Gość: pimpek IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 22:09 strasznie zakręcili 152, a 112 to niedługo będzie jak linia 107. Rozwiązuje się nią wszystkie lokalne problemy. Ale poczekamy, zobaczymy, co wymyślą radni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZTM Info dziemieszczyk musi odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:17 Dziemieszczyk ty to jestes specjalista od stukania mlotkiem w tramwaj na zakladzie, nie wiem kto cie tam tyle lat trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:56 no ale gdzie autobus z Trasy Toruńskiej do Gdańskiego,w dalszym ciagu ani do Centrum ani choćby do metra nie ma sie jak dostac bezposrednio????!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thx A Dąbrówkę Wiślaną wciąż maja gdzieś... IP: *.medianet.pl 18.05.04, 08:57 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnta Re: A Dąbrówkę Wiślaną wciąż maja gdzieś... IP: *.brpo.gov.pl 18.05.04, 10:06 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Zmiany IP: *.pzuzycie.com.pl 18.05.04, 13:56 Jeśli dobrze rozumie powód tych zmian. Mają one polepszyć „życie” mieszkańców okolic, jakie one obejmują. Jako mieszkanie osiedla Derby pracujący w Centrum myślę ze zmieni się tylko numer autobusu, którym podróżuje do pracy, czyli nic. Bezpośredni autobus do stacji metra i Centrum to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Derby Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:24 Drogi sąsiedzie zgadzam się z tobą w 100 %.Oprócz bezpośrednich autobusów do Centrum i Metra Każda inna zmiana jest do kitu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmiany IP: *.derbynet.pl / *.derbynet.waw.pl 18.05.04, 18:33 bardzo się cieszę ale jak widać niektórych trudno zadowolić,my poprostu uwielbiamy marudzić i narzekać przecież nie powiemy że jest super bo to nie w naszym stylu,co sąsiadko?Jeszcze niedawno 132 jeżdziło 1 raz na godzine albo czekało się na mrozie 40 minut,teraz jeżdżą częściej,dokładają nam nastęną linię ale nadal trzeba marudzić tak dla zasady co?Dzień bez marudzenia jest dniem straconym!! sąsiadka z derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.telenergo.pl 18.05.04, 14:03 A dlaczego nie przedłuzono linii 132 do Olesina. Koszty takiej operacji niewielkie a mieszkańcy Olesina , Kobiałki, Mochtyńskiej mieliby 2 autobusy. A nie jeden jeżdżący raz na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
varsava ZNAKOMICIE, ALE 132 DO Pl. Wilsona 18.05.04, 14:41 po otwarciu stacji metra Pl. Wilsona można rozważyć przedłużenie tam linii 132, wtedy z serca Białołęki będzie dojazd do metra ale zmiany generalnie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 18.05.04, 15:05 To bardzo fajnie, że koło mojego osiedla (Brzeziny) bedzie kursował kolejny autobus. Tylko jeżeli nie powstanie przystanek autobusowy to korzyść z tego widzę mizerną - dalej trzeba będzie chodzić ponad 10 minut na przystanek pod CH Targówek.... Poza tym wszystko zależy od tego jak poszczególne linie będą miały ustawione rozkłady względem siebie. Teraz na odcinku Malborska - Głębocka POD nieby też kursują 2 autobusy ale w rzeczywistości to tak jak by był tylko jeden bo odjeżdżają 2 minuty jeden po drugim. Ach szchoda nawet czasu żeby te wspaniałe zmiany komentować.... Liczyłem na jakąś linię kursującą bezpośrednio do centrum lub chociaż do Metra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikta Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.04, 15:18 Bardzo sie ciesze z planowanej zmiany trasy 112 - jako mieszkanka Bielan bede miala swietne polaczenie z centrum handlowym M1. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: ...a Zacisze cierpi najbardziej... 18.05.04, 16:26 Trzymaj mnie Panie Boże by numerek "152" nie stał się dla mnie tym, czym dla radykalnego katolika cyfry "666"!!! Niech nawet toto jeździ na tak chybionej trasie (jak napisał TGM: "dresiarska linia ze starej Pragi do aresztu" :-)), ale niech ma ludzką częstotliwość!!! Zauważmy, że i obecne 152, i 308 mają częstotliwość nie większą niż co 30 min, a ZTM-ik na bank nie puści linii co kwadrans na Białołękę (choć faktycznie nowa czestotliwość nowej 152 to wielka niewiadoma)... Tylko ja się pytam - po co te rozbudzone nadzieje (vide: 132 nawet co 11 min)??? Trzeba będzie sobie załatwić 118 :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: *.chello.pl 18.05.04, 19:24 Mieszkam na Tarchominie i juz jestem przerażona co nasi kochani urzednicy wymyślili. Ostatnie zmiany, były porażające w swojej głupocie. Jedyne co można zaliczyc na plus, że z niektórych się wycofano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: 5.5R* / *.nokia.com 19.05.04, 11:30 Moze warto byloby skontaktowac sie z Radnymi (telefonicznie czy mailem) i przedyskutowac przedstawiony plan, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Siedem linii autobusowych pojedzie inaczej IP: 5.5R* / *.nokia.com 19.05.04, 11:46 Moze jeszcze przedyskutowac z komisja eurpejska... Odpowiedz Link Zgłoś