Gość: JR IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.06.11, 08:27 raczej ściema, nie wiem ile Pan redaktor otrzymał za tekst sponsorowany, ale jedzenie bardzo bardzo mierne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sYs 300zł za rachunek, to kto płaci? IP: *.gsm-grodzisk.pl 26.06.11, 12:16 Gazeta z reklam oglądanych przez czytelników, którzy nigdy tam nie pójdą? Ja też chcę taką pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 ile bierze za taki "artykuł" facio z GW, czyli... 26.06.11, 16:38 Gównianych Wiadomości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacuneczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 12:29 Zawsze sie zastanawiam jak wyglada osoba, ktora moze tyle zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
tesknietroche Re: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec 26.06.11, 12:46 Gość portalu: smakosz napisał(a): > Zawsze sie zastanawiam jak wyglada osoba, ktora moze tyle zjesc. Ja wiem - jak Magda Gessler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf/red/ Re: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec IP: *.waw.pl 26.06.11, 18:13 Wydaje Ci się, że redaktor był tam sam, i wszystko pochłonął, a talerzyki wylizał? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sidorowszczak Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacuneczek? 26.06.11, 12:54 Ejże, plasterek cytryny na schabowym? To po warsiawsku? Raczej po wiedeńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nóż do steków Kolejny pocałunek śmierci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 13:31 Pozytywna opinia M. Nowaka, to początek końca każdej knajpy w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarhead Schabowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 13:42 Nowak od kiedy to schabowy jest dowodem warszawskości? Przed wojną w Warszawie o schabowym nikt nie słyszał. Schab jadano w różnych formach, ale w postaci kotleta w panierce pojawił się dopiero w komunistycznej odmianie fastfooda. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Schabowy? 26.06.11, 22:20 A prawdziwa Warszawa to tylko ta przedwojenna. Powojenna Warszawa to nie jest zadna Warszawa, amen. Mieszkamy w miescie, ktore bylo a nie jest, yhyyyy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarhead Co z tobą dziewczyno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:42 Czym agresywniejszy pseudonim, tym płytszy umysł? Fakt, bene gesserit były agresywne, harde, butne, krótkowzroczne i zwyczajnie głupie, ale czy ty te cechy musisz przejmować? W końcu to tylko postacie fikcyjne. Powtórzę więc: kotlet schabowy nie jest potrawą warszawską. Pierwszy raz pojawił się w XIX wieku w w książce kucharskiej Lucyny Ćwierczakiewiczowej o tanich i szybkich obiadach. Schabowy to fastfood, a nie cymes, wyszukany rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace2 Re: Schabowy? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 23:11 Co chcesz od schabowego?! -- śmieszne zdjęcia z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacuneczek? 26.06.11, 13:48 Rety, Wy (mówię do przedpiśców) chyba nie lubicie red. Nowaka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dikarpio Re: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 14:26 nienawidze slowa przedpisca jest infantylne i pretensjonalne o jeszcze najlepsiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec 26.06.11, 15:39 Wzruszyła mnie Twoja histeria. Jakie słowo zatem proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec 26.06.11, 15:08 Sie zapłaci, sie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Fw: Nowa knajpa obok Hiltona: Ściema czy szacunec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 18:29 no i drogawa raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Ile kosztuje taka laurka? IP: *.centertel.pl 26.06.11, 18:36 obiad wam postawili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważny ADMIN, artykuł od komentarzy się odpiął!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 19:47 ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś