fos.ia 26.08.10, 14:30 CZy ktoś z Was ma może doświadczenia z firmą Senator z Wola Parku? I chciałby się podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.comeks.pl Re: szafa wnękowa 22.09.10, 09:10 Witam jeśli chodzi o meble to mogę polecić siebie. Podjadę do Was zrobię pomiar i przygotuję projekt oraz wycenę. Kontakt do mnie - 508-255-348 pozdrawiam Karol Meks Odpowiedz Link Zgłoś
catherine70 Re: szafa wnękowa 22.09.10, 09:23 a ja mogę też polecić Pana Karola. robi mi szafki kuchenne i szafy wnękowe. bardzo miło się z Nim współpracuje. bezproblemowo. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: szafa wnękowa 24.09.10, 12:38 Także polecam - bardzo miły i rzeczowy kontakt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
resort76 Re: szafa wnękowa 18.01.11, 00:19 Nie polecam tej firmy!!! Miło, ale nierzetelnie, nieterminowo i nieprofesjonalnie. Nie dajcie się zwieść pozorom. Przykre, że wciąż są firmy z takim podejściem do Klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
catherine70 Re: szafa wnękowa 18.01.11, 07:42 resort76 napisała: > Nie polecam tej firmy!!! Miło, ale nierzetelnie, nieterminowo i [ > b]nieprofesjonalnie[/b]. Nie dajcie się zwieść pozorom. Przykre, że wciąż są fi > rmy z takim podejściem do Klienta... hej. której firmy nie polecasz? tej z wola park czy comex karola meksa? napisz proszę, ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
bemar_sc Re: szafa wnękowa - NASZE NAJLEPSZE i mamy RABATY! 20.01.11, 14:26 Profesjonalne wykonanie mebli, w tym SZAF NA SYSTEMACH SENATOR i innej ZABUDOWY NA WYMIAR: MEBLE TV, MEBLOŚCIANKI, BIURKA, KOMODY, REGAŁY, SZAFKI. Zabudowujemy KUCHENIE, ŁAZIENKI oraz GARDEROBY. Dla firm WYKONUJEMY ZABUDOWY BIUROWE I SKLEPOWE. W STCZNIU I LUTYM RABAT 15% tylko dla mieszkańców Osiedla ! PROJEKTY, DORADZTWO I WYCENY BEZPŁATNIE ! Profesjonalne wykonanie mebli, w tym SZAF NA SYSTEMACH SENATOR i innej ZABUDOWY NA WYMIAR: MEBLE TV, MEBLOŚCIANKI, BIURKA, KOMODY, REGAŁY, SZAFKI. Zabudowujemy KUCHENIE, ŁAZIENKI oraz GARDEROBY. Dla firm WYKONUJEMY ZABUDOWY BIUROWE I SKLEPOWE. Stosujemy niekonwencjonalne rozwiązania i zapewniamy wysoki standard, solidność i 5letnią gwarancję. Oferujemy szeroką gamę materiałów z certyfikatem jakości, jak : płyty laminowane, płyty fornirowane, MDF, lacobele (w tym nowości metalizowane) i inne oraz akcesoria znanych na rynku firm jak np. Blum. Przeszkoleni projektanci z wyjątkowym zmysłem estetycznym zawsze chętnie doradzą w zakresie materiałów, rozwiązań, kolorystyki czy stylu. Działamy od lat na terenie Warszawy i okolic. Zapewniamy transport i montaż przez własną ekipę. Kontakt firma BEMAR: 660-463-001, 602-386-883. Zapraszamy do Salonu Senator w PH Janki Więcej o nas na stronie internetowej. Zobacz nasze realizacje ! http://www.szafy-bemar.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
wener.pl Re: szafa wnękowa 25.09.10, 12:54 Witam serdecznie. Jesteśmy firmą wykonującą meble na wymiar. Pomiar, wycena i projekt GRATIS !!!! Przyjeżdżamy na pomiary z próbnikami do wybrania. Zapraszamy do współpracy. www.wener-meble.pl wener-meble@wp.pl ; 502-938-755 Odpowiedz Link Zgłoś
bemar_sc szafa wnękowa - TO TYLKO U NAS! RABATY! 20.01.11, 14:27 Profesjonalne wykonanie mebli, w tym SZAF NA SYSTEMACH SENATOR i innej ZABUDOWY NA WYMIAR: MEBLE TV, MEBLOŚCIANKI, BIURKA, KOMODY, REGAŁY, SZAFKI. Zabudowujemy KUCHENIE, ŁAZIENKI oraz GARDEROBY. Dla firm WYKONUJEMY ZABUDOWY BIUROWE I SKLEPOWE. W STCZNIU I LUTYM RABAT 15% tylko dla mieszkańców Osiedla ! PROJEKTY, DORADZTWO I WYCENY BEZPŁATNIE ! Profesjonalne wykonanie mebli, w tym SZAF NA SYSTEMACH SENATOR i innej ZABUDOWY NA WYMIAR: MEBLE TV, MEBLOŚCIANKI, BIURKA, KOMODY, REGAŁY, SZAFKI. Zabudowujemy KUCHENIE, ŁAZIENKI oraz GARDEROBY. Dla firm WYKONUJEMY ZABUDOWY BIUROWE I SKLEPOWE. Stosujemy niekonwencjonalne rozwiązania i zapewniamy wysoki standard, solidność i 5letnią gwarancję. Oferujemy szeroką gamę materiałów z certyfikatem jakości, jak : płyty laminowane, płyty fornirowane, MDF, lacobele (w tym nowości metalizowane) i inne oraz akcesoria znanych na rynku firm jak np. Blum. Przeszkoleni projektanci z wyjątkowym zmysłem estetycznym zawsze chętnie doradzą w zakresie materiałów, rozwiązań, kolorystyki czy stylu. Działamy od lat na terenie Warszawy i okolic. Zapewniamy transport i montaż przez własną ekipę. Kontakt firma BEMAR: 660-463-001, 602-386-883. Zapraszamy do Salonu Senator w PH Janki Więcej o nas na stronie internetowej. Zobacz nasze realizacje ! http://www.szafy-bemar.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrewks1 Re: szafa wnękowa 02.04.12, 19:27 pan kulesza posluguje sie wynajetymi ekipami i jest conajmniej 30% drozszy -chcesz to sprawdz andrzej_ks@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś