grenides 26.09.11, 13:58 Staroć - wiadomo od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: optymiści Sprzedajemy 40 torebek rocznie..... IP: *.home.aster.pl 26.09.11, 14:02 .... a na ulicy naliczyliśmy ostoatnio 800. Jest widać zbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaha Dolicz jeszcze Jole Szczypinska, tez ma jedna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:23 Gość portalu: optymiści napisał(a): > .... a na ulicy naliczyliśmy ostoatnio 800. > > Jest widać zbyt. Kupila wczoraj na bazarze, jest juz wiec 801. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzyonly do krakusów nie pójde nic kupić IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 15:13 taka makabryła ten budynek, zaparkować nie ma gdzie, lepsze centra handlowe niż te niby luksus butiki, budynek wygląda jak bunkier, w centrach też luksusowe marki są, zobaczymy nie mój interes, jak krakusy umieją sprzedawć luksus warszawiakom to nich ich doją razem z makaronami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Zasuwaj, bo ci obetnę stawke z kreślarza - IP: 217.153.125.* 26.09.11, 15:47 - na asystenta.. A nie szwendaj się po internecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. IP: *.dsl.telepac.pt 26.09.11, 16:10 Urzad Skarbowy powinien sie wreszcie zainteresowac zarowno wlascicielami tego budynku jak i tez tymi, ktorzy tam beda kupowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. IP: *.merinet.pl 26.09.11, 22:31 Tobą kagan powinny się natomiast zainteresować Australijczycy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. Wi IP: *.polskieradio.pl 26.09.11, 16:13 sam budynek to chyba kontynuacja filozofii wlascicieli - rowniez bardzo oszczednie dawkuje.. chocby okna i witryny. W zasadzie nie ma ich wcale, i choc sama bryla jest ok, to przez to, ze jest tak zamarmurowana, wyglada jak wielka trumna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. Wi IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.09.11, 18:53 Gość: john26.09.11, 16:13 "(...) bardzo oszczednie dawkuje.. chocby okna i witryny. W zasadzie nie ma ich wcale" A po co tam okna ? > tam się będzie chodzić na lans (a la Harrods :) ) i może na zakupy, a nie wygladać przez okna, zresztą nie ma na co patrzeć. BTW, współczuję mieszkańcom sąsiedniego budynku > widzą czarną ścianę. Czyżby nie protestowali, tak jak na Złotej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest GUCCI !!! Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. Wiem... IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 18:06 Wszystko gucci ! www.youtube.com/watch?v=-jp9pJ_ywDw już nie musimy do Rosji jeździć :P Maja podaj torbę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. Wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 18:57 No nie wierzę, jakiś czas temu słyszałem właśnie od kumpeli, że jakaś laska która ma znajomości w Gucci Group namówiła ich, żeby wypięli się na Redford&Grant, bo dotychczas tam można było kupić w Wawie produkty Gucci i żeby domówili się z Likusami na dobrych warunkach. No i okazuje się, że to prawda. Ech te znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Słynny dom mody otwiera salon w Warszawie. Wiem... 27.09.11, 11:00 Na pewno będą kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humpalala Moschino IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 13:52 Guccio Gucci był windziarzem w hotelu Savoy i tam podpatrzył w co lubią się ubierać bogate elity i wykorzystał to do stworzenia swojej lini ubrań... Ja osobiście z włoskich projektantów wolę kosmicznego Franco Moschino Odpowiedz Link Zgłoś