (i tak bywa, np. dzieci, bez męża, maż na utzrymaniu
      żony), nie tylko same stracą
      środki do życia, ale wpędzą w nedzę reszte rodziny

• Gość: aaa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 81.210.18.* 12.10.09, 15:54
        w ten sposób można wszystkie badania fałszować.

równie "dobre" są badania okresowe pracowników. teoretycznie ma być krew, mocz,
        prześwietlenie, okulista, a w rzeczywistości trafia się do lekarza medycyny
        pracy (w Warszawie najczęściej są to prywatne przychodnie), który po zadaniu
        kilku pytań wypisuje świstek, że człek zdrowy.
        i tym sposobem, taka przychodnia za każde badanie (którego przecież nie
        wykonała) inkasuje kilkadziesiąt złotych. czysty zysk.
      • Gość: mi Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 17.04.10, 23:51
        Ale ja do cho..ry nie pracuje jako prostytutka, co więcej "ta" część ciała nie
        ma kompletnie żadnego związku z pracą. Więc brak cytologii jako powód wyrzucenia
        z pracy jest cudnym pretekstem do sądu, jak nie w tym dziwnym kraju to w innej
        instancji.

PS. Nie mam nic do badań tylko do formy ich wprowadzenia i konsekwencji
        niewykonania.
    • Gość: Miś z okienka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.smgr.pl 12.10.09, 16:07
      To nie ludzkie ale i cholernie prymitywne.Bogatemu wszystko wolno a że chciał więcej?
    • Gość: gość Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 13.10.09, 12:02
      Coś mi tu nie pasuje. Przecież w każdej przychodni badania są
      oceniane w labolatorium, a nie przez lekarza który je tylko
      ewentualnie pobiera?? Coś nie tak!!
      • Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 13.10.09, 13:47
        laboratorium musi mieć szanse zdiagnozować rozmaz, jeśli lekarz nie przekaże
        pobranego materiału do laboratorium, to jak laboratorium ma zdiagnozować i co ma
        zdiagnozować?
        • Gość: gośc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 14.10.09, 08:55
          Tak,ale w pzychodniach lekarzowi sie nie płaci, tylko w recepcji!!
          Czyli te badania muszą przechodzić przez pozostały personel i chyba
          przez system komputerowy, gdzie są wpisywane!!
          • Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 14.10.09, 11:04
            w prywatnym gabinecie nie ma recepcji

a w przychodni w recepcji mówisz przy placeniu, że miałaś zrobioną cytologię czy
            poprostu płacisz za wizytę?
    • alpepe Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 14.10.09, 16:58
      jak złapią za rękę, powiedzieć, że nietwoja ręka.
    • Gość: jagoda ginekolodzy truja pacjentki IP: *.instalnet.com.pl 17.10.09, 10:16
      kwas borowy ginekologia
      Wyniki 1 - 10 spośród około 1,270 dla zapytania kwas borowy ginekologia. (Znaleziono w 0.05 sek.)
      i kwas borowy nie uzywany w niemczech bo to trucina i nie leczy
      Acidum boricum Gynäkologie
      Ergebnisse 1 - 10 von ungefähr 205 Seiten auf Deutsch für Acidum boricum Gynäkologie . (0,32 Sekunden)
      Kwas borowy, czyli kwas borny (acidum boricum)Jest to słaba substancja antyseptyczna. Łatwo przenika przez skórę i błony śluzowe do krwi, przez co po zastosowaniu na duże powierzchnie ciała – wywołuje objawy zatrucia. Podczas przewlekłego stosowania ulega kumulacji w organizmie. Uszkadza nerki, układ nerwowy i wątrobę. Połowa pacjentów zatrutych kwasem borowym umiera. Dawka śmiertelna dla człowieka wynosi 250-300 mg/1 kg masy ciała. Dlatego też nie wolno stosować preparatów boru u dzieci.
      czyli slaby ten bor i truje a polkom poleca sie czopki dopochwowe i po co? aby bardziej grzybica sie rozwinela i ciagle do lekarza chodzily i placily.
      poczytajcie wpisy na forach jak pisza ,ze sie lecza i nic nie dziala tylko piecze ,ze oszalec mozna.
      • Gość: vd Re: ginekolodzy truja pacjentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 14:21
        Boraks jest nieszkodliwy, boraks jest panaceum na wiele dolegliwości, zawiera bor-pierwiastek bardzo potrzebny, link do stony:

www.longevitas.pl/index.php?id=91
    • Gość: IZA Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 21.10.09, 09:24
      Znam tego lekarza od 10 lat, i nie wiem gdzie ma swój gabinet
      prywatny? Może to jakaś ściema??!!

• Gość: gośc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.skynet.net.pl 04.03.10, 13:01
        Widać własnie jak go znasz!!!skoro nie Wiesz, że ma swój gabinet prywatny
        • Gość: gość Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 17.04.10, 16:45
          Znam go Bardzo Bardzo -dobrze, a ty myslę, że za to nic o nim nie
          wiesz i brniesz w ślepy zaułek.!!!gratuluje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka