Gość: pietia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 10:33 No to teraz po takiej reklamie gościu będzie mógł się spakować i wracać do siebie kozy leczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.era.pl 12.10.09, 10:39 Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie wierzę,zeby łaszczył sie na jakieś grosze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 12.10.09, 10:47 A może podacie nazwisko, żeby ostrzec inne pacjentki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 212.160.172.* 12.10.09, 10:52 lekarz nazywa się LAKTINEH MAAMOUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 12.10.09, 15:19 kto wie, może się nie mylisz, może... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx ginekologia bemowo 13.10.09, 10:20 o lala to juz nawet wiem, ktora prywaciarnia na bemowie go zatrudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
1kierka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 10:52 Kolejny Super Lekarz! odwiedzanie lekarzy zaczyna przypominać rosyjską ruletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 11:04 Zawsze tak było. Lekarz, to po prostu człowiek który skończył studia medyczne. Dlatego tak wazne jest znależć takiego który nie traktuje swojego pacjenta jak hydraulik pękniętego zaworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.be.jnj.com 12.10.09, 13:30 Co Ci gościu nie pasuje u hydraulików. Ja jestem hydraulikiem więc co to niby za durny komentarz? A Ty co robisz? Może napisz o sobie ćmolu! Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 16:19 Gość portalu: Zimny napisał(a): > Co Ci gościu nie pasuje u hydraulików. Ja jestem hydraulikiem więc > co to niby za durny komentarz? A Ty co robisz? Może napisz o sobie > ćmolu! O matkoikrystyno, odzwał sie hydraulik z ludzkim podejściem do zaworów, ten który do każdej śruby gada i tłumaczy jej w jaki sposób zostanie wykręcona:-) Człowieku dobry, albo jak wolisz ćmoku, najpierw stwierdź potem pi...., czyli myśl co komentujesz a dopiero jak będziesz już całkiem pewny że zrozumiałeś to pisz w odpowiedzi! Wierz mi to nie boli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jaki lekarz to przecież ginekolog:-) IP: 195.205.156.* 12.10.09, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Ale abrcji nie dokona, bo sumieńko nie pozwala 12.10.09, 22:19 Zakaz aborcji - to złote jajo dla ginekologów - i ogromna pokusa demoralizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to rowniez moj gin Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.171.114.22.static.crowley.pl 12.10.09, 11:03 przyjmuje m.in. w medicover; ciekawe czy (i ew kiedy) zniknie stamtad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 85.222.87.* 12.10.09, 11:30 może "Gazeta" podałaby nr tel, pod który mogą zgłaszać się pacjentki, które podejrzewają, że doktorek mógł sfałszować ich badania. Moja siostra ma takie podejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:31 a który to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 81.210.18.* 12.10.09, 13:38 fajnie. na Bemowie przyjmował. na Bemowie również chodzę do ginekologa, więc może to o niego chodzi? może chociaż imię podacie, albo inicjały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek I nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:41 Jakaś kobieta która mogła mieć poważne problemy ze zdrowiem dostała od tego lekarza świstek potwierdzający,, że ma zdrowie jak koń a choroba nie wykryta i nie leczona rozwijała się w najlepsze. A co powie sędzia w sądzie? To co zwykle "kradzież pieczątki, mała szkodliwość społeczna, dwa lata w zawieszeniu". Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: I nic 12.10.09, 15:03 que? powaznie chore kobiety to w ogole nie chodza do ginekologa. Raczej laduja na pogotowiu. A wtedy ginekologa to raczej tam nie ma.... Bo jest umeczony babolami bez problemow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: I nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 16:05 A skąd kobieta ma wiedziećże jest chora skoro lekarz noie przekazałdolaboratorióm jej materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 13:44 Zastanawia, po jaką cholerę ktoś miałby chcieć używać skradzionej pieczątki? Przecież za 50PLN można sobie zrobić dowolną pieczątkę o praktycznie dowolnej treści i to całkowicie legalnie. Oczywiście sam fakt poświadczenia nieprawdy za pomocą takiej pieczątki się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a znanylekarz IP: *.sanpol.pl 12.10.09, 14:01 www.znanylekarz.pl/21291/laktineh-maamoun/ginekolog/warszawa-warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:27 gdy wejdzie w życie od stycznia 2010 roku przymusowe kontrolne (przesiewowe) badanie ginekologiczne kobiet (cytologia)- jak myślicie, sytuacja opisana w artykule to będzie wyjątek czy reguła? Podajcie nazwisko tego konowała! powiedz nie przymusowym badaniom ginekologicznym kobiet: powiedz-nie.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 08:03 gdy wejdzie w życie od stycznia 2010 roku przymusowe kontrolne (przesiewowe) badanie ginekologiczne kobiet (cytologia)- jak myślicie, sytuacja opisana w artykule to będzie wyjątek czy reguła? Podajcie nazwisko tego konowała! powiedz nie przymusowym badaniom ginekologicznym kobiet: powiedz-nie.phorum.pl Tego właśnie się obawiam. Już raz zapłaciłam za badania, których nie wykonano, tylko wpisano, że wszystko jest ok (a miałam stan zapalny, co potwierdziło wtorne badanie w przychodni, w której badania się rzeczywiście przeprowadza a nie tylko wpisuje standardowe "ok"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 13.10.09, 13:58 Optymalnym okresem dla pobrania materiału cytologicznego jest termin pomiędzy 10 a 20 dniem cyklu (najlepsze działanie estrogenów, największa fizjologiczna czystość rozmazów). Badanie cytologiczne najlepiej przeprowadzać: co najmniej 2 dni po ostatnim dniu miesiączki i nie później niż dwa dni przed rozpoczęciem miesiączki;wg innych pomiędzy 11 a 23 dniem cyklu lub inne dane: Na badanie najlepiej zgłosić się między piątym dniem po okresie a piątym dniem przed terminem następnej spodziewanej miesiączki. Na to, aby wynik cytologii/mammografii, nie był fałszywie dodatni/ujemny, ma moment przeprowadzenia badania. Przed cytologią, aby wynik badania był maksymalnie wiarygodny, trzeba wyleczyć stany zapalne w obrębie szyjki macicy, bo lokalizacja w niej zmian patologicznych, może wpłynąć na wynik badania przekłamując go na fałszywie dodatni/ujemny. Badanie cytologiczne ma sens i jest możliwe do prawidłowego przeprowadzenia u kobiet z prawidłowym (fizjologicznym) obrazem flory bakteryjnej pochwy bez jakichkolwiek zapaleń i jeśli takie są powinny być przed cytologią wyleczone. Dobrze Cie zrozumiałam, zrobili Ci cytologie w drugiej przychodni mimo ze miałas stan zapalny czy najpierw Cie wyleczyli a później zrobili cytologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela To dlatego, że za mało zarabiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:31 prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:37 nie podpowiadajcie konowałom, że mogą sobie wyrobić pieczątki o dowolnej treści, niedługo, po wprowadzeniu przymusowych badań ginekologicznych (cytologia) kobiet - będą korzystać z tego pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Ten facet to: laktineh maamoun IP: *.prokom.pl 12.10.09, 14:41 Wrzućcie do googla tekst : "Bardzo konkretny i dokładny. Potrafi uspokoić spanikowaną pacjentkę." I wszystko jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Ten facet to: laktineh maamoun 12.10.09, 15:05 To mi wygląda na jakies obce nazwisko.Wiadomo,ze jesli jest Arabem albo Murzynem lub cos w ten desen to tak skonczy. Trzeba od razu na drzwiach wywiesic-wizyty tylko dla wybranych! Odpowiedz Link Zgłoś
jw1969 Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 14:51 "Sprawa wyszła na jaw przez przypadek. Jedna z pacjentek L. poszła na wizytę u innego ginekologa. Pech chciał, że trafiła do specjalistki, której zaginioną pieczątkę wykorzystywał L. Podbił nią sfałszowane wyniki. Lekarka zgłosiła na policji w Wawrze, że L. posługuje się bezprawnie jej pieczątką." A to pech - gdyby nie to, wszyscy dalej byliby zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:09 No toz mowie,ze babom-ginekologom kasy za wizyty brak,bo NASZE MĘŻATKI polubily panow ginekologow. Toz co sama radosc....A jak sie faceci wkurzy i nie jest towarem zachwycony co panjentka sie "zezłowała" i postanowila go oskarzyc. Znam takie na wylot! I jeszcze wszystkie siostry na oddziale. Wszystkie na niego by wsiadły na raz. To co ona ma biedak robić!???? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:01 A to Polak czy obcokrajowiec? Przystojny,młody czy nie przystojny? Nasze Poleczki lubią latac po przystojnych ginekologach byleby tylko znaleźć się w jego towarzystwie.Facet się znudził i musi się jakoś od Was opędzić. Panie ginekolożki mogą mi podziękować.Na pewno zyskają klientele. Zresztą cała polska słuzba zdrowia to jedno wielkie bedziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 91.208.10.* 12.10.09, 15:08 dla wszystkich ciekawych, jezeli chcecie poznac imie i nazwisko opisywanego lekarza, wrzuccie w google "Bardzo konkretny i dokładny. Potrafi uspokoić spanikowaną pacjentkę. Może trochę chłodny w kontakcie, ale zawsze wyczerpująco odpowiada na pytania. Prowadziłam u niego ciążę i byłam bardzo zadowolona. Wszystkie badania były zlecane w terminie. Nie zamieniłabym go na żadnego innego"; "Dokładny, a nawet precyzyjny. Zlecił jak dla mnie nawet więcej badań, niż było potrzeba. Poświecił mojemu problemowi bardzo dużo czasu" dla tych mniej obeznanych z technologia/wyszukiwarkami: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=Bardzo+konkretny+i+dok%C5%82adny.+Potrafi+uspokoi%C4%87+spanikowan%C4%85+pacjentk%C4%99.+Mo%C5%BCe+troch%C4%99+ch%C5%82odny+w+kontakcie%2C+ale+zawsze+wyczerpuj%C4%85co+odpowiada+na+pytania.+Prowadzi%C5%82am+u+niego+ci%C4%85%C5%BC%C4%99+i+by%C5%82am+bardzo+zadowolona.+Wszystkie+badania+by%C5%82y+zlecane+w+terminie.+Nie+zamieni%C5%82abym+go+na+%C5%BCadnego+innego%22%3B+%22Dok%C5%82adny%2C+a+nawet+precyzyjny.+Zleci%C5%82+jak+dla+mnie+nawet+wi%C4%99cej+bada%C5%84%2C+ni%C5%BC+by%C5%82o+potrzeba.+Po%C5%9Bwieci%C5%82+mojemu+problemowi+bardzo+du%C5%BCo+czasu&aq=f&aqi=&oq=&fp=2cca7b2e99206b9c pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 91.208.10.* 12.10.09, 15:09 ops, to juz bylo ^__^" Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:15 Co konkretnie sugerujesz? Rzeczywiście sprawdzilam przed chwilątakie nazwisko,czy rzeczywiscie jest taki lekarz,nigdy nie korzystalammmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslawz@interia.p Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.stk.vectranet.pl 12.10.09, 15:32 Brak mi słów że mój kochany kraj ma takich obywateli,że pieniądz zmienia ich charaktery ludzkie na typowych wampirów,kara powinna być do takich osób radykalnie surowa i upubliczniona. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:35 Zastanawia mnie tylko czy z badaniami krwi nie jest podobnie,w szczególności gdy pacjent bada się na własną rękę (mimo ubezpieczenia). Cytologie można robić co kilka lat,a tu...różnie bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ttiikkttaakk Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 12.10.09, 15:44 Nie może uwierzyć, że ginekolog mógł oszukiwać. Za każde badanie płaciła 40 zł. Teraz, w panice, powtórzyła cytologię w innej przychodni. - Na szczęście nie mam niepokojących zmian - opowiada. - Ale to wszystko to jakiś koszmar. Gdy teraz odbieram wyniki badań, zastanawiam się, czy są prawdziwe. zatrudnij prywatnego detektywa, wybada sprawę w laboratorium , czy do laboratorium trafiła twoja próbka czy nie i znów masz tylko podstęplowany papierek z pieczątką to może dlatego statystyki takie słabe (wstydliwe baby z ciemnogrodu się nie badają) bo badają się, ale rozmazy nie trafiają do laboratorium? wyniki audytu mammografów i mammografii są znane czas, żeby NIK zajął się cytologią zwłaszcza, że od stycznia 2010 będzie to badanie przymusowe, chcesz czy nie chcesz, jeśli kobieta nie chce poddać się przymusowemu kontrolnemu (przesiewowemu) badaniu ginekologicznemu (cytologi) to otrzyma orzeczenie o niezdolności do pracy i straci możliwosć pracy zarobkowej, kobiety, które mają na utrzymaniu rodzinę (i tak bywa, np. dzieci, bez męża, maż na utzrymaniu żony), nie tylko same stracą środki do życia, ale wpędzą w nedzę reszte rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: 81.210.18.* 12.10.09, 15:54 w ten sposób można wszystkie badania fałszować. równie "dobre" są badania okresowe pracowników. teoretycznie ma być krew, mocz, prześwietlenie, okulista, a w rzeczywistości trafia się do lekarza medycyny pracy (w Warszawie najczęściej są to prywatne przychodnie), który po zadaniu kilku pytań wypisuje świstek, że człek zdrowy. i tym sposobem, taka przychodnia za każde badanie (którego przecież nie wykonała) inkasuje kilkadziesiąt złotych. czysty zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 17.04.10, 23:51 Ale ja do cho..ry nie pracuje jako prostytutka, co więcej "ta" część ciała nie ma kompletnie żadnego związku z pracą. Więc brak cytologii jako powód wyrzucenia z pracy jest cudnym pretekstem do sądu, jak nie w tym dziwnym kraju to w innej instancji. PS. Nie mam nic do badań tylko do formy ich wprowadzenia i konsekwencji niewykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś z okienka Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.smgr.pl 12.10.09, 16:07 To nie ludzkie ale i cholernie prymitywne.Bogatemu wszystko wolno a że chciał więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 13.10.09, 12:02 Coś mi tu nie pasuje. Przecież w każdej przychodni badania są oceniane w labolatorium, a nie przez lekarza który je tylko ewentualnie pobiera?? Coś nie tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 13.10.09, 13:47 laboratorium musi mieć szanse zdiagnozować rozmaz, jeśli lekarz nie przekaże pobranego materiału do laboratorium, to jak laboratorium ma zdiagnozować i co ma zdiagnozować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 14.10.09, 08:55 Tak,ale w pzychodniach lekarzowi sie nie płaci, tylko w recepcji!! Czyli te badania muszą przechodzić przez pozostały personel i chyba przez system komputerowy, gdzie są wpisywane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.csk.pl 14.10.09, 11:04 w prywatnym gabinecie nie ma recepcji a w przychodni w recepcji mówisz przy placeniu, że miałaś zrobioną cytologię czy poprostu płacisz za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? 14.10.09, 16:58 jak złapią za rękę, powiedzieć, że nietwoja ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda ginekolodzy truja pacjentki IP: *.instalnet.com.pl 17.10.09, 10:16 kwas borowy ginekologia Wyniki 1 - 10 spośród około 1,270 dla zapytania kwas borowy ginekologia. (Znaleziono w 0.05 sek.) i kwas borowy nie uzywany w niemczech bo to trucina i nie leczy Acidum boricum Gynäkologie Ergebnisse 1 - 10 von ungefähr 205 Seiten auf Deutsch für Acidum boricum Gynäkologie . (0,32 Sekunden) Kwas borowy, czyli kwas borny (acidum boricum)Jest to słaba substancja antyseptyczna. Łatwo przenika przez skórę i błony śluzowe do krwi, przez co po zastosowaniu na duże powierzchnie ciała – wywołuje objawy zatrucia. Podczas przewlekłego stosowania ulega kumulacji w organizmie. Uszkadza nerki, układ nerwowy i wątrobę. Połowa pacjentów zatrutych kwasem borowym umiera. Dawka śmiertelna dla człowieka wynosi 250-300 mg/1 kg masy ciała. Dlatego też nie wolno stosować preparatów boru u dzieci. czyli slaby ten bor i truje a polkom poleca sie czopki dopochwowe i po co? aby bardziej grzybica sie rozwinela i ciagle do lekarza chodzily i placily. poczytajcie wpisy na forach jak pisza ,ze sie lecza i nic nie dziala tylko piecze ,ze oszalec mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vd Re: ginekolodzy truja pacjentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 14:21 Boraks jest nieszkodliwy, boraks jest panaceum na wiele dolegliwości, zawiera bor-pierwiastek bardzo potrzebny, link do stony: www.longevitas.pl/index.php?id=91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 21.10.09, 09:24 Znam tego lekarza od 10 lat, i nie wiem gdzie ma swój gabinet prywatny? Może to jakaś ściema??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.skynet.net.pl 04.03.10, 13:01 Widać własnie jak go znasz!!!skoro nie Wiesz, że ma swój gabinet prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Popularny ginekolog fałszował wyniki badań? IP: *.chello.pl 17.04.10, 16:45 Znam go Bardzo Bardzo -dobrze, a ty myslę, że za to nic o nim nie wiesz i brniesz w ślepy zaułek.!!!gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś