Dodaj do ulubionych

Atrakcje w Warszawie

08.10.11, 10:56
Witam. gdzie mozna sie wybrac w Stolicy w taką ppogode jak dzis? chcialem do ZOO, ale jest tylko do 17, no i pewnie w taka pogode to nic nie wyjdzie. prosze o szybka odpowiedz. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mateuszszulcc Re: Atrakcje w Warszawie 31.03.16, 15:38
      Jeśli lubisz dreszczyk emocji, możesz się wybrac do ecape room. Jest fajne miejsce na Stępnińskiej wrongroom.pl
    • franek Re: Atrakcje w Warszawie 31.03.16, 15:41
      Może oglądnij małpy na Wiejskiej.
    • zuzanna.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:23
      Cześć. Możesz się wybrać do Horror House na ul. Wąskiego Dunaja 12/18 na Starym Mieście w
      Warszawie. Jeśli lubisz strach, jest to bardzo fajna propozycja na spędzenie popołudnia. Polecam również odwiedzenie Stadionu Narodowego, tam zawsze coś się dzieje. Aktualnie prezentowana jest wystawa ,,Pompeje'' i nadal działa lodowisko - Zimowy Narodowy.
      • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:29
        Moim skromnym na twoim miejscu wybrałabym się na Stare Miasto, aby przejść się, może wstąpić gdzieś na kawę i miło spędzić ten piękny czas. Zawsze można tam kogoś nowego zapoznać :D
        • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:34
          Ej mam pytanko ile kosztuje bilet do Horror Hause?
          • pipi.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:36
            horrorhouse.pl/ @klaudynka1102 możesz sprawdzić
        • zuzanna.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:35
          Masz rację, na Starym Mieście jest dużo pozytywnych ludzi i można coś smacznego przekąsić. Można też pooglądać występy ulicznych artystów.
        • emilia.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:36
          Wielu ciekawych lubi chodzi również po centrum handlowym Złote Tarasy w Śródmieściu. Osobiście uważam, że w taką pogodę lepiej schować się w ciepłym sklepie, niż spacerować po starówce :)
      • emilia.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:29
        Hej, @zuzanna.00 Horror Hause to naprawdę fajna sprawa, ale ja osobiście polecam ten na Nowym Świecie 52. Lepsze dekoracje, klimat opuszczonego szpitala psychiatrycznego jest moim zdaniem o wiele ciekawszy niż typowego opuszczonego domu, naprawdę można się wystraszyć. Cena to 30 zł od osoby, maksymalnie może przyjść 8 osób, a w tym na Starym Mieście tylko 6.
        • zuzanna.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:37
          Nie byłam jeszcze w tym Horror Hausie na Nowym Świecie,ale słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii. Podobno jest dużo straszniejszy niż ten na Starym Mieście. Może wybiorę się tam w ten weekend ze znajomymi. Życzę miłego dnia :)
        • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:38
          Oki dziękuję bardzo za informacje :* Teraz mam jeszcze większą chrapkę na pójście tam :)
          • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:42
            Dzięki tobie również miłego dnia :*
    • pipi.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:30
      ZOO jest otwarte do 18 :) @zuzanna.00 Ja polecam CNK, ale tam trzeba kupić bilety w dosyć długich kolejkach, przez co polecam kupowanie biletów przez internet. Pomimo dosyć długiego zwiedzania naprawdę warto tam się wybrać - wszystko co się tam znajduje można "dotknąć". Bilety nie są drogie, a dojazd łatwy - świetny pomysł na weekend!
      • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:36
        THE BEST ZOO EVER !!!!<3
      • zuzanna.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:40
        Zoo jest świetnym pomysłem na spędzenie słonecznego popołudnia w Warszawie. Kiedy cała stolica jest szara i skąpana w deszczu, polecam coś pod dachem. CNK to naprawdę fajna opcja.
      • klaudynka1102 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:45
        Ja myślę że z twoim temperamentem pipi.00 najlepiej dla ciebie na przyszłość było by pójście do lasu na grzybki zawsze jakieś ładniutkie znajdziesz :D
    • emilia.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:40
      Moim zdaniem hangar z trampolinami przy Wale Międzyszyńskim 646 jest bardzo fajną sprawą, można się naprawdę wyszaleć! Trzeba wcześniej zarezerwować bilety, ponieważ liczba miejsc na daną godzinę jest ograniczona. Jedynym minusem tej rozrywki jest występujący po wszystkim ból kręgosłupa, ale moim zdaniem i tak warto się tam wybrać :D
      • zuzanna.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:42
        Masz rację, hangar 646 jest świetny. Możesz zużyć nadmiar energii i spalić kilka kcal :)
    • emilia.00 Re: Atrakcje w Warszawie 01.04.16, 08:41
      Osobiście polecam pływalnię Polonez na Bródnie. Niezbyt wysoka cena, bardzo fajna zjeżdżalnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka