Dodaj do ulubionych

Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej

IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 22:09
strasznie zakręcili 152, a 112 to niedługo będzie jak linia 107. Rozwiązuje
się nią wszystkie lokalne problemy. Ale poczekamy, zobaczymy, co wymyślą
radni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZTM Info dziemieszczyk musi odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:17
      Dziemieszczyk ty to jestes specjalista od stukania mlotkiem w tramwaj na
      zakladzie, nie wiem kto cie tam tyle lat trzyma!
    • Gość: K.P Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:56
      no ale gdzie autobus z Trasy Toruńskiej do Gdańskiego,w dalszym ciagu ani do
      Centrum ani choćby do metra nie ma sie jak dostac bezposrednio????!!!!!!!!!!!!
    • Gość: thx A Dąbrówkę Wiślaną wciąż maja gdzieś... IP: *.medianet.pl 18.05.04, 08:57
      ...
      • Gość: sunnta Re: A Dąbrówkę Wiślaną wciąż maja gdzieś... IP: *.brpo.gov.pl 18.05.04, 10:06
        niestety
    • Gość: M Zmiany IP: *.pzuzycie.com.pl 18.05.04, 13:56
      Jeśli dobrze rozumie powód tych zmian. Mają one polepszyć „życie” mieszkańców
      okolic, jakie one obejmują. Jako mieszkanie osiedla Derby pracujący w Centrum
      myślę ze zmieni się tylko numer autobusu, którym podróżuje do pracy, czyli nic.
      Bezpośredni autobus do stacji metra i Centrum to podstawa.
      • Gość: Mieszkanka Derby Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:24
        Drogi sąsiedzie zgadzam się z tobą w 100 %.Oprócz bezpośrednich autobusów do
        Centrum i Metra Każda inna zmiana jest do kitu :(
        • Gość: gość Re: Zmiany IP: *.derbynet.pl / *.derbynet.waw.pl 18.05.04, 18:33
          bardzo się cieszę ale jak widać niektórych trudno zadowolić,my poprostu
          uwielbiamy marudzić i narzekać przecież nie powiemy że jest super bo to nie w
          naszym stylu,co sąsiadko?Jeszcze niedawno 132 jeżdziło 1 raz na godzine albo
          czekało się na mrozie 40 minut,teraz jeżdżą częściej,dokładają nam nastęną
          linię ale nadal trzeba marudzić tak dla zasady co?Dzień bez marudzenia jest
          dniem straconym!!
          sąsiadka z derby.
    • Gość: Yogi Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.telenergo.pl 18.05.04, 14:03
      A dlaczego nie przedłuzono linii 132 do Olesina. Koszty takiej operacji
      niewielkie a mieszkańcy Olesina , Kobiałki, Mochtyńskiej mieliby 2 autobusy. A
      nie jeden jeżdżący raz na godzinę.
    • varsava ZNAKOMICIE, ALE 132 DO Pl. Wilsona 18.05.04, 14:41
      po otwarciu stacji metra Pl. Wilsona można rozważyć przedłużenie tam linii 132,
      wtedy z serca Białołęki będzie dojazd do metra

ale zmiany generalnie popieram
    • Gość: Andrzej Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 18.05.04, 15:05
      To bardzo fajnie, że koło mojego osiedla (Brzeziny) bedzie kursował kolejny
      autobus. Tylko jeżeli nie powstanie przystanek autobusowy to korzyść z tego
      widzę mizerną - dalej trzeba będzie chodzić ponad 10 minut na przystanek pod CH
      Targówek....

Poza tym wszystko zależy od tego jak poszczególne linie będą miały ustawione
      rozkłady względem siebie. Teraz na odcinku Malborska - Głębocka POD nieby też
      kursują 2 autobusy ale w rzeczywistości to tak jak by był tylko jeden bo
      odjeżdżają 2 minuty jeden po drugim.

Ach szchoda nawet czasu żeby te wspaniałe zmiany komentować.... Liczyłem na
      jakąś linię kursującą bezpośrednio do centrum lub chociaż do Metra...
      • Gość: Wikta Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.04, 15:18
        Bardzo sie ciesze z planowanej zmiany trasy 112 - jako mieszkanka Bielan bede
        miala swietne polaczenie z centrum handlowym M1.
        • zaciszanin Re: ...a Zacisze cierpi najbardziej... 18.05.04, 16:26
          Trzymaj mnie Panie Boże by numerek "152" nie stał się dla mnie tym, czym dla
          radykalnego katolika
          cyfry "666"!!!

Niech nawet toto jeździ na tak chybionej trasie (jak napisał TGM: "dresiarska
          linia ze starej Pragi do aresztu" :-)), ale niech ma ludzką częstotliwość!!!
          Zauważmy, że i obecne 152, i 308 mają częstotliwość nie większą niż co 30 min,
          a ZTM-ik na bank nie puści linii co kwadrans na Białołękę (choć faktycznie nowa
          czestotliwość nowej 152 to wielka niewiadoma)... Tylko ja się
          pytam - po co te rozbudzone nadzieje (vide: 132 nawet co 11 min)???

Trzeba będzie sobie załatwić 118 :-(((
    • Gość: jojo Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.chello.pl 18.05.04, 19:24
      Mieszkam na Tarchominie i juz jestem przerażona co nasi kochani urzednicy
      wymyślili. Ostatnie zmiany, były porażające w swojej głupocie. Jedyne co można
      zaliczyc na plus, że z niektórych się wycofano
      • Gość: rk Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: 5.5R* / *.nokia.com 19.05.04, 11:30
        Moze warto byloby skontaktowac sie z Radnymi (telefonicznie czy mailem) i
        przedyskutowac przedstawiony plan,
        • Gość: Bartek Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: 5.5R* / *.nokia.com 19.05.04, 11:46
          Moze jeszcze przedyskutowac z komisja eurpejska...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka