Gość: sibą-sibą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdofgjdioj Re: Warszawa miastem pcheł IP: 212.160.138.* 29.01.04, 12:41 ...bo za duxo tu takich sibą-sibą nosicieli i wylgarni pcheł. Nazjeżdża się to to z kraju i wwozi pchlarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibą-sibą Re: Warszawa miastem pcheł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:33 teraz to dopiero błysnąłeś, staruszku LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfsdgdsg Re: Warszawa miastem pcheł IP: 212.160.138.* 29.01.04, 15:08 prawda w oczy kole parobasie? Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:34 Wyjdz wkoncu z tego shroniska na miasto do Ludzi,przyrzyj sie i wróc tu i napisz że sie myliłeś,bo jak nie to ci takie banki spuszcze jak cie namierze,ze do swego pcimia na brzuchu bedziesz wracac,bo dupem w gipsie bendziesz miał Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:36 pomyliłem sie ztego pospiechu mialo byc ;będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:38 Dresiarz kup se mózg, samym dresem nie da się myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:43 ty mnie kurwa bąku nie obrazaj,mozg mam najlepszy w warszawie,nikogo tak szef nie chwali jak trzeba jkegos sibona zalatwić.a ty gdzi eten swoj kupiles,pewnie kurwa w liderprajsie na promoci buhahahahahhahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:48 Nie, nie kupuj. Po co wydawać pieniądze. I tak nie umiałbyś się nim posługiwać. A po słowach na k od razu poznać wyjątkowego chama. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:52 ja głopku mam mózg i to firmowy Nika,a tyten sfoj to lepiej oddaj zpowrotem i powiedz ze niedziała ,mozecós ci pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:54 Rozmowa z tobą obraża mój intelekt. Na przyszłość - jeżeli nie rozumiesz tytułu wątku to się nie wpisuj. Adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:59 Gość portalu: sibą-sibą napisał(a): > Rozmowa z tobą obraża mój intelekt. Na przyszłość - jeżeli nie rozumiesz tytułu > wątku to się nie wpisuj. Adieu. to napisz bąku ze miejsce w ktorym mieszkasz to pchlarnia,kazden zrozumie ze w scgronisku dla zwierząt mieszkasz.ja tam przeciwko zwierzętom to nic osobiście nie mam,tylko psów nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whocares Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 14:08 czy ty w ogole konczyles jakas szkole?. chyba ta za ogrodzeniem prl-owskim z krowami i swinkami, chociaz one sa nawet bardziej praktyczne i przydatne niz ty. skad ta doskonala polszczyzna w twoim wykonaniu. moj 20 letni syn urodzony w polnocnej ameryce mowi lepiej po polsku niz ty tam urodzony. by the way: wyrzuc w koncu ten dres i wez sie za nauke.. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 14:12 kiedy ty byles ostatni raz w ojczyznie?20 lat temu,30?To nie ucz jak sie mowi po polsku .nawet potpisujesz sie z błendem :whocares.Przecierz nie ma takiego słowa HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whocares Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:23 moj boze, alez ty glupi. w polsce bylam ostatni raz we wrzesniu 2003 notabene z 20 letnim synem i 16 letnia corka. mowia piekna polszczyzna. nie mieli zadnego problemu z porozumiewaniem sie w naszym rodzinnym jezyku, czego ty motole nie potrafiszs. znaja wiersze tuwima,tetmajera, biale wierszse rozyckiego ( czy wieszs w ogole o kim mowie, kim oni byli? ) czytaja ksiazki hlaski - po polsku. i orwella po angielsku. zajrzyj do slownika angielsko-polskie to znajdziesz co to znaczy "who cares ". jesli nie masz takiego slownika, ( co ja mowie, napewno nie masz) wiec uprzejmie informuje, ze " who cares" in english znaczy" ktos kto sie czyms przejmuje, kogo to nie obchodzi.obchodzi itp,jesli potrzebujesz dalszego tlumaczenia, sluze uprzejmie. prosze cie zrob mi przysluge i napiszs do jakich szkol chodziles, to im pogratuluje najglupszego wychowanka w tym universum. wyjmij pchly w koncu z dresu. pa, darling. zycze ci duzo szczescia, bo tego potrzebujesz najbardziej abys nie wyroznial sie tak bardzo z tlumu. jesli nie rozumiesz o czym pisze, to prosze napisz a ja odpowiem jezykiem przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:28 pisze się {na pewno},a nie tak jak ty sobie wyobrażasz {napewno}-to jeśli chodzi o język polski.A poza tym wyluzuj chłopie,bo wnuków nie zobaczysz,but I don`t care Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:36 ja jestem kobieta a nie chlopem. od kiedy sie pisze " na pewno?" a nie "napewno". boze coz za glupek. please wez slownik, tym razem polsko-polski. a moze i z idiomami?, moze jestes kaszubem lub slazakiwm. ale to tez odpada bo oni przynajmniej sa dumni ze swojej mowy, jezyka i kultury. ludzie prosze wlaczcie sie w polemizowanie z tym idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:38 Gość portalu: ela z toronto napisał(a): > slazakiwm. Takich u nasz ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:42 No tak,nie dość,że wiedza to i niesamowita pewność siebie.zachowaj sobie w takim razie ten link,może odswieży to i owo: so.pwn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:41 masz racje. wedlug slownika z 1996 roku pisze sie na pewno. ja wyjechalam 25 lat temu i slownik z 1979 roku mowi "napewno". przepraszam. pozdrawiam. ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:27 nie moge sie powstrzymac, ale przyzekam sobie ze bedzie to ostatnia odpowiedz do tego glupka. kochanie, nie pisze sie "potpisujesz" a "podpisujesz, nie pisze sie "blendem" a "bledem". ja moze nie jestem w kraju przez 25 lat ale caly czas mowie i pisze poprawnie w naszym jezyku. mass pieniadze na internet, moze bys je poswiecil na nauke jezyka polskiego?. przeciez do cholery tam zyjesz!!!!!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 15:33 O rany ludziki biedne... po co tyle nerwów? Nie widzicie że pan dresiarz się tylko nabija...? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:35 Gość portalu: ela z toronto napisał(a): ja moze nie jestem w kraju przez 25 lat ale caly czas mowie i pisze > > poprawnie w naszym jezyku. Tak Ci sie tylko wydaje. Nie pisze sie "Przyzekam", tylko przyrzekam, a teraz sie przyzegnaj. Nie pisze sie "mass", tylko masz Przez "ze" stawia sie przecinek, to taki przycinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:47 ja nie pisze ksiazki, tylko odpowiadam na posty. moje bledy sa wynikiem szybkiego pisania i mylenia liter na keyboard (klawiaturze) a nie wynikiem nieznajomosci mojego jezyka. przecinkow nie stawiam bo mi szkoda czasu, co nie znaczy ze nie znam gramatyki. dziekuje za uwagi. wyluzuj sie. to nie o to chodzi abys poprawial moje bledy zlego nacisniecia litery, bo z moich wypowiedzi jasno widzisz, ze jestem inteligentna osoba i posluguje sie naszym jezykiem swietnie. ciekawa jestem czy ty po 25 latach poza krajem , mowilbys i pisalbys tak jak ja. ja tu mieszkam, zyje, asymilacja w polnocnej ameryce laczyla sie z doskonalym poslugiwaniem sie tego jezyka, a jednak caly czas mowie i pisze po polsku poprawnie , tak samo jak i moje dzieci. pozdrawaiam z toronto. p.s. nie oczerniaj mnie za " drobiazgi". czy nie widzisz jaki jest my point?. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:56 A widzialas tu kogos kto pisze ksiazke? Moze wszyscy odpowiadaja szybko piszac i mylac klawisze? Moze tez im szkoda czasu? The point is: jak rozumiesz, to nie poprawiaj. Jak nie rozumiesz to dopytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:03 zakonczylam ten watek. prawde mowiac pierwszy raz weszlam na strony internetowe polskie a scislej bielan, gdzie sie wychowalam i mieszkalam. zrobilam blad. ja juz chyba nie wyczuwam kiedy ktos sie ze mnie nabija i drwi. wychodze stad z glowa do gory. zrobilam blad, myslalam ze moge sobie porozmawiac z ludzmi w polsce. niestety przynajmnie w tym watku, nie ma za bardzo z kim. moze kiedys jeszcze jak znajde kogos kto bedzie traktowal mnie powaznie. wszystkich pozdrawiam serdecznie. ela Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz ROTFL 29.01.04, 16:07 Weszlas na forum Warszawa, w temat "Warszawa miastem pchel" i chcesz ty powaznie porozmawiac o Polsce?? ROTFL Jaki temat taka dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ROTFL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:18 masz zupelna racje. moze po prostu interesuje sie srodowiskiem i insektami. wychodze stad szybciutko i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:14 tak, tylko ja nie uzywam polskiej keyboard ani wordperfect in polish, uzywam angielskiej czcionki i office 2003. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remigiusz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.aster.pl 29.01.04, 15:37 Droga Elu.. Napewno znasz język polski,ale ten z przed 25 lat.Nie wiem czy dużo byś zrozumiała z rozmów dzisiejszej polskiej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:54 nareszcie normalna odpowiedz. tak masz racje. nie jestem nastolatka, nie rozumiem tego jezyka i slangu nawet tutajw jezyku angielskim. musze ci jednak napisac, ze gdy bylam w polsce 2003 roku, moj 19 letni siostrzeniec poslugiwal sie pieknym, zrozumialy jezykiem, a on jest przeciez teenager. pozdrawiam z toronto. ela Odpowiedz Link Zgłoś