rafalfloyd1 08.03.10, 14:27 Mam pytanie, dlaczego furtka od wiosennej nie ma normalnej klamki? Czy da się ją wogóle skutecznie zamknąć? Czy działa w niej domofon? Czy domofon działa w furtce od kołłątaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena84 Re: furtka od wiosennej 08.03.10, 14:36 Ta furtka to jest jedna wielka pomyłka... Domofon działał jeszcze wczoraj (pierwsza furtka od str Wiosennej). A do skutecznego zamknięcia należy zastosować wersję siłową. Mnie natomiast martwią te nowe zamki w drzwiach do garażu (klatka C). Coś się tam zacina i dzisiaj sama tych drzwi otworzyć nie mogłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: furtka od wiosennej 08.03.10, 16:01 Pierwsza furtka od strony Skorupki (w sumie druga bo pierwsza jest dla "śmieciarzy") działa, domofon działa. Niestety nie ma "patentu" takiego jak furtka od Kołłątaja (przycisk otwierający) i trzeba się mocować z kluczami. Domofon od Kołłątaja też działa. Inna sprawa jest taka, że nie wszyscy wiedzą - szczególnie osoby z poza osiedla, iż najpierw należy wybierać nr bloku a później nr mieszkania - powinna być jakaś informacja przy domofonach jak z nich korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś