buspas 19.10.09, 19:18 Mam nadzieję, że na Trasie Toruńskiej zostanie wkrótce wytyczony buspas, dzięki temu pasażerowie komunikacji miejskiej nie będą musieli uczestniczyc w tym samochodowym cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateusz Re: Cztery samochody zderzyły się na Trasie Toruń IP: *.chello.pl 19.10.09, 22:33 ja tez mam taka nadzieje. w strone brodna po godzinie 16 nie da sie normalnie dojechac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: Cztery samochody zderzyły się na Trasie Toruń IP: 195.117.230.* 20.10.09, 07:07 Gość portalu: mateusz napisał(a): > w strone brodna po godzinie 16 nie da sie normalnie > dojechac :/ Takie są efekty słuchania się ekoterrorystów i oprotestowywania wszelkich inwestycji drogowych... Na szczęście w niedługim czasie powstanie tam ekspresówka S-8 i będziesz mógł po amerykańsku szybko dojechać na Bródno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cztery samochody zderzyły się na Trasie Toruń IP: *.acn.waw.pl 19.10.09, 22:39 Ja mam nadzieję, że wkrótce szlag cię trafi, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlt Re: Cztery samochody zderzyły się na Trasie Toruń IP: 94.75.121.* 19.10.09, 23:50 proste, że przydałby się ten buspas nareszcie jadąc samochodem swobodnie omijałbym korki, a tak to muszę omijać jeżdżąc przez wysepki autobusowe i tym "4-tym pasem"...bez sensu, a tak legalnie buspasikiem rach ciach:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Cztery samochody zderzyły się na Trasie Toruń IP: 82.177.11.* 20.10.09, 07:56 > Mam nadzieję, że na Trasie Toruńskiej zostanie wkrótce wytyczony > buspas, dzięki temu pasażerowie komunikacji miejskiej nie będą > musieli uczestniczyc w tym samochodowym cyrku. Warto zauwazyc, ze prym w tym samochodowym cyrku wiodą kierowcy autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Re: buspasy IP: 77.79.228.* 20.10.09, 09:41 Ja mam nadzieję że w końcu, po latach walki i wielu petycjach buspas powstanie na pasie startowym okęcia. Obecnie walczę o to żeby miasto oznakowało buspas wzdłuż linii nurtu wisły - na długości do Płocka mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś