Dodaj do ulubionych

Unitra Unima - poszukuję informacji

07.07.11, 16:49
Witam,
Może ktoś z Was wie gdzie znajdują się akta płacowe i akta osobowe z UNITRA-UNIMA - Zakłady Maszyn i Urządzeń Technologicznych. Jeszcze jakiś czas temu dostępne były w ich siedzibie przy ul. Domaniewskiej 42/44, ale teraz słuch po nich zaginął. Zwiedziliśmy już praktycznie wszystkie archiwa, zahaczyliśmy o sąd i kilka innych instytucji i nikt nic nie wie. Tata potrzebuje wyciągnąć od nich akta osobowe i płacowe do emerytury.
Teoretycznie mamy dane osobowe syndyka, który zajmował się ich upadłością, ale również brak kontaktu. Będę wdzięczna za pomoc, jeśli ktoś tam pracował, albo niechcący wie gdzie trafiły ich akta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Unitra Unima - poszukuję informacji IP: *.home.aster.pl 18.07.11, 20:13
      Witam, też potrzebne są mi dokumenty do emerytury i nie mogę i uzyskać.
    • Gość: Jurek z norwegii Re: Unitra Unima - poszukuję informacji IP: *.bb.online.no 25.08.11, 09:58
      Ja rowniez pracowalem w latach 1971-1977 w Unimie dyr.byl wtedy Nasalski a Oleksy jego zastepca ja pracowalem na narzedziowni jako frezer a potem jako technolog karkulator a takze w dziale inwestycjii
      • mistelle Re: Unitra Unima - poszukuję informacji 05.10.11, 12:14
        Udało nam się znaleźć dokumenty, część jest w archiwum akt nowych na Hankiewicza, ale co się nabiegaliśmy to nasze :)
        www.aan.gov.pl/
    • Gość: Aga Re: Unitra Unima - poszukuję informacji IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.15, 17:12
      Witam,

czy "przy okazji" przeglądania akt znaleźliście może inne- Doświadczalne Przedsiębiorstwo Urządzeń Elektronicznych "ELZA"?
      Czy ktoś może wie, czy ELZA została przejęta/wchłonięta przez UNITRĘ?

Bardzo proszę o pomoc
      • Gość: V8 Re: Unitra Unima - poszukuję informacji IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.15, 22:32
        unitra.eu.org/unitra-unima
      • Gość: andrzej Re: Unitra Unima - poszukuję informacji IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.15, 17:50
        pracę rozpocząłem jeszcze w Elzie w 1966r zakończyłem w Unimie w 1992r. Elza zostałą częścią unimy w 1972r od tego roku nazwa Elza przestała funkcjonować .
    • franc.lende Re: Unitra Unima - poszukuję informacji 04.03.16, 14:19
      warto sprawdzić w Ministerstwie Rozwoju na Placu Trzech Krzyży w Warszawie, podobno mają akta z Unitry Unimy w archiwach
    • polished Re: Unitra Unima - poszukuję informacji 14.11.17, 23:01
      archiwum akt nowych sprawdzaliście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka