Dodaj do ulubionych

naprawa furtki

27.05.11, 09:50
Witam serdecznie wszystkich mieszkańców

Tematem który chciałbym poruszyć jest naprawa furtki przy bramie wjazdowej budynku 103. Pamiętam że odkąd się tutaj wprowadziłem furtka ta praktycznie większość czasu była uszkodzona. Cały czas było to zgłaszane administratorowi a później nazwę to tak opieszale naprawiane. Naprawy te nie przynosiły jakiegoś większego rezultatu ponieważ po pewnym czasie problem wracał. Aż wkońcu problem został rozwiązany i według mnie dosyć nietypową metodą tzn wycięto dziurę w słupku. Poniżej wklejam adres do zdjęcia na którym to można zobaczyć.

merkury.laohost.net/naprawa_furtki.html
Czy naprawdę furtka to jest aż tak skomplikowany mechanizm że przy naprawie trzeba się uciekać do dewastowania jej?
Gdzie jest nadzór administracji nad wykonywanymi naprawami na naszym osiedlu?
Czy ten fachowiec nadal powinien u nas pracować?
Obserwuj wątek
    • zabki-ankra-mr Re: naprawa furtki 27.05.11, 17:56
      Furtki są w trakcie naprawy. W poniedziałek, wtorek naprawa będzie kontynuowana. Dotychczasowe kłopoty wynikały z wadliwej konstrukcji furki. Furtka zostanie ustabilizowana i mamy nadzieję, że tym razem naprawa będzie skuteczna. Przepraszamy za utrudnienia i prosimy o wyrozumiałość.
      Pozdrawiamy
      ANKRA-MR
      • route67 Re: naprawa furtki 27.05.11, 20:13
        Ciśnie mi sie na usta
        - jak FURTKA może byc wadliwej konstrukcji?
        - czemu dopiero po tylu latach jest taki wniosek?
        ...no ale później sobie przypominam jaki developer buduje/zbudował to osiedle...i juz mi sie nie chce zadawac innych pytań. Spokojnie sasiedzi, te bloki sie rozsypią zanim spłacimy kredyty ;p
        • sara06 Re: naprawa furtki 27.05.11, 22:51
          Route67 nie jest aż tak źle, budynki nie stoją w wodzie, nie mamy wilgoci na ścianach, grzyba, ściany nam za bardzo nie pękają....
          jednak ... eksploatacyjnie moglibyśmy się poprawić ...
          • jessie304 Re: naprawa furtki 28.05.11, 13:01
            oj oj. a ja miałam grzyba kilka razy i na jesień pewnie znowu będe z nim walczyć . w naszym bloku 103 pękaja sciany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka