Gość: Teodor IP: 172.20.6.* 02.04.04, 13:26 A ja myślę, że z wiekiem gust kulinarny Panu się wypaczył :) Knajpka sympatyczna, wystrój świetny (nawet WC), jedzenie bardzo dobre. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefaan Re: Giovanni Rubino IP: 172.20.6.* 10.05.04, 18:57 pan Nowak juz jest tak tłusty ze nie ma smaku. troche szacunku dla innych czytelników. czytam recenzje pana Nowaka i ciagle wszystko mu nie pasuje, jeszcze nie widziałem zeby byl zachwycony. Bylem w Rubino i w innych lokalach o ktorych pan Nowak pisał nie najlepiej i wam to samo radze. Sprawdzcie sami. polecam. jest miło i sympatycznie i całkiem nie drogo. ceny znajdziecie na stronach internetowych zdaje sie giovanni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Giovanni Rubino 10.05.04, 19:24 A ja mam na imie Oleek, pisze z IP 172.20.6.* i uwazam ze Pan Nowak nie ma racji, Giovanni to najlepsza knajpa w miescie a kto sadzi inaczej to sie po prostu nie zna na kuchni. Aha, i jest gruby. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Giovanni Rubino 11.05.04, 15:28 P. Nowak pisze felietony. P. Nowak ma własne zdanie. I chwala Mu za to My z tym zdaniem nie musimy sie zgadzać. A odrobina kultury jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiła M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Giovanni Rubino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:00 Pan Nowak jest kulturalnym człowiekiem a wyrażając swoja szczerą opinię nikomu krzywdy nie robi. Niestety ma całkowitą rację co do smaku, konsystencji, estetyki potraw serwowanych w tej restauracji. Stuprocentowa żenada... szkoda że wraz z wystrojem nie zmienili kucharza i reszty kelnerów. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Giovanni Rubino IP: *.man.polbox.pl 05.10.04, 18:09 knajpa karmi mało ciekawie - biedni turysci i inni naiwiniacy ktorzy do niej trafią. Ale tak już jest z knajpami na szlaku, po co dobrze karmić skoro w końcu i tak przyjdą... Tylko po co do tego dbalość o dobre imię przybytku i to koniecznie za cenę obrażania M. Nowaka? Przecież do was i tak ludzie przychodzą tylko raz w zyciu i nigdy nie wracają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Giovanni Rubino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:38 za to do niecha wala tabunami!!!!!!!!!!!!!!!! jak to wlasciwie jest ?taki burak a sie wymadrza(niech oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Giovanni Rubino IP: *.chello.pl 22.11.04, 11:42 A ja Wam powiem jedno nigdy nie wierze opiniom specjalistow z prasy itp. sam pracowalem jako kucharz i pamietam jak przuyszli do knajpy w ktorej pracowalem. dostali wszystko za darmo , wszystkie potrawy i napisali ze wszystko jest okropne. a ja do dzis pamietam te czyste talerze po nich , zjedli wszystko , nie zostala nawet odrobinka czegokolwiek. Zapene tylko grubej koperty sie nie doczekali zeby wystawic dobra opinie w prasie. A knajpka Gionanni-Rubino jest jest bardzo ladna , jedzenie jest smaczne , obluga nie zmienia sie co tydzien wiec zna stałych gości , których jest tam dużo. Restauracja nadaje sie zarówno na romantyczna kolacje przy swiecach jak i na spokojne spotkanie biznesowe przy smacznym i ładnie podanym posiłku. Sami to zresztą mozecie sprawdzić , do czego gorąco namawiam. Tylko na wieczór raczej trzeba zarezerwowac stolik , gdyż spora liczba ludzi docenia tak jak ja starania właściciela Pana Jana Smereczyńskiego którego serdecznie pozdrawiam i dziekuje za stworzenie tak uroczego miejsca w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś