Dodaj do ulubionych

Mapa Warszawskich Wiezowcow

IP: *.sympatico.ca 30.06.01, 22:23
Spedzilem ostatnie pare dni pracujac na mapie Warsawskich wiezowcow,
planowanych i budowanych. Wydaje mi sie ze dobrze wyszlo.

zapraszam to ogladana http://warsaw.freeservers.com

co myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mihau Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.06.01, 22:36
      Jest OK ,tylko z tego co wiem Hotel Westin ma być obok Atrium South ,a na mapie
      wygląda jakby był po drugiej stronie ul.Grzybowskiej.
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: 64.231.106.* 30.06.01, 22:43
        Aha, chybe masz racje, na zlej stronie ulicy go dalem. To zmienie pozniej.
    • Gość: darecky Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: 213.241.65.* 30.06.01, 23:31
      Kawal dobrej roboty
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 01.07.01, 18:16
        Dzieki ci, Darecky.
    • Gość: IJ Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.proxy.aol.com 01.07.01, 00:19
      Bardzo dobra strona! Mam jedno pytanie: czy moglbys w "skyline pictures"
      podpisac gdzie mniej wiecej sa dane zdjecia robione. Nie bylam juz w Warszawie
      kilka lat i nie zawsze moge wszystko nowe umiejscowic...
      (Jak sie nie da to i tak strona bardzo mi sie podoba).
      Powodzenia w dalszej pracy!!!
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 01.07.01, 18:19
        Planowalem przy kazdym zdjeciu napisac maly "caption" ktory by dawal wszelkie
        informacje. Moze zrobie jak bede mial chwile czasu. Problem jest, ze ja tez nie
        mieszkam w Warszawie, i rzadko co bywam.
    • Gość: alek Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.dialup.tiscalinet.it 01.07.01, 12:14
      Euro-Project Prosta tez jest pomylony.
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 01.07.01, 18:16
        A gdzie ma byc?
        • Gość: Mihau EURO-PROJEKT PROSTA - do Petera IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 00:21
          Faktycznie lokalizacja jest trochę pomylona. Nie wiem dokładnie gdzie miałby
          stać ten budynek ,ale jak nazwa wskazuje gdzieś przy ul. Prostej. Na twojej
          mapce znajduje się on przy ul. Łuckiej (chyba). Jak będziesz miał czas to
          popraw lokalizację Tą i Hotelu Westin. Ale poza tym jak już pisałem ,mapka i
          stronka jest OK.
          Pozdro
          • Gość: nocoment Re: EURO-PROJEKT PROSTA - do Petera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 13:29
            Będzie on stał na rogu Prostej, Wroniej i Pańskiej.
            Pozdr
            • Gość: Mihau Re: EURO-PROJEKT PROSTA - do NO COMMENT ' A IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.07.01, 13:54
              Już wiem ,patrz trochę niżej.
              Pozdro
    • Gość: sdi Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.120-200-24.mtl.mc.videotron.ca 01.07.01, 20:45
      faina strona - dobry angielski, srednia jakosc
      grafiki. Skad masz info o nowych budynkach?

pozd.
    • Gość: max Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 23:29
      dorzucam swoją pochwałę
      TAK TRZYMAĆ!!!
    • Gość: TYP Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.we.mediaone.net 02.07.01, 07:30
      Gość portalu: Peter napisał(a):

> Spedzilem ostatnie pare dni pracujac na mapie Warsawskich wiezowcow,
      > planowanych i budowanych. Wydaje mi sie ze dobrze wyszlo.
      >
      > zapraszam to ogladana http://warsaw.freeservers.com
      >
      > co myslicie?

Super sprawa. Moje uwagi:

- brak Babka Tower
      - brak nowych 5 biurowcow (4+hotel) co buduje ta turecka firma

Czy moglbys zrobic to w trojwymiarze ? Takie cacko 3D jak bedzie wygladala W-wa
      za 3-5 lat.
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 02.07.01, 16:50
        Ulic gdzie jest babka nie moglem znalesc na mapie. Jak bys mogl mi powiedziec
        gdzie sie znajduja to by pomoglo. A Eurocentrum chyba po prostu zapomnialem. Za
        pare godzin nowa wersje uploaduje.
        • Gość: max Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow uzupełnienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 15:22

> Ulic gdzie jest babka nie moglem znalesc na mapie. Jak bys mogl mi powiedziec
          > gdzie sie znajduja to by pomoglo. A Eurocentrum chyba po prostu zapomnialem. Za
          >
          > pare godzin nowa wersje uploaduje.

Babka Tower oraz Intraco znajdują poza tą mapką, w tej skali są jakieś 2-3 cm na
          północ, Eurocentrum też sie chyba nie zmieści
    • Gość: Edzio Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: 194.180.104.* 02.07.01, 08:26
      Brawo!
      Tego mi wlasnie brakowalo.
      Dzieki.
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 02.07.01, 22:29
        Naprawilem Hotel Westin i Atrium South. Europrojekt Prosta ma byc na rogu
        panskiej wroniej i prostej. Nie moglem znalesc panskiej, wiec postawilem przy
        prostej i wroniej. Tez dodalem Eurocentrum, ale nie jestem pewien jego
        lokalizacji, jak by ktos mogl mi z tym mogl pomoc...

Nowa mapa juz jest na stronie.
        • Gość: Mihau Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 23:47
          Ulica Pańska znajduje się w miejscu strzałki / kreski pokazującej Ilmet i
          dlatego jej nie widać ,a więc lokalizacja Euro - Projektu prawie się
          zgadza ,musiałbyś tylko trochę go opuścić. Eurocentrum natomiast budowane jest
          w pobliżu Dworca Zachodniego (bodajże po prawej stronie) ,którego nie widać na
          tym fragmencie mapy.
          Pozdro
          • Gość: Mihau Babka Tower IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.07.01, 00:01
            A co do Babka Tower - zobacz koniec al. Jana Pawła II na północy ,kończy się
            właśnie na rondzie Babka ,więc Babka Tower będzie gdzieś tam (tam też nie sięga
            ten fragment mapy).
            • Gość: Peter Re: Babka Tower IP: *.sympatico.ca 03.07.01, 00:29
              Niestety, nie mam innej mapy, wiec bede musial te dwie inwestycje ominac
              narazie. Dziekuje za pomoc!
              • Gość: Mihau Do Petera IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.07.01, 13:24
                No problem. Nie ma za co.
    • Gość: P.B Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.wskiz.poznan.pl 03.07.01, 10:01

> Spedzilem ostatnie pare dni pracujac na mapie Warsawskich wiezowcow,
      > planowanych i budowanych. Wydaje mi sie ze dobrze wyszlo.
      >
      > zapraszam to ogladana http://warsaw.freeservers.com
      >
      > co myslicie?

>Moim zdaniem autor to wybujałe fantazje!
    • Gość: zegrz Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.stat.gov.pl 04.07.01, 14:15
      Jest OK. Jako mieszkaniec Warszawy miałbym takie uwagi:
      Centrum BIS - na zachód od Marszałkowskiej i na północ od Swiętokrzyskiej;
      Elektrim - między Nowogrodzka a Wspólną (na południe od Nowogrodzkiej); Reform
      Plaza na wprost Miedzianej; Warta - ciut w lewo od zazanczonego kwadratu;
      Hochtief - "pod" ul. Świętokrzyską; PZU Tower - "nad" Grzybowską; WTT - "pod"
      Chłodną, a Polkat tam gdzie teraz WTT. Pozdrowienia
      • Gość: Rafal Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.telia.com 04.07.01, 15:26
        Wiele ludzi pisze o Centrum bis jak by wiedzieli ze tam napewno stanie
        przeciesz nie jest tak wrencz przeciwnie(konta firmy Eastridge zostaly
        zablotowane w luxemburgu przes Elektrim) no chyba ze ci co ludzie majo jakies
        telepatyczne sklonnosci.
      • Gość: Mihau Do Petera 2 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.07.01, 23:48
        Faktycznie ,poprzyglądałem się i zegrz ma rację. Z tym ,że Reform Plaza nie na
        wprost Miedzianej ,ale przy samej Raszyńskiej ,a Warta Tower ciut w prawo ,a nie
        w lewo.A skoro już jesteśmy tacy dokładni ,to Marriott przesuń odrobinę w lewo
        (tak żeby nakrył znaczek hotelu).A pozatym :

Gość portalu : zegrz napisał(a):
        > Elektrim - między Nowogrodzka a Wspólną (na południe od Nowogrodzkiej);
        > Hochtief - "pod" ul. Świętokrzyską; PZU Tower - "nad" Grzybowską; WTT - "pod"
        > Chłodną, a Polkat tam gdzie teraz WTT.

I to by było na tyle ,ot taki mały apdejcik ;)
        Co do Centrum Bis ,to się nie wypowiadam ,bo nie wiem.
        Pozdro
        • Gość: Peter Re: Do Petera 2 IP: *.sympatico.ca 06.07.01, 20:33
          Dobra, to moze w ten weekend uzupelnie, dzieki za uwagi.
    • Gość: dex Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:47
      fajna stronka, pozdrawiam
    • Gość: dex Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 14:07
      tylko troche wolno chodzi
      • Gość: Peter Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.sympatico.ca 09.07.01, 20:30
        Dla mnie szybko, ale ja mam ADSL. Na 56k to moze troche wolno, ale to dlatego,
        jak juz sie zrobi naprawde durzo zdjec to kazdy budynek bedzie mial swoja
        wlasna strone.
    • Gość: f.kafka Re: Mapa Warszawskich Wiezowcow IP: *.mtmc1.on.home.com 09.07.01, 22:14
      Doskonala strona! Tylko chyba powinno byc "Sad Najwyzszy" zamiast "Sad Wyzszy..." ;) No ale przy takiej masie
      roboty to strona jest pierwsza klasa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka