anetkarobert 12.05.04, 11:28 Czy są tu mamy z Wyszkowa i okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelka2 Re: Wyszków 12.05.04, 16:53 Hej ja jestem z Warszawy ale mam dzialke niedaleko Wyszkowa (a dokladnie kolo Łochowa) i bywam tam prawie co wekend!Mam paru znajomych z Wyszkowa.Uwielbiam tam jeździć z moim 4 miesiecznym synkiem.W Warszawie mieszkam w bloku a tam mam domek -wiec gdy tylko jest ladna pogoda maly spi sobie na dworzu.A jak bedzie wiekszy to bede go brala na liwiec!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetkarobert Re: Wyszków 12.05.04, 17:23 Zazdroszczę takiej działeczki nad Liwcem. Mieszkam niestety w bloku i takiego ogródka bardzo mi brakuję. też jeżdżę nad Liwiec, ale do znajomych. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka25 Re: Wyszków 05.08.05, 16:45 Ja własnie sprowadziłam się na Polonez i będę mamusią w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 Re: Wyszków 31.10.04, 21:52 Witam! Ja jestem z Wyszkowa. Mam 2 miesięcznego synka. Pozdrawiam Ada i Remek Odpowiedz Link Zgłoś
anka2005 Re: Wyszków 17.03.05, 12:12 Ceść Ja też jestem z Wyszkowa. Mam 8- miesięcznego bobaska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justi_80 Re: Wyszków 21.06.05, 11:06 Witam mamy w Wyszkowa, ja mam córcię co 2 m-ce i 2 tyg. i teraz mam kryzys pokarmowy, dziś idędo lekarza. Nie chcę przestać karmić piersią!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena29 Re: Wyszków 15.07.05, 14:53 Hej wyszkowskie mamusie! Właśnie Was znalazłam i już się melduję. Na imię mam Aneta, mieszkam w Wyszkowie i jestem mamą prawie 11 miesięcznej Ali. Musimy odzywać się częściej! Napiszcie coś więcej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naanaaa Re: Wyszków 22.07.05, 10:22 Hej wyszkowskie Mamusie :) Moj pan szanowny maz jest z Wyszkowa (ul.Pultuska - nie pamietam jak sie to osiedle nazywa). Bardzo czesto tam bywamy , bo dziadkowie wiecznie wnuka spragnieni. Niestety ja tam niekogo nie znam i zazwyczaj siedze w domu ogladajac TV (brrr). Chetnie nawiaze znajomosc z jakas Mamusia miejscowa A kto wie, moze i my tam sie sprowadzimy... Piszcie na adres gazetowy lub GG 421363 (czesto jestem na niewidocznym) Odpowiedz Link Zgłoś
ma.kupczyk Re: Wyszków 23.11.05, 11:55 Witam jestem z Wyszkowa mam 13,5 miesięczną córkę Pozdrawiam Gosia i Ala Odpowiedz Link Zgłoś