Gość: xoxo IP: *.plock.mm.pl 29.11.09, 15:58 Gdzie dokładnie znajduje się punkt ZTMu przy Metrze Marymont? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: ZTM Marymont 29.11.09, 19:01 Trzeba wyjść ze stacji na północ i wejść do budynku naprzeciw tego wyjścia. Punkt ZTM jest na piętrze. Jeżeli chodzi o wyrobienie karty spersonalizowanej, to bliżej schodów jest punkt z robieniem zdjęć. Dla tych, co mają własne zdjęcie, jest kawałek dalej w kierunku zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ZTM Marymont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 20:03 Że co? Coś ci się pomyliło.W punkcie obsługi pasażerów Marymont nie robią zdjęć.Zdjęcia robią jedynie w Punkie Obsługi Pasażerów Młociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: ZTM Marymont IP: *.home.aster.pl 29.11.09, 21:19 hm. czyli to tam przy Włościańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: ZTM Marymont 30.11.09, 08:23 Na Marymoncie punkt ZTM jest na antresoli (poziom -1), chyba bliżej północnego wyjścia. Sorry za poprzednią pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: ZTM Marymont 30.11.09, 08:21 Masz rację, musiałam być już śpiąca i napisałam o Młocinach. Pewnie na zasadzie "to na M i to na M". No cóż, będzie coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prahnitz Re: ZTM Marymont IP: 212.244.73.* 30.11.09, 11:59 > Masz rację, musiałam być już śpiąca i napisałam o Młocinach. Pewnie > na zasadzie "to na M i to na M". No cóż, będzie coraz gorzej... Nie do końca. Na Marymoncie też swego czas trzaskali fotki do WKM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ZTM Marymont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 15:22 Kiedy? Coś ci się chyba pomyliło. Na początku robili na senatorskiej ,potem na DW.Wschodnim,a teraz na Młocinach.Na Marymoncie nie robili przynajmniej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prahnitz Re: ZTM Marymont IP: 212.244.73.* 30.11.09, 15:28 > przynajmniej tak mi się wydaje. Źle ci się wydaje. Foty trzaskali bardzo krótko i nie w samym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ZTM Marymont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 15:42 Kiedy to było i w jakim dokładnie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: ZTM Marymont IP: *.spray.net.pl 30.11.09, 23:10 > Kiedy to było i w jakim dokładnie miejscu? Ja pamiętam w maju lub czerwcu przez kilka dni stojącą kabinkę foto za punktem ZTM i jakimś sklepem. Odpowiedz Link Zgłoś