Dodaj do ulubionych

Warszawa miastem pcheł

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:36
Obserwuj wątek
    • Gość: jdofgjdioj Re: Warszawa miastem pcheł IP: 212.160.138.* 29.01.04, 12:41
      ...bo za duxo tu takich sibą-sibą nosicieli i wylgarni pcheł. Nazjeżdża się to
      to z kraju i wwozi pchlarstwo.
      • Gość: sibą-sibą Re: Warszawa miastem pcheł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:33
        teraz to dopiero błysnąłeś, staruszku
        LOL
        • Gość: sfsdgdsg Re: Warszawa miastem pcheł IP: 212.160.138.* 29.01.04, 15:08
          prawda w oczy kole parobasie?
    • dresiarz007 Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:34
      Wyjdz wkoncu z tego shroniska na miasto do Ludzi,przyrzyj sie i wróc tu i
      napisz że sie myliłeś,bo jak nie to ci takie banki spuszcze jak cie namierze,ze
      do swego pcimia na brzuchu bedziesz wracac,bo dupem w gipsie bendziesz miał
      • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:36
        pomyliłem sie ztego pospiechu mialo byc ;będziesz
        • Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:38
          Dresiarz kup se mózg, samym dresem nie da się myśleć
          • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:43
            ty mnie kurwa bąku nie obrazaj,mozg mam najlepszy w warszawie,nikogo tak szef
            nie chwali jak trzeba jkegos sibona zalatwić.a ty gdzi eten swoj kupiles,pewnie
            kurwa w liderprajsie na promoci
            buhahahahahhahha
            • Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:48
              Nie, nie kupuj. Po co wydawać pieniądze. I tak nie umiałbyś się nim posługiwać.
              A po słowach na k od razu poznać wyjątkowego chama.
              • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:52
                ja głopku mam mózg i to firmowy Nika,a tyten sfoj to lepiej oddaj zpowrotem i
                powiedz ze niedziała ,mozecós ci pomogą
            • Gość: sibą-sibą Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:54
              Rozmowa z tobą obraża mój intelekt. Na przyszłość - jeżeli nie rozumiesz tytułu
              wątku to się nie wpisuj. Adieu.
              • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 13:59
                Gość portalu: sibą-sibą napisał(a):

> Rozmowa z tobą obraża mój intelekt. Na przyszłość - jeżeli nie rozumiesz
                tytułu
                > wątku to się nie wpisuj. Adieu.
                to napisz bąku ze miejsce w ktorym mieszkasz to pchlarnia,kazden zrozumie ze w
                scgronisku dla zwierząt mieszkasz.ja tam przeciwko zwierzętom to nic osobiście
                nie mam,tylko psów nie lubie
                • Gość: whocares Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 14:08
                  czy ty w ogole konczyles jakas szkole?. chyba ta za ogrodzeniem prl-owskim z
                  krowami i swinkami, chociaz one sa nawet bardziej praktyczne i przydatne niz
                  ty. skad ta doskonala polszczyzna w twoim wykonaniu. moj 20 letni syn urodzony
                  w polnocnej ameryce mowi lepiej po polsku niz ty tam urodzony. by the way:
                  wyrzuc w koncu ten dres i wez sie za nauke..
                  • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 14:12
                    kiedy ty byles ostatni raz w ojczyznie?20 lat temu,30?To nie ucz jak sie mowi
                    po polsku .nawet potpisujesz sie z błendem :whocares.Przecierz nie ma takiego
                    słowa HAHAHA
                    • Gość: whocares Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:23
                      moj boze, alez ty glupi. w polsce bylam ostatni raz we wrzesniu 2003 notabene z
                      20 letnim synem i 16 letnia corka. mowia piekna polszczyzna. nie mieli zadnego
                      problemu z porozumiewaniem sie w naszym rodzinnym jezyku, czego ty motole nie
                      potrafiszs. znaja wiersze tuwima,tetmajera, biale wierszse rozyckiego ( czy
                      wieszs w ogole o kim mowie, kim oni byli? ) czytaja ksiazki hlaski - po polsku.
                      i orwella po angielsku. zajrzyj do slownika angielsko-polskie to znajdziesz co
                      to znaczy "who cares ". jesli nie masz takiego slownika, ( co ja mowie, napewno
                      nie masz) wiec uprzejmie informuje, ze " who cares" in english znaczy" ktos
                      kto sie czyms przejmuje, kogo to nie obchodzi.obchodzi itp,jesli potrzebujesz
                      dalszego tlumaczenia, sluze uprzejmie.
                      prosze cie zrob mi przysluge i napiszs do jakich szkol chodziles, to im
                      pogratuluje najglupszego wychowanka w tym universum. wyjmij pchly w koncu z
                      dresu. pa, darling. zycze ci duzo szczescia, bo tego potrzebujesz najbardziej
                      abys nie wyroznial sie tak bardzo z tlumu. jesli nie rozumiesz o czym pisze, to
                      prosze napisz a ja odpowiem jezykiem przedszkolaka.
                      • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:28
                        pisze się {na pewno},a nie tak jak ty sobie wyobrażasz {napewno}-to jeśli
                        chodzi o język polski.A poza tym wyluzuj chłopie,bo wnuków nie zobaczysz,but I
                        don`t care
                        • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:36
                          ja jestem kobieta a nie chlopem. od kiedy sie pisze " na pewno?" a
                          nie "napewno". boze coz za glupek. please wez slownik, tym razem polsko-polski.
                          a moze i z idiomami?, moze jestes kaszubem lub slazakiwm. ale to tez odpada bo
                          oni przynajmniej sa dumni ze swojej mowy, jezyka i kultury. ludzie prosze
                          wlaczcie sie w polemizowanie z tym idiota.
                          • warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:38
                            Gość portalu: ela z toronto napisał(a):

> slazakiwm.

Takich u nasz ni ma.
                          • dresiarz007 Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:42
                            No tak,nie dość,że wiedza to i niesamowita pewność siebie.zachowaj sobie w
                            takim razie ten link,może odswieży to i owo:
                            so.pwn.pl/
                            • Gość: ela Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:41
                              masz racje. wedlug slownika z 1996 roku pisze sie na pewno. ja wyjechalam 25
                              lat temu i slownik z 1979 roku mowi "napewno". przepraszam. pozdrawiam. ela
                    • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:27
                      nie moge sie powstrzymac, ale przyzekam sobie ze bedzie to ostatnia odpowiedz
                      do tego glupka.

kochanie, nie pisze sie "potpisujesz" a "podpisujesz, nie pisze sie "blendem"
                      a "bledem". ja moze nie jestem w kraju przez 25 lat ale caly czas mowie i pisze
                      poprawnie w naszym jezyku. mass pieniadze na internet, moze bys je poswiecil na
                      nauke jezyka polskiego?. przeciez do cholery tam zyjesz!!!!!!!>
                      • Gość: DoKo Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 15:33
                        O rany ludziki biedne... po co tyle nerwów? Nie widzicie że pan dresiarz się
                        tylko nabija...?
                      • warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:35
                        Gość portalu: ela z toronto napisał(a):

ja moze nie jestem w kraju przez 25 lat ale caly czas mowie i pisze
                        >
                        > poprawnie w naszym jezyku.

Tak Ci sie tylko wydaje.

Nie pisze sie "Przyzekam", tylko przyrzekam, a teraz sie przyzegnaj.
                        Nie pisze sie "mass", tylko masz
                        Przez "ze" stawia sie przecinek, to taki przycinek
                        • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:47
                          ja nie pisze ksiazki, tylko odpowiadam na posty. moje bledy sa wynikiem
                          szybkiego pisania i mylenia liter na keyboard (klawiaturze) a nie wynikiem
                          nieznajomosci mojego jezyka. przecinkow nie stawiam bo mi szkoda czasu, co nie
                          znaczy ze nie znam gramatyki.
                          dziekuje za uwagi. wyluzuj sie. to nie o to chodzi abys poprawial moje bledy
                          zlego nacisniecia litery, bo z moich wypowiedzi jasno widzisz, ze jestem
                          inteligentna osoba i posluguje sie naszym jezykiem swietnie. ciekawa jestem czy
                          ty po 25 latach poza krajem , mowilbys i pisalbys tak jak ja. ja tu mieszkam,
                          zyje, asymilacja w polnocnej ameryce laczyla sie z doskonalym poslugiwaniem sie
                          tego jezyka, a jednak caly czas mowie i pisze po polsku poprawnie , tak samo
                          jak i moje dzieci.
                          pozdrawaiam z toronto.

p.s. nie oczerniaj mnie za " drobiazgi". czy nie widzisz jaki jest my point?.
                          • warzaw_bike_killerz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty 29.01.04, 15:56
                            A widzialas tu kogos kto pisze ksiazke? Moze wszyscy odpowiadaja szybko piszac i
                            mylac klawisze? Moze tez im szkoda czasu?
                            The point is: jak rozumiesz, to nie poprawiaj. Jak nie rozumiesz to dopytaj.
                            • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:03
                              zakonczylam ten watek. prawde mowiac pierwszy raz weszlam na strony internetowe
                              polskie a scislej bielan, gdzie sie wychowalam i mieszkalam. zrobilam blad. ja
                              juz chyba nie wyczuwam kiedy ktos sie ze mnie nabija i drwi. wychodze stad z
                              glowa do gory. zrobilam blad, myslalam ze moge sobie porozmawiac z ludzmi w
                              polsce. niestety przynajmnie w tym watku, nie ma za bardzo z kim.

moze kiedys jeszcze jak znajde kogos kto bedzie traktowal mnie powaznie.

wszystkich pozdrawiam serdecznie. ela
                              • warzaw_bike_killerz ROTFL 29.01.04, 16:07
                                Weszlas na forum Warszawa, w temat "Warszawa miastem pchel" i chcesz ty powaznie
                                porozmawiac o Polsce?? ROTFL

Jaki temat taka dyskusja.
                                • Gość: ela Re: ROTFL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:18
                                  masz zupelna racje. moze po prostu interesuje sie srodowiskiem i insektami.
                                  wychodze stad szybciutko i pozdrawiam.
                            • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:14
                              tak, tylko ja nie uzywam polskiej keyboard ani wordperfect in polish, uzywam
                              angielskiej czcionki i office 2003. bye.
                      • Gość: remigiusz Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.aster.pl 29.01.04, 15:37
                        Droga Elu..
                        Napewno znasz język polski,ale ten z przed 25 lat.Nie wiem czy dużo byś
                        zrozumiała z rozmów dzisiejszej polskiej młodzieży.
                        • Gość: ela z toronto Re: Co ty bąku gadasz takie głupoty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 15:54
                          nareszcie normalna odpowiedz.
                          tak masz racje. nie jestem nastolatka, nie rozumiem tego jezyka i slangu nawet
                          tutajw jezyku angielskim. musze ci jednak napisac, ze gdy bylam w polsce 2003
                          roku, moj 19 letni siostrzeniec poslugiwal sie pieknym, zrozumialy jezykiem, a
                          on jest przeciez teenager.

pozdrawiam z toronto. ela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka