Gość: maja IP: 217.153.35.* 30.04.04, 15:34 Szukam jakiegoś ładnego miejsca na piknik. Najlepiej, aby w pobliżu był las albo jeziorko. Czy ktoś mi coś podpowie? Pogoda zapowiada sie piękna, szkoda siedzieć w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: ładne miejsce w okolicach Warszawy 30.04.04, 16:15 he, jakbym ci zdradził swoje piękne miejsce, to od razu zjawiłyby się tam tłumy i przestałoby byc piekne. Tak więc wybacz, Maju. No chyba, że tylko ty i ja.... ;-)= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Powsin IP: *.acn.pl 30.04.04, 21:09 1. Park kultury Powsin. Zaraz kolo oficjalnego parku jest sliczna olbrzymia polana pod lasem gdzie mozna sobie palic ogniska. Owszem, czasem bywa tam troche ludzi ale za to dojazd jest doskonaly. Autobusy 519 i 130 pod sam park lub jakies 20 minut spaceru przez las od metra Kabaty. (tylko trzeba znac droge) 2. Jesli piknik ma byc mniejszy to super sa Pola Mokotowskie w centrum Warszawy. Taka oaza posrod wielkiego miasta. Tylko nie wiem jak teraz wygalda tam sytuacja po obozie alterglobalistow. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heike Re: ładne miejsce w okolicach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 13:48 plaze nad Zalewem zegrzynskim, trawka, piasek, drzewa, woda, slonce.., lasy chotomowskie, jeziorko w Konotopie k.Pruszkowa, Jachranka, Serock.. Odpowiedz Link Zgłoś