Gość: mzb IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 19:49 "Rozpędzili swoje motory do dużej prędkości, gdy okazało się że w poprzek drogi leżą betonowe bariery" Czy autor widzi sens tego zdania? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na zamk... IP: 178.73.48.* 05.11.11, 19:49 A czy tych dwóch ścigaczy zapłaci za ten lot helikopterem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: 89.231.104.* 05.11.11, 22:11 Za głupotę niech płacą. Będzie bolało, będą pamiętać długo! A taki przelocik do tanich nie nalezy. Pewno 30-40 tysi albo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: club world kołki jesteście IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 09:58 skoncentrujcie się na potępianiu tych, którzy budują drogę a potem latami trzymają ją zagrodzoną barierkami bo nie wolno jechać i już... za 4 lata wybory więc wtedy się otworzy zbudowany odcinek można by połączyć prowizoryczneym zjazdem żeby słuzył chociaż okolicznym mieszkańcom.. ale nie i już! motocykliści nie chcąc zagrażać na normalnych drogach (słusznie!) pojechali na zamkniętą.. co w tym złego? czy komuś zaszkodzili? jak chcą wam zejść z oczu i jadą na jakieś zadupie to i tak źle... można się zapytać: po co na środku nowej drogi ktoś postawił zapory, czy komuś służą? czy kogoś przed czymś uratowały? nie! to tylko na złość, żeby komuś zaszkodzić, najlepiej zabić i żebyście się cieszyli barany droga jest zagrodzona na wlocie, dodatkowe bloki betonu postawione dalej to tylko śmiertelna pułapka postawiona przez ludzi pokroju komentatorów tego forum: zabić, rozstrzelać i zaorać wszystko co nie jest czubkiem mjego nosa! Odpowiedz Link Zgłoś
bartek8241 żałosne 06.11.11, 10:03 Znasz tę trasę? To nówka. Odcinek którym mogli jechać motocykliści zaczyna się za trasą na Poznań i ma kilkaset (!!!) metrów potem trwają dalsze roboty - autostrada a2. Tam nie ma kogo puszczać. Nikt na wybory nie czeka by z hukiem i szampanem otwierać ten odcinek. Najpierw się dowiedz, potem komentuj. Domeną wszelakiej maści idiotów jest gadanie co im ślina na ozór przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: club world Re: żałosne IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 10:17 ty piszesz bez wiedzy od węzła mory do ślepego końca nie jest kilkaset metrów... tylko prawie 2km końcówka wypada już po drugiej stronie torów, i gdyby połączyć ją chociaż prowizorycznie na te kilka lat (do następnych wyborów) to ludzie mieli by duże ułatwienie przez te 4 lata.. ale nie, ma stać i już bo tak chcą tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: żałosne IP: *.cern.ch 06.11.11, 10:40 Nie, Ty piszesz bez wiedzy. Gdyby tak zrobić, skrzyżowanie z wylotem na Poznań stałoby się kolizyjne. Więcej by było stratnych, niż zyskujących. A obrona gości, którzy ewidentnie złamali prawo, jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: club world Re: żałosne IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 10:46 kolizyjne? w jaki sposób? przecież jest już zbudowane w sposób docelowy a jedynie zablokowana jest jazda na wprost - odblokowanie tego kierunku nic nie zmienia w przyłączach do trasy poznańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: żałosne IP: 31.61.111.* 06.11.11, 10:51 Do czego podłączyć, do tej gruntówki, która tam była? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: club world Re: żałosne IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 10:59 do którejkolwiek po drugiej stronie torów (gołąbkowska czy inna), chociażby za pomocą szutrówki czy innego badziewia - ludzie sobie poradzą, zawsze to lepsze niż kilka lat nieużywania 2km drogi z wiaduktami skoro w polsce "tymczasowo" znaczy kilka lat to warto nawet pewnymi nakładami umożliwić ludziom przez ten czas używanie nowej drogi, to jest kwestia podejścia i chęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: żałosne IP: *.acn.waw.pl 06.11.11, 22:08 Jakby zrobili tymczasową szutrówkę to byś narzekał, ze nie mogli zrobić czegoś porządniejszego. Jakby zrobili cokolwiek tymczasowego to potem byłyby żądania pozostawienia tego na stałe czyli dodatkowe zjazdy na trasie ekspresowej (które muszą mieć odpowiednie parametry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.aster.pl 06.11.11, 09:58 .. i jeszcze powinni im uprawnienia zabrać, skoro nie wiedzą, co znaczy droga zamknięta - długo będą "płakać biorąc pod uwagę kiepskie prawo i brak egzaminów na "A" w przyszłym roku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 366 Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.stansat.pl 07.11.11, 15:55 ty baranie zaplacisz za to Odpowiedz Link Zgłoś
aagaj Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... 05.11.11, 20:09 po co ich do szpitala, do kostnicy niech zdychają, głupole oni i społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 22:40 wiesz co ci w d..pę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Wisłocka Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.merinet.pl 06.11.11, 00:13 daj spokój.. na przyjemności to trzeba sobie zasłużyć.. a takie trolle nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 600 Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.stansat.pl 07.11.11, 16:00 wielki mu w du pe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO.... Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: 178.73.49.* 06.11.11, 21:32 SAM SE SDYCHAJ GNOJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_Home Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.ptim.net.pl 06.11.11, 22:10 Walnij sie w głowe debilu... Odrazu widać ze jesteś jakimś zakrętem. Gdzie tutaj można pojeździć ? Nigdzie bo tacy jak ty jadąc samochodem specjalnie zajadą mi droge bo moge przejechać i nie stać w korku a ty będziesz sobie jechał dumny z siebie swoim zakredytowanym samochodzikiem i śmiał się pod nosem jaki jesteś fajny. Sam bardzo często jeździłem po tej cześci S8 i wiem ze jest to odskocznia od jazdy po normalnej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.acn.waw.pl 07.11.11, 08:55 idiota ktory ma za nic spokoj innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:27 puknij się w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m STOP motobandytom IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 20:38 STOP motobandytom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocylista Re: STOP motobandytom IP: *.merinet.pl 06.11.11, 00:22 Absolutnie się ztoba zgadzam. bandyta na motorze nie powinien mieć z tytułu posiadania motocykla żadnej ulgi. Zaraz prosili by o to posiadacze SUV'ów, pralek automatycznych i iPodów. A poważnie, to dlaczegóż acan uważasz ich za bandytów? Bo pojechali gdzieś na zamkniety dla ruchu kawałek drogi w pole, żeby nie hałasować i nie liczyć na spotkanie z łysym w bmw? To jest bandytyzm? A co powiesz o trollowaniu w internecie i nawoływaniu do nienawiści? bo określenie "motobandyta" jest mocno pejoratywne i uogólniające. Ja jeżdżę spokojnie motocyklem do pracy przez większość roku, mam tłumik i nie jestem piratem drogowym (zero punktów na koncie), ktoś przez takich jak ty może uznać mnie za bandytę. Wpadnie komuś do durnego łba - podnieconego przez takie "zaangażowane" wypowiedzi jak twoje - żeby np. mi drogę zajechać, albo rzucić we mnie petem w drodze. Człowiek dorosły powinien zdawać sobie z ewentualnych konsekwencji swoich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: STOP motobandytom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 09:55 Skoro jest to zamknięty odcinek drogi to nie wiadomo co mogło ich na nim spotkać.Pojawiają się tam rowerzyści,spacerowicze,jak widać mogą być inne przeszkody.A oni nic się tym nie przejmując jechali tak z wariacką prędkością.Zgadzam się,to jeszcze nie bandyci,na razie tylko debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: STOP motobandytom IP: *.acn.waw.pl 06.11.11, 22:10 Dobrze, że zostały zagrodzone płytami betonowymi. Jeżeli droga ma być bez ruchu to mogą tam byc spacerowicze oraz inne przeszkody, strach pomysleć co mogłoby sie stać gdyby tam wjechali z dużą prędkością. A tak bariery zadziałaly skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzdacz Re: STOP motobandytom IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 10:35 Jesteś, Kolego tak samo pejoratywny jak Twój przedmówca. Jemu przeszkadzają motocykle, a Tobie, jak widzę BMW. I tu zagwozdka: mam BMW, nie jestem łysy (pewnie już niedługo - natury nie oszukasz) i jestem też motocyklistą (motocykl, niestety, też BMW) i też mam na koncie ZERO punktów. Reasumując - cały Twój wywód potłuc o 4 litery. Nie pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg kretynów Re: STOP motobandytom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:36 Bandytyzmem jest wycie silników i pisk opon w środku nocy słyszalny w promieniu kilku kilometrów. Ale o tym ani Ty ani podobne Tobie mocarne intelekty zapewne nigdy nie pomyślały. Wyj sobie pod swoim domem, skoro to nic takiego. Mieszkam kilometr od s8 a motokretyni odebrali mi spokój. I w dzień i w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.jmdi.pl 05.11.11, 20:41 nominacje do nagrody Darwina maja jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlechle rozpedzili swoje motory.. Pan Redaktor.. IP: *.acn.waw.pl 05.11.11, 20:47 chyba sie naogladal filmu Motór i mu tak zostalo. ze jak o motocyklach - to musi byc motor a jak o nurkach to musi ze oddychaja tlenem z butli ze jak dziennikarz - to musi ze nieuk z przerostem ego Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy O! Młody Wałęsa wyzdrowiał i znowu szaleje? 05.11.11, 20:59 Ostatnio też latał w powietrzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumbo Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.ptim.net.pl 05.11.11, 21:24 Na końcu poczuli prawdziwa wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njliber Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 21:29 O, dobra wiadomość jakaś dzisiaj wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr ten kto umieścił tam te betonowe zapory IP: *.subscribers.sferia.net 05.11.11, 21:38 jest odpowiedzialny za ten wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eero a nieprawda: ten kto wybudował S-8 jest winny! IP: *.netfala.pl 05.11.11, 23:27 to chyba oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowre Re: a nieprawda: bo benz IP: *.acn.waw.pl 06.11.11, 18:28 to oczywiste ze tworca silnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hey Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 21:49 Czekam na wpisy typu: "Powinno się ukarać tych co położyli betonowe zapory !!!! " "Jak można tyle czasu nie oddawać drogi, to była specjalna prowokacja " "Gdzie była Policja, dlaczego nie pilnowali, nigdy ich nie ma tam gdzie trzeba, na pewno pilnowali tego ich <<prezydenta>> " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 22:10 dobre :-) panowie motocykliści wykazali się zerową inteligencją i brakiem wyobraźni żeby grzać po zamkniętej drodze zupełnie jej nie znając... poza tym powinni udać się do okulisty bo te płyty widać z daleka, chyba że panowie motocykliści nie patrzą przed siebie jak jadą tylko patrzą się na prędkościomierz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who cares? szkoda że ostrzegł grupę... IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 21:57 Byłoby więcej dawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: szkoda że ostrzegł grupę... IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 08:01 stary cie gwałcił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladd Re: szkoda że ostrzegł grupę... IP: *.acn.waw.pl 06.11.11, 21:49 niestety ich narzady zazwyczaj sie do niczego nie nadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: szkoda że ostrzegł grupę... IP: *.147.43.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.11, 22:03 vladd, mój narząd ci w pysk! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak wszystko wam IP: *.180.26.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.11, 22:06 qrfa przeszkadza... www.scigacz.pl/Tor,Lublin,na,sprzedaz,sa,chetni,16901.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladd Re: szkoda że ostrzegł grupę... IP: *.acn.waw.pl 07.11.11, 08:59 nie, dziekuje. preferuje kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak vladd i reszta bydła, nie dziękujcie IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 17:08 z pełnymi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 "prawdopodobnie zostaną ukarani" 05.11.11, 21:59 ahhaha :p prawdopodobnie to było słychać strzaly :* śmierć drogowym frajerom xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycyklista Potrzeba osiągnięcia przeciągu pomiędzy uszami. IP: *.krawarkon.pl 05.11.11, 22:02 Motocykliści sprawiają jednak mniej problemów od cyklistów gdyż używają kasków zachodzących na uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Potrzeba osiągnięcia przeciągu pomiędzy uszam IP: *.jmdi.pl 05.11.11, 22:19 Sam jeżdżę motocyklem i jak czytam te komentarze to włos się jeży. Co ci ludzie zawinili wam. A może to byli koledzy waszych znajomych. Oczywiście szkoda kolegów - mam nadzieje że wrócą do zdrowia. Znam ten odcinek był to jedyne miejsce gdzie można było potrenować w Warszawie - mimo że to jest budowa. Szkoda tylko że w naszym mieście nie ma miejsca gdzie można potrenować - bezpiecznie np prozaiczne awaryjne hamowanie. Bo motocykliści muszą ćwiczyć i ćwiczyć aby bezpiecznie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzepup Re: Potrzeba osiągnięcia przeciągu pomiędzy uszam IP: 212.76.61.* 06.11.11, 10:04 Znam ten odcinek był to jedyne miejsce gdzie można było potrenować w Warszawie > - mimo że to jest budowa. No to sobie potrenowali... Swoją drogą wyjące tam nocami ścigacze słychać z kilku kilometrów, co przeszkadza w spaniu kilku tysiącom mieszkańców zachodniej części bemowa. Nie dziw się więc, że upalający tam swoje maszyny nie są specjalnie popularni. Stąd taka "miłość" wylewająca się z większości komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo-fago Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: 89.231.104.* 05.11.11, 22:14 Napinaczu neostradowy, nie jestem katolikiem, ale debile niech zapłacą za akcję ratowniczą - chyba że ty pie...ny hipokryto pokryjesz koszty, a nie moje zusowskie składki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieLubieMotorów Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.11.11, 22:14 Szkoda, że reszta wyhamowała... Byłby może spokój z takimi idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: 178.73.49.* 05.11.11, 22:46 Dokładnie, zgadzam się z przedmówcami. Rachunek za helikopter koniecznie im trzeba wystawić. Ja nie chcę płacić za ich głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogwiec Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.11, 00:08 Popieram przedmówców - nie widzę powodu, żeby normalny obywatel płacił z podatków za głupotę kilku debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.11, 08:50 Ale za dwa przeszczepy wątroby dla chłopaka, któremu tatuś udusił sromotnika na obiadek płaciłeś i się tak w internecie nie rzucałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwww Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 01:23 > Ale za dwa przeszczepy wątroby dla chłopaka, któremu tatuś udusił sromotnika na > obiadek nie sromotnika,a muchomora sromotnikowego, sromotnik bezwstydny i fiołkowy są nieszkodliwe, młode jadalne, starsze raczej nie bo cuchną padliną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal pasożyty IP: *.home.aster.pl 06.11.11, 07:26 ja ze swoich podatków będę musiał zapłacić za helikopter za tych idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowotka1 Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 07:29 Czy nie byłoby bardziej humanitarnie połapać to towarzystwo w rozpiętą sieć, jak kiedyś zające na ekport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.11.11, 07:42 betonowa zaporo! patrz w lusterka, motocyklisci sa wszedzie! no wiec skoro juz wiemy, ze na dwoch kolkach myslenie nie obowiazuje, trzeba patrzec w lusterka - bez wyjatku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak dla mnie bohaterowie IP: *.centertel.pl 06.11.11, 08:36 ci motocykliści to bohaterowie, poświęcili się aby nagłośnić głupotę jaką jest gotowa od dawna ulica ale zagrodzona. pomnik bohaterom. pytanie ilu ich było wszystkich? 10 czy może 100? ulicę tą nazwę: motocyklistów. dobrze że zagraniczne motory zostały zniszczone. mało kto wie że są produkowane nowe junaki i wfm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dla mnie bohaterowie IP: *.cern.ch 06.11.11, 10:42 Gościu. Junak to fajny motor, chociaż cieknie olejem. Ale Ty mógłbyś wziąć przykład z tych bohaterów i też wjechać w ten mur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky_fifi Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 11:48 A kto teraz zwraca uwagę na poprawną budowę zdania? Nie ma też znaczenia ortografia, a interpunkcja to juz w ogóle słowo nieznane. Popularne słowa to: dysleksja, dysgrafia, no i bardzo modna ostatnio dyskalkulia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnonorx Re: Motocykliści w szpitalu. Wjechali sobie na za IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 12:04 > "Rozpędzili swoje motory do dużej prędkości, gdy okazało się że w poprzek drogi > leżą betonowe bariery" > > Czy autor widzi sens tego zdania? :))) itam, może chodziło o zaakcentowanie kwantowej natury świata (coś jak z kotkiem Schrodingera - jednocześnie żywy i zdechły puki nie sprawdzimy). Tak tutaj: bariery jednocześnie są i ich nie ma puki nie nadjedzie badacz i nie dokona eksperymentu-pomiaru. (dwóch badaczy zanotowało 100% pewności pomiaru, jeden jakieś 60%). Wydaje mi się, że w tym kontekście zdanie zaczyna nabierać sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: 195.8.101.* 07.11.11, 12:37 SZkoda, ze nie wjechali wszyscy. Maisto zostałoby od nich wreszcie uwolnione. MAm nadzieję, ze poniosą koszty użycia śmigłowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 600 Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.stansat.pl 07.11.11, 16:08 mam nadzxieje ku...szonku ze i ty sie polamiesz w puszcze :)) zycze ci tego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenix Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 14.11.11, 16:08 Jesteśmy w Polsce, prosimy zatem o pisanie po polsku, a nie bełkot. No chyba, że w szkole nie nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamkni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 17:36 mandat to za mało, powinni zostać obciążeni kosztami przelotu tego śmigłowca i kosztami leczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motodebil Re: Wypadek motocyklistów. Wjechali sobie na zamk IP: *.204.15.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 23:22 ponieważ kilkadziesiąt lat płace te zusy-pierdusy i nie korzystałem z usług szpitala ani pogotowia ani razu, to niech se chłopaki polatają i wyleczą sie na mój koszt. na zdrowie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś