Dodaj do ulubionych

Dobre miejsce na komunię

IP: *.wim.mil.pl 05.09.11, 12:32
Witajcie! Poszukuję dobrego i sprawdzonego miejsca na przyjęcie komunijne w Warszawie- najlepiej Bemowo lub okolice, ale ma to drugorzędne znaczenie
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Dobre miejsce na komunię 06.09.11, 00:44
      praga wchodzi w grę?
      La Strada na Kłopotowskiego.
    • agamamaoli Re: Dobre miejsce na komunię 23.11.11, 15:35
      Nie wiem czy termin się pokrywa, ale mam rezerwację w Latisanie (miejsce sprawdzone, zawsze organizują komunie), w pasażu przy kościele na N. Bemowie. Niestety zmuszeni jesteśmy zrezygnować, łączymy obiady komunijne w rodzinie. 20 maja, wpłacona zaliczka 400 zł (chciałabym odzyskać), komunia na 22-28 osób, menu nie jest ustalone. Jeżeli jesteś zainteresowana proszę o mail na agamamaoli@gazeta.pl

• Gość: DB Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.11, 10:56
      Chrzciny robiliśmy tu:
      delforno.pl/
      Wola, ale od Bemowa niedaleko.
    • magdaborec Re: Dobre miejsce na komunię 11.08.13, 15:51
      Dobrym miejscem na komunie jest na pewno Karczma Człekówka. Kto już był w niej to wie, że ceny mają korzystne dla klienta, a posiłki smakują obłędnie. W centrum Warszawy nie warto organizować komuni, lub przyjęć. Lepiej w okolicy ze względu na lepsze ceny.
      • pietrzj1 Re: Dobre miejsce na komunię 12.08.13, 08:59
        Widzę, że kol. Buc zaspał, więc ja napiętnuję ten spam. :)
        Jak to u spamerów, wyjątkowo nieudolnie przyrządzony, w odkopanych wątkach sprzed lat. To naprawdę nie zachęca...
        • 1-buc Przepraszam. Nie zaspałem. 12.08.13, 20:44
          To, rzygałem. Bo to naturalna reakcja mojego organizmu na KRETYŃSKI SPAM jakiegoś Kmiota z upadającej knajpy. I buraka "opiekującego się" Forum, który trzecie kapucyna bo ma wakacje zamiast ruszyć ręką i skasować SPAM.
          • Gość: cub Re: Przepraszam. Nie zaspałem. IP: *.play-internet.pl 07.09.13, 02:37
            > który trzecie
            > kapucyna bo ma wakacje zamiast ruszyć ręką i skasować SPAM.
            buc, najlepsze w tym wszystkim jest to,że robi to Twoimi ustami
    • Gość: nowara Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 20:18
      A może w dobrze jest zrobić pierwsza komunię w jakimś stylowym miejscu np. na Starówce? Jest tam parę fajnych miejsc jak Zapiecek itp. Można coś znaleźć.
    • Gość: walker Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:18
      Moi znajomi robili w Hawełce bo mieli blisko do domu i pasiło im menu, ceny itp. Ta w centrum Wawy.
    • Gość: Ewelina 39 Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 15:14
      Poszukaj na Starówce. Osobiście byłam tam w 2 miejscach (komunia, urodziny) i oba były śliczne. Piaskowiec - drogo ale warto, Podzamcze - jeszcze drożej ale klimat zapiera dech w piesiach (zwłaszcza dzieciaków). Pozdrawiam
      • Gość: Tola76 Re: Dobre miejsce na komunię IP: 5.174.120.* 12.02.14, 13:30
        Ja w zeszłym roku byłam na przyjęciu komunijnym tu: www.restaurant99.com/ i muszę przyznać nigdy wcześniej nie jadłam niczego tak pysznego. Klimat restauracji jest niesamowity, a jedzenie świetne. Mam nadzieję, że będzie więcej okazji, żeby tam jeść.
        • 1-buc wszędzie SPAM z Restaurant99 13.02.14, 10:53
          Nie ma klientów, więc SPAMUJECIE gdzie się da.
          1 przykład
          2 przykład
    • Gość: Gość Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.icpnet.pl 07.10.15, 09:12
      My organizowaliśmy rok temu w tym miejscu: www.karczmaczlekowka.pl/site/11/komunie.html. Sprawdzone i polecam. Nie jest zbyt drogo, więc nie przepłacasz, jedzenie bardzo smaczne i świetna okolica.
    • plastek7777 Re: Dobre miejsce na komunię 12.10.15, 14:07
      Komunia w knajpie??????Jestem ateistą ,ale wydaje mi się,że takie rzeczy ,to tylko w kościele :-)
    • Gość: Damian Re: Dobre miejsce na komunię IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.15, 15:06
      Na restorama.pl jest możliwość wyszukania fajnych lokali - wysyłasz im swoje oczekiwania i preferencje, a oni znajdują ci lokal. Sam korzystałem podczas organizacji urodzin i podpowiedzieli mi dużo fajnych lokali.
    • kari.nak Re: Dobre miejsce na komunię 28.10.15, 10:12
      A widziałaś Restaurację Wilanów? Cudowanie położona. Dużo zieleni wokół, a do tego plac zabaw dla dzieci. Robią różnego typu przyjęcia więc pewnie komunię też zorganizują. Nie jadłam tam, ale czytałam, że jedzenie też bardzo dobre.
    • 123kasia123 Re: Dobre miejsce na komunię 28.10.21, 12:06
      chrzcinyikomunie.pl/hotele/hotel-zlote-deby Świetne miejsce
    • 123kasia123 Re: Dobre miejsce na komunię 28.10.21, 12:07
      Jeszcze zobacz to miejsce chrzcinyikomunie.pl/hotele/novotel-warszawa-centrum
    • 123kasia123 Re: Dobre miejsce na komunię 28.10.21, 12:12
      chrzcinyikomunie.pl/hotele/novotel-warszawa-centrum
    • iwciaiwa Re: Dobre miejsce na komunię 25.11.21, 10:17
      Ja organizowałam komunię w Pałacu Kobylin. Bardzo ładnie urządzony pałac z dużym i ładnym ogrodem. Dzieciaki mają się gdzie bawić. Ładnie urządzone wnętrza. Elegancka sala bankietowa, świetna kuchnia i bardzo dobra obsługa. Po prostu miejsce godne polecenia.
    • majkapelc234 Re: Dobre miejsce na komunię 25.11.21, 12:28
      Na chrzcinyikoumunie.pl jest mnóstwo świetnych lokali w dobrych cenach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka