pan_pndzelek 22.05.04, 01:52 Ostatnio zrobiłem sobie prasówkę... poczytałem takoż tygodnik NIE... Dziennikarka Kosmala wydaje mi się mocno przyjemniejszą dziewczną niż ta Szpalowa... Nawet te podkiolanówki i kucyki.. z gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura_ Re: Kosmala za Szpala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 22.05.04, 02:04 wita kura jako że kura pije wódkie korespodnencyjnie ( nie wie kura czy to dobrze napisała)z panem pndzelkiem drogom internetowom i telefonicznom to kura zna temat KOSMALI redaktorki. Kosmala sama prześliczna jest to primo. teksty Kosmali nowe zawsze są i dużo lepsze od wypocin naszej starej łachudry Szpali Iwony. Kosmalaa szuka temata a jak znajdzie to zajebiście opisze - tosie czyta po poprostu. Jak kto nie czytał to niech (NIECH zawsze pozdrawiam niecha) poszuka w archiwum NIE ALBO niech(!) kupi k**wa gazete. popieram pndzla Kosmala za Szpala Michnik ty mały ćwoku z kaprawymi oczkami!!!!!!!!!!!!!11 Pndzel Pijemy ...................... ja już Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ Re: Kosmala za Szpala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 22.05.04, 02:17 kogut zdaniem kury to nie ten co pieje tylko ten co jaja ma. kurczaku pie...rdzi....elony Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ Ty gdynia co sie na Arke nie załapała 22.05.04, 02:29 kura nie wita kura cie olewa taka z ciebie gdynia jak z kury pustułka żaden z ciebie osobnik z jajami żaden z ciebie kibic (ARKI ćwoku) bo kura tam akurat ma przyjaciół. taka z ciebie gdynia jak z legii warszawiak kura by ci "do laski" powiedziała ale kura jeno jaja znosi Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Ty gdynia co sie na Arke nie załapała 22.05.04, 02:33 kura power ! Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ gdynia kure po jajach poliże 22.05.04, 02:57 bo to kure z oszalałości wyzwala czeka kura Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ [...] 22.05.04, 03:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ [...] 22.05.04, 03:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ czytelnicy o poranku 22.05.04, 03:37 kura bardzo przeprasza za te bluzgi wcześniejsze kura i pndzel napite są - som. kura ma nadzieje, że admin nie wykasuje kura prosi o wpisy na tamat różnicy między kosmalą a szpalom Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: czytelnicy o poranku 22.05.04, 16:41 Ja to czekam aż Kosmalę podkupi jakiś konserwatywny bardziej tygodnik... Najwyższy Czas już... tylko żeby jej nie zabronili tych kucyków i podkolanówek... Najwyższy Czas do gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś