remislanc 07.03.02, 11:53 Szukam fajnej, kulturalnej, niedrogiej knajpki gdzie można pójść ze znajomymy posiedzieć(nie za duze wymagania???).A może ktoś wie, gdzie można w sobotę fajnie potańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewawa Re: Knajpy dla 30-to latków IP: 217.153.33.* 03.09.02, 11:22 W tym kraju w wieku 30 paru lat należy chyba rozejżeć się za domem starców. Nie rozumiem takiej mentalnosci. Wykreowała się opinia że po 30 wygląda się jak własna babcia(to pewnie z własnych obserwacji opiniodawców) a chęć do zabawy dla takich dinozaurów ogranicza sie do po....dywania przed TV. Co za bzdury. Dzisiejsze 30 latki często wyglądają jakby mieli 20 albo mniej lat i bawią się tak jak nigdy dotąd!!! Cholera mnie bierze jak czytam opinie takich 14 czy 16 latków które obserwując własnych rodziców uważają że życie kończy się po 20 tce. Sama jestem zainteresowana takim miejscem do dobrej zabawy. Jednak niestety mam kłopoty ze znalezieniem. Ostatnio byłam w Dekadzie. Mozna potańczyć i wypić piwo, ale trochę nudnawo. Ja niekoniecznie musze słuchć Boney -M bo skończyłam 30 lat! Nic błędniejszego.Powiedzcie gdzie można się pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Knajpy dla 30-to latków 03.09.02, 16:19 Mam 29 lat i nie wiedziałem, że jest specjalna grupa knajp dla 30 latków. Jakie są wytyczne dla takich lokali ? ( może bywam i o tym nie wiem ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Knajpy dla 30-tu lotków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 18:04 Spoko, za rok sie dowiesz. A wszystkim 30 (i wiecej) latkom polecam Piekarnie. Podobno nie wpuszczaja tam i takich jak wy (ja to z tych starszych - no wiecie, nieboszczykow), a takze mlodszych. Tak wiec nie poczujecie sie zdyskryminowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: DekaDA IP: *.waw.cdp.pl 04.09.02, 13:54 Gość portalu: Ewawa napisał(a): > W tym kraju w wieku 30 paru lat należy chyba rozejżeć się za domem starców. Nie > > rozumiem takiej mentalnosci. Wykreowała się opinia że po 30 wygląda się jak > własna babcia(to pewnie z własnych obserwacji opiniodawców) a chęć do zabawy > dla takich dinozaurów ogranicza sie do po....dywania przed TV. Co za bzdury. > Dzisiejsze 30 latki często wyglądają jakby mieli 20 albo mniej lat i bawią się > tak jak nigdy dotąd!!! Cholera mnie bierze jak czytam opinie takich 14 czy 16 > latków które obserwując własnych rodziców uważają że życie kończy się po 20 > tce. > Sama jestem zainteresowana takim miejscem do dobrej zabawy. Jednak niestety mam > > kłopoty ze znalezieniem. Ostatnio byłam w Dekadzie. Mozna potańczyć i wypić > piwo, ale trochę nudnawo. Ja niekoniecznie musze słuchć Boney -M bo skończyłam > 30 lat! Nic błędniejszego.Powiedzcie gdzie można się pobawić. Słyszała o Dekadzie, gdzie to jest. Czy można tam rezerwować stolki lub organizaować jakieś większe imprezy (np.dla znajomych) ? pozdrówka S. Odpowiedz Link Zgłoś
beeeee Re: Knajpy dla 30-to latków 09.09.02, 11:02 nie wiedzialam ze sa specjalne knajpy dla nas - 30tek, jesli znacie takie dajcie zanac :) razem weselej przezyc starosc ;) a tak wogole to polecam Daily Cafe - na kawke pogawedke partyjke chinczyka Chimere - na wieczor : jedzenie rozmowa muzyka na zywo piwo atmosfera klubokawiarnia - tance tance tance Odpowiedz Link Zgłoś