three-gun-max 03.12.11, 16:38 GWno kłamie. Przed sekundą wróciłem ze starówki i nic takiego nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hate Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] IP: *.tyszkiewicza-gw.supermedia.pl 03.12.11, 16:39 Czy ,,w d... jeb...." to jeszcze obelga czy już pochwała? Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdję 03.12.11, 22:24 Promocja sodomitow wchodzi na salony. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jest tyle innych "salonów"... 04.12.11, 08:26 wrd6611 napisał: > Promocja sodomitow wchodzi na salony. Czy aby nie czas byś zmienił salon? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] 03.12.11, 16:56 "Fuck the falange" - mówiły napisy na transparentach - "Zatrzymać nienawiść" Czy tylko ja widzę tu wewnętrzną sprzeczność? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley O sprzecznościach 03.12.11, 17:31 hrabia_piotr napisał: > "Fuck the falange" - mówiły napisy na transparentach - "Zatrzymać nienawiść" > Czy tylko ja widzę tu wewnętrzną sprzeczność? Ja też widzę. Ale my jesteśmy staromyślaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreGoorek Re: O sprzecznościach IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 17:57 Ja natomiast pochyliłem się nad tym : ,,zakaz pedałowania ale bez znaku zakazu .,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_wroclawianin Re: O sprzecznościach IP: *.internetia.net.pl 03.12.11, 22:21 Ciekawe, że tolerancyjni walczą ze znakiem Zakaz pedałowania a taki znak jest niejako ich statutem: Bad religion baa, wręcz wydaje im się naturalny. Tyle o równości - moim zdaniem ostro jedzie komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O sprzecznościach 04.12.11, 08:29 Gość portalu: GreGoorek napisał(a): > Ja natomiast pochyliłem się nad tym : ,,zakaz pedałowania ale bez znaku zakazu.,, Lepiej się nie pochylaj; dobrze Ci radzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aspa Re: O sprzecznościach IP: 89.204.170.* 03.12.11, 22:08 Ależ nie ma sprzeczności - fuck, or fucking to jedynie wulgarne określenie czynności, która rzadko ma związek z nienawiścią, a wręcz przciwnie. Wystarczy pomyśleć o haśle w kontekście, zamiast wątpić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O sprzecznościach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.11, 09:02 @Aspa Mylisz się w 100 procentach. Tak, jak byś powiedział, że "jeb*ny" to synonim słowa "kochany". Odpowiedz Link Zgłoś
apas13 Re: O sprzecznościach 08.12.11, 15:58 Nie, nie ma pomyłki. W potocznym angielskim rzadko mówi się: I make love with my girlfriend, natomiast często mówi sie: I fuck my girlfriend. Wypowiedź dotyczyła możliwych znaczeń słowa "fuck", nie zaś co jest czego synonimem. Wspomniano wszka tam coś o kontekście, czyż nie? A poza tym to była wypowiedź żartobliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo czy na tej manifie było tylko 9 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 01:47 bo tyle widać na foto Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Widzisz? Niedowidzisz 03.12.11, 19:31 Gdzie też ta sprzeczność? Całym sercem popieram ludzi, którzy nazywają po imieniu faszystowskie symbole, symbole, w imię których krzywdzono, bito, mordowano. Te symbole oznaczają krew i cierpienie. Te symbole powinny być odrzucone, odepchnięte, potępione przez każdego choć trochę myślącego człowieka, niezależnie od poglądów i afiliacji politycznych. Falanga jest jednym z takich symboli. Fuck the falnge! Po to choćby, żebyś i Ty mógł smędzić swoje dyrdymały. Jeśli wolisz budować świat bez nienawiści pod znakiem falangi, swastyki albo sierpa i młota, to Ty masz kłopoty ze wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Widzisz? Niedowidzisz 03.12.11, 19:56 Mówimy o wymowie symboli, a nie o samej dość nieprzyjemnej ideologii. I jeśli o to chodzi, nie daj sobie robić wody z mózgu. Mnie akurat jest bardzo daleko do jakiegokolwiek faszyzmu. Wiec napiszę, że z tymi symbolami zrobiono zadymę wiekszą, niz regulamin wojskowy przewiduje. Falanga, owszem, była oficjalnym symbolem RNR-Falanga przed II WŚ. Sam synbol Falangi (ręka z mieczem) jest wariacją graficzną na temat bandery polskiej marynarki wojennej z okresu I Rzeczypospolitej. Mozna się spierać, co do tego, w jakim stopniu przedwojenny RNR, i enedecja w ogóle, były organizacjami faszystowskimi, ale to inna dyskusja. Po drugie, te laski z napisem "Fuck the Falange" się ośmieszają językowo. Nazwa "Falanga" wzięła się od starożytnej greckiej jednostki zbrojnej. Po angielsku to "Phalanx", nie "Falange". Po trzecie, różgi liktorskie z toporkiem były symbolem ruchu faszystowskiego. Od niego faszyzm wziął swoją nazwę. Tylko że dziś, i od dawna, w herbie Republiki Francuskiej też wystepują. Jak najbardziej prawidłowe i zgodne z wzorcem. A Francje akurat trudno posądzić o ustrój faszystowski. Po czwarte, ale to może mnie sie tylko wydaje, dwie dziewczyny symulujące uprawianie seksu w pozycji stojącej od tyłu są śmieszne. Ośmieszają siebie, a nie łysych. W sumie problem jest taki, że to sam ONR i organizacje pokrewne jest "odrzucający". Tu trzeba walczyć i ośmieszać ich samych i ich "ideologię", a nie walczyć z odmóżdżonymi łysymi takimi happeningami przeciwko symbolom, które troche ośmieszają samych walczących. Moim zdaniem, powtarzam. I prawda jest chyba brutalna. Ludzie lubią być w grupie i się w niej realizować, a młodzież szczególnie. Ani jedni, ani drudzy, zapewne w ogóle głębiej nie wnikają, o co "walczą". Po prostu w grupie się jest, i "walczy" się z "kimś". To naturalne. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Widzisz? Niedowidzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 21:18 Po drugie, te laski z napisem "Fuck the Falange" się ośmieszają językowo. Nazwa "Falanga" wzięła się od starożytnej greckiej jednostki zbrojnej. Po angielsku to "Phalanx", nie "Falange". Sam się właśnie ośmieszyłeś językowo. Falanga to organizacja hiszpańska i jej hiszpańskie określenie to "Falange" (bo to hiszpańskie słowo określające ów grecką formację). I tej dokładnie formy - hiszpańskiej - również po angielsku używa się na określenie falangi jako organizacji politycznej (czyli - w przeciwieństwie do nas - nie tłumaczą tego na swoje). Phalanx to po angielsku tylko i wyłącznie starożytna formacja wojskowa. Na widok hasła "Fuck the Phalanx" człek anglojęzyczny zobaczyłby mężczyznę posuwającego greckiego wojownika. W sumie ma to sens - bądź co bądź mówi się, że to "miłość grecka". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Widzisz? Niedowidzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 21:19 A, teraz zobaczyłem Twój nick. Przepraszam za prawdopodobnie niewłaściwą formę rodzajową. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Widzisz? Niedowidzisz 03.12.11, 22:49 Twoja forma rodzajowa jest właściwa. Jestem facetem. Co do meritum, Falanga polska nie miała nic wspólnego z Falangą hispańską, tyle że hiszpańska, która istotnie była faszystowska, powstała wcześniej. Znaki graficzne też były zupełnie inne. Polski znak "falangi" z hiszpańską falangą nic wspólnego nie ma. I polska formacja, z tego co wiadomo, z hiszpańską raczej też niewiele wspólnego miała. I nawet nie było podstaw, żeby w 1935 roku, kiedy polska Falanga przyjęła swój znak, brać coś od hiszpańskiej, bo wojna domowa, i spór ideologiczny z tym związany w Europie, wybuchły dopiero rok później. Jeżeli piszesz, że "Falange" ma być angielskim tłumaczeniem hiszpanskiej "Falangi", to dajesz znać że lepszy manipulator za tą zabawą stoi, usiłujący wywołać wrażenie, że: znak graficzny polskiej Falangi = Falanga hiszpańska = faszyzm = bij faszystę Tak cynicznie na koniec, bo już mam troche więcej lat niż 20, i w niejednej zabawie udział brałem, coś ci powiem na ucho. Z jednej strony stoją niedorżnięci faceci, którzy sie wyżywają w byciu w grupie ze sobą i przeciw wszystkim, i biciu pedała/lewaka/komucha* (*niewłaściwe skreślić) Z drugiej strony dziewczyny, mniej albo bardziej fajne (bo dziewczyny zawsze bardziej "walczą" o lepszy świat i "postęp", póki nie mają innych zajęć), protestują przeciwko "niesprawiedliwości", "nietolerancji", i "faszyzmowi", a za nimi idą faceci, którzy chcą im zaimponować "zaangażowaniem" w sprawę, bo liczą na dymanko wieczorem. Tak to działa nie od dziś. Za 5 lat i jednym i drugim przejdzie, ale będą następcy. Zawsze są, bo dorastają następni. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Widzisz? Niedowidzisz 03.12.11, 23:08 asperamanka napisał: > > Tak cynicznie na koniec, bo już mam troche więcej lat niż 20, i w niejednej zab > awie udział brałem, coś ci powiem na ucho. Z jednej strony stoją niedorżnięci f > aceci, którzy sie wyżywają w byciu w grupie ze sobą i przeciw wszystkim, i bici > u pedała/lewaka/komucha* (*niewłaściwe skreślić) > > Z drugiej strony dziewczyny, mniej albo bardziej fajne (bo dziewczyny zawsze ba > rdziej "walczą" o lepszy świat i "postęp", póki nie mają innych zajęć), protest > ują przeciwko "niesprawiedliwości", "nietolerancji", i "faszyzmowi", a za nimi > idą faceci, którzy chcą im zaimponować "zaangażowaniem" w sprawę, bo liczą na d > ymanko wieczorem. > Tak,to tłumaczyłoby całą sytuację.. To jest sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Widzisz? Niedowidzisz IP: *.acn.waw.pl 03.12.11, 21:35 en.wikipedia.org/wiki/Falange debilko Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Widzisz? Niedowidzisz 03.12.11, 23:12 Gość portalu: asd napisał(a): > en.wikipedia.org/wiki/Falange > debilko OK. Jeśli już, to debilu, dobry człowieku. Hiszpańska Falanga z polską nie miała nic wspólnego. Symbolu też nie. Napisałem to wyżej. Ale w swoim zacietrzewieniu podałeś link, pewnie nawet nie czytając. To ja z niego zacytuję. Pierwsze zdanie: "Spanish PHALANX of the Assemblies of the National Syndicalist Offensive". A teraz dwa linki: en.wikipedia.org/wiki/File:Kruszwica_kolegiata_swastyka.jpg Idź protestuj przeciwko średniowiecznej swastyce w kościele w Kruszwicy, bo to faszystowski znak kojarzący się z tą swastyką; en.wikipedia.org/wiki/File:Nazi_Swastika.svg Wypij melisę, rączki na kołdrę, i luli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nopasaran Re: Widzisz? Niedowidzisz IP: *.retsat1.com.pl 04.12.11, 22:13 Falange Española de las Juntas de Ofensiva Nacional Sindicalista - jeśli traktować jako nazwę własną, to jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunkier Re: Widzisz? Niedowidzisz IP: *.internetia.net.pl 03.12.11, 20:26 > Te symbole oznaczają krew i cierpienie. Te symbole powinny być odrzucone, odepc > hnięte, potępione przez każdego choć trochę myślącego człowieka, W porzo, trzeba nienawidzieć nienawiść, tylko powiedzcie mi kto jest autorytetem i ustala co jest ok, a co nie jest? Bo jak narazie to mamy prawo, które jakoś określa co jest ok. Rozumiem, że tutaj na forum to określimy? Jakaś niszowa organizacja zalegalizowała sobie jakieś niszowe symbole, kolejna banda debili te symbole jeszcze utrwala na starówce w wawie, jednocześnie twierdząc, że uważa, że nie powinno ich być w przestrzni publicznej. Kto uważa, że ciężko się żyje w takiej sytuacji, uważa że mu zagraża wolność słowa i przekonań - to poprostu nie pasuje mu system demokratyczny i powinien wybrać inny adres zamieszkania powiedzmy Białoruś, Chiny czy Korea Pln. tam bedzie bardziej jednostajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 19:49 hrabia_piotr napisał: > "Fuck the falange" - mówiły napisy na transparentach - "Zatrzymać nienawiść" > Czy tylko ja widzę tu wewnętrzną sprzeczność? A no właśnie... Jak to rozstrzygnąć-czy to dobrze nie tolerować pedałowania a czy to dobrze nie tolerować nietolerancji? Czy nietolerancja to (jakaś tam) fobia? Czy pedałowanie to zboczenie..? W każdym razie wychodzi z tego nietolerancja dla nietolerancji.. No bo w każdym układzie wychodzi,że każda ze stron owego sporu jest nietolerancyjna. I ci,co twierdzą,że zboczenie-nie bez racji.. I ci, co nie tolerują nietolerancji.. Ponieważ więc ci nietolerujący nie polubią pedałujących a pedałujący nie zamierzają nawet tolerować nietolerancyjnych-CAŁA ZABAWA JEST BEZ SENSU... Logika wskazuje,że zawsze obie strony znajdą się w punkcie wyjścia. Ps.Tylko niech ktoś mi wytłumaczy,co obchodzi przechodniów umiłowanie homoseksualnych igraszek tych,co nie tolerują nietolerujących.. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 20:08 lucyferos napisał: > Jak to rozstrzygnąć-czy to dobrze nie tolerować pedałowania a czy to dobrze nie > tolerować nietolerancji? > Czy nietolerancja to (jakaś tam) fobia? > Czy pedałowanie to zboczenie..? > W każdym razie wychodzi z tego nietolerancja dla nietolerancji.. > No bo w każdym układzie wychodzi,że każda ze stron owego sporu jest nietoleranc > yjna. Hehe, no i w wyniku tych przemyśleń doszedłeś do wniosku, do którego doszli też uczestnicy rewolt młodzieżowych na Zachodzie w 1968 roku, aż wymyślili swoje sztandarowe hasło "Zabrania się zabraniać". I zapętlili się do imentu. To w zasadzie kończy dyskusję. Skoro zabrania się zabraniać, to zabrania się nie tolerować nietolerancji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 20:12 No i o to właśnie mi chodziło.. ;) asperamanka napisał: > lucyferos napisał: > > > Jak to rozstrzygnąć-czy to dobrze nie tolerować pedałowania a czy to dobr > ze nie > > tolerować nietolerancji? > > Czy nietolerancja to (jakaś tam) fobia? > > Czy pedałowanie to zboczenie..? > > W każdym razie wychodzi z tego nietolerancja dla nietolerancji.. > > No bo w każdym układzie wychodzi,że każda ze stron owego sporu jest nieto > leranc > > yjna. > > Hehe, no i w wyniku tych przemyśleń doszedłeś do wniosku, do którego doszli też > uczestnicy rewolt młodzieżowych na Zachodzie w 1968 roku, aż wymyślili swoje s > ztandarowe hasło "Zabrania się zabraniać". I zapętlili się do imentu. > > To w zasadzie kończy dyskusję. Skoro zabrania się zabraniać, to zabrania się ni > e tolerować nietolerancji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 22:23 W jednej z ksiąg Tytusa to hasło brzmiało "precz z preczem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aspa Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? IP: 89.204.170.* 03.12.11, 22:27 Ależ "zabrania się zabraniać" ma sens, bo jednym zakazem znosi nieskończenie długą listę zakazów i jednocześnie kreuje pewność, że owe zakazy nie wrócą. Idąc Twoim i przedmócy, błędnym rozumieniem logiki formalnej, należało by dojść do wniosku, że konstrukt podwójnej negacji nie ma sensu, tymczasem -(-p) ma jak najbardziej sens z logicznego punktu widzenia. Jeśli więc zabranianie potraktujemy jako negację przyzwolenia, to negując je (czyli negując przyzwolenie na negację przyzwoleń), poszerzamy wolność... O co chłopakom i dziewczyną w latach sześćdziesiątych chodziło... Ech, za mało logiki w szkołach, za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 22:51 @Aspa Za mało logiki.. Jak komu,mało. Z resztą,każda szkoła nauczy Cię tylko tyle ile sam/a chcesz. Albo mniej :p Wywód służył właśnie temu,by wykazać,że wzajemne protestowanie/kontestacja nie ma sensu,gdyż w efekcie tychże wolność obydwu stron znosi się wzajemnie. Jednych-do nietolerancji-tych,którzy nie tolerują ich własnej nietolerancji Drugich- do nietolerowania nietolerancji Gdyż w efekcie,ci drudzy nie tolerują nietolerancji wobec /w tym wypadku/ nawyków,dla których tolerancji domagają się. To po kiego,na tzw. chłopski rozum,jedni i drudzy łażą po ulicach wzajemnie się nie tolerując? Gdyby nie łazili i nie obrzucali się wyzwiskami-problemu by nie było.. Bo jedni-nie epatowali by swoimi upodobaniami,a inni nie wyrażali by dezaprobaty dla tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 23:29 Gość portalu: Aspa napisał(a): > Ależ "zabrania się zabraniać" ma sens, bo jednym zakazem znosi nieskończenie dł > ugą listę zakazów i jednocześnie kreuje pewność, że owe zakazy nie wrócą. > Idąc Twoim i przedmócy, błędnym rozumieniem logiki formalnej, należało by dojść > do wniosku, że konstrukt podwójnej negacji nie ma sensu, tymczasem -(-p) ma ja > k najbardziej sens z logicznego punktu widzenia. Jeśli więc zabranianie potrakt > ujemy jako negację przyzwolenia, to negując je (czyli negując przyzwolenie na n > egację przyzwoleń), poszerzamy wolność... O co chłopakom i dziewczyną w latach > sześćdziesiątych chodziło... > Ech, za mało logiki w szkołach, za mało... Logiki akurat miałem za dużo, jak na mój gust. Mógłbym ci kontynuując Twój wywód odpowiadać, że negacja negacji z definicji jest bez sensu, podobnie jak udowadnianie przeczenia, tylko rzecz polega na tym, że my tu się z Lucyferosem, na tym forum, zaczęliśmy bawić w patrzenie przez szmaragd jak Rzym płonie. Na koniec dnia chrześcijan rzuci sie lwom na pożarcie, albo odwrotnie, i potem będzie business as usual. Zabawa jest taka, że ani chrześcijanie, ani lwy, tego na razie nie łapią, i się zapluwają w dyskutowaniu z nami o "ideałach". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: A kto nie toleruje nietolerancji..? 03.12.11, 23:42 PS. Poza tym sorry, "zabrania się zabraniać" nie ma sensu, bo skoro w ogóle się zabrania zabraniać, to i zabrania się zabraniania zabraniania. I tak dalej ad infinitum. Nieboszczyk Immanuel też przeprowadził trzy dowody na nieistnienie Boga, po to, by zaraz wymyślić czwarty, na jego istnienie. Nieboszczyk Immanuel też stworzył słynne zadanie o siedmiu mostach Królewca. Nierozwiązywalne. Ale w PRL-owskiej podstawówce na matematyce myśmy o tym w wieku 11 lat nie wiedzieli, kiedy nam nauczyciel kazał rozwiązywać. Az przyszli Ruscy, i z siedmiu mostów zostały trzy, ale kiedy byłem niedawno w Kaliningradzie, przewodnicy wciąż pokazują gdzie te siedem mostów na Knipawę stało. To jest właśnie "logika". Zniszczyć przeszłość, ale czerpać z niej kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdję IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] IP: *.1and1.pl 03.12.11, 17:16 Bardzo fajna akcja;-) Niech zacofańcy nie myślą, że są w większości. Radykalni krzykacze i pieniacze nic więcej poza pokazaniem fuck you nie potrafią zrobić:-)) Jak to mówią, "chciałbym być gejem ale mam małego; chciałabym być lesbijką, ale mam faceta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 21:59 ty nie wiesz co piszesz dziewczynko... jak podrośniesz do podyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 03.12.11, 17:16 homoseksualny stosunek płciowy. Dlaczego Straż Miejska pozwala aby musieli przyglądać się temu przechodnie i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczanin Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.sds.uw.edu.pl 03.12.11, 17:34 Nie smutaj, jak ukochane dziecko powie ci ze jest gejem od razu zmienisz zdanie, czego wszystkim homofobom zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpr Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 18:21 nie ma czegoś takiego jak homofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kixx Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.com 03.12.11, 20:37 Powiedz o tym lekarzowi. Wyjaśni ci i wpisze w kartę choroby. Nienawiść do homoseksualistów ma podłoże psychiczne - gejów nie cierpią osoby, które same mają pragnienia homoseksualne, "marzy" im się stosunek analny i myślą o tym z przyjemnością, ale wolą negować własny popęd. A teraz popatrzcie na mordy tych krzykaczy co próbowali zakłócić ten kolorowy happening. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To są majaczenia pederasty. Oni uważają, że 03.12.11, 21:19 każdy chce być homoseksualistą tylko się z tym kryje. Odruch wstrętu wobec praktyk homoseksualnych jest naturalnym odruchem obronnym organizmu. Natura ostrzega w ten sposób danego osobnika aby nie praktykował czynności nie dających żadnych szans na dokonanie prawidłowego aktu prowadzącego do przedłużenia gatunku. Krótko mówiąc natura mówi: nie próbuj aktów seksualnych z osobnikiem tej samej płci bo to biologicznie bez sensu. Natura ostrzega nas przed tym budząc odruch wymiotów i obrzydzenia. To samo np. przy próbie spożywania bezwartościowego odżywczo kału. Dlatego tzw. "homofobia" jest jak najbardziej normalna i jest objawem zdrowia psychcznego. Degeneraci chcą w nas wmówić, że jest odwrotnie. Ich celem jest bowiem nieskrępowanie molestowanie seksualne zdrowych ludzi. Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą poeksperymentować. " warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: To są majaczenia pederasty. Oni uważają, że 03.12.11, 22:13 Normalny to jest odruch wstrętu i obrzydzenia wobec takich kretynów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: To są majaczenia pederasty. Oni uważają, że 03.12.11, 22:17 > Odruch wstrętu wobec praktyk homoseksualnych jest naturalnym odruchem > obronnym organizmu. > Natura ostrzega w ten sposób danego osobnika aby nie praktykował > czynności nie dających żadnych szans na dokonanie prawidłowego aktu > prowadzącego do przedłużenia gatunku. > Natura ostrzega nas przed tym budząc odruch wymiotów i obrzydzenia. Aha, czyli masturbacja tez ci nie lezy ? > Ich celem jest bowiem nieskrępowanie molestowanie seksualne zdrowych ludzi. > Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz > świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą > poeksperymentować. " Aha, a ty od razu pognales, bo lubisz sie czuc molestowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 wlodzimierz.ilicz ty ukryta cioto warszawska 04.12.11, 00:33 Zejdz z tego tematu idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.acn.waw.pl 03.12.11, 21:36 oblicza nieprawdopodobne, piraci z karaibów normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 03.12.11, 21:52 rozumiem, że według ciebie pederastów można albo akceptować i kochać albo nienawidzić. jak rozumiem, ktoś, kto uważa, że homoseksualizm jest chorobą, automatycznie ich nienawidzi. Takie rozumowanie jest jak najbardziej błędne i nielogiczne. Albowiem nieprawdą jest, że cały świat uważa homoseksualizm za orientację. Są tacy - w środowiskach naukowych - którzy twierdzą, że jest chorobą. I ten pogląd nie ma nic wspólnego z uczuciami, odczuciami i postawami takimi, jak tolerancja - nietolerancja, miłość - nienawiść, akceptacja - dezaprobata. To zagadnienie z zupełnie innej, wolnej od emocji sfery. To sfera poznania, tu nadrzędną wartością jest PRAWDA. Osobiście jestem nieprzekonany do poglądu, że homoseksualizm to orientacja. "Dowód" w postaci wyniku głosownia przez zarząd Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, który w ten sposób, w grudniu 1973 roku orzekł, że odtąd homoseksualizm nie jest chorobą- nie przekonuje mnie. Innych argumentów nie ma. Dla mnie to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ho ho Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.toya.net.pl 04.12.11, 21:53 Są tez tacy "w świecie nauki", co uważają, że ewolucji nie ma, a ludzie powstali z błota, uformowani przez pradawne bóstwo ludów Izraela u zarania Ziemi, która wedle nich ma 4000 lat. Właściwie, jak dobrze poszperać, to "w świecie nauki" znajdzie się zwolenników dowolnego oszołomstwa. Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 08.12.11, 13:56 a co to ma do rzeczy ? Jeżeli głosowanie jet metodą badawczą w psychiatrii to czekamy na głosowanie w sprawie schizofrenii. Czekam na twarde dowody w sprawie homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
eryn_7 Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy? 05.12.11, 05:31 "Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy?" - To zdanie jest wulgarne i obsceniczne. A dziewczyny i chłopaki demonstrujący kolorowo na placu Zamkowym wymyślili zabawną formę obśmiewania paradoksów obecnej sceny politycznej w Polsce. A a propos choroby. Choroba jest stanem, który zagraża organizmowi i z tej przyczyny wymaga lekarskiej interwencjii. Każde leczenie powinno się odbywać na życzenie i za zgodą pacjenta. Jeżeli ktoś się urodził np. z trzecim okiem, a stan ten mu nie przeszkadza i nie życzy sobie usunięcia dodatkowego oka, to nie ma tu miejsca na interwencję lekarza, ani na mowę o chorobie. Można mówić o wadzie wrodzonej, choć, jeśli tej osobie dodatkowe oko sprawnie służy, to nie można mówić o wadzie, tylko dlatego, ze ta osoba odbiega od przeciętnej, co wielu utożsamia z normą. Jest wiele dowodów naukowych na to, że orientacja seksualna jest cechą wrodzoną, częściowo uwarunkowaną genetycznie, częściowo wpływem środowiska w łonie matki. Jednostka homoseksualna jest w pełni zdrowa i sprawna i nie potrzebuje być leczona. Pragnienie ukrycia lub leczenia tej cechy osobowości bierz się z uwarunkowań społecznych i braku akceptacji dla takiej jednostki, a nie z jakichkolwiek dolegliwości, bo tych homoseksualizm nie powoduje. Nie ma też powodu, by tę orientację nazywać zboczeniem. Zboczenie, to prawdopodobnie i tak pojęcie nienaukowe, a dotyczy działań o charakterze seksualnym, które wyrządzają krzywdę innej osobie. Dwóch (dwie) dorosłych homoseksualistów współżyjących za obopólną zgodą nikomu krzywdy nie wyrządza. Osoba współżyjąca z dziećmi (tej samej, jak i przeciwnej płci), które z natury nie mają zdolności do udzielenie zgody na współżycie jest przestępcą i zasługuje na popularne okreslenie zboczeńca, jak i heteroseksualny facet, który w ścisku w autobusie obściskuje albo szczypie dorosłą kobietę (bo ona na to nie wyraża zgody). Zboczeńcem jest mąż, który zmusza żonę do form współżycia, których ona nie akceptuje, ale nie jest mąż, który ma np. fetysz stopy, a znalazł żonę, która akceptuje jego "kink". Stwierdzenie Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, że homoseksualizm nie jest chorobą odzwierciedla fakt, że ta orientacja seksualna nie powoduje dolegliwości (jak np. psychoza z omamami, halucynacjami, zaburzeniami nastroju, niezdolnością do samodzielnego funkcjonowania itp.). Co więcej, nawet tym, którzy chcieliby swoją orientację seksualną zmienić (np. ze względu na brak akceptacji w rodzinie, społeczństwie itp.) medycyna, w tym psychiatria, nie ma nic do zaoferowania. Nie ma naukowo udokumentowanych przypadków "wyleczenia" z homoseksualizmu. Są rozmaici, nielicencjowani "psychoterapeuci", którzy sie tego podejmują, ale to hohsztaplerzy żerujący na cierpieniu osób zaszczutych przez najbliższych i społeczeństwo. I to ich masz zapewne na myśli pisząc o "takich - w środowiskach naukowych -którzy twierdzą, że jest chorobą" I nie jest to sfera poznania i PRAWDY, jak piszesz, tylko definicjii choroby. Jeśli za chorobę uznamy stan, który zakłóca normalne funkcje organizmu zagrażając jego przetrwaniu, to homoseksualizm nią nie jest. Za chorobę można go uznać tylko wtedy, gdy zgodzimy się na leczenie bez zgody pacjenta i bez korzyści dla jego organizmu. (A przecież nawet chorych psychicznie nie leczy się obecnie bez ich zgody, chyba że zagrażają otoczeniu) I byłaby to wtedy "choroba" nieuleczalna, przy obecnej wiedzy medycznej. Czy warto, więc określać jako chorego osobę, która nie postrzega siebie jako chorej, nikomu nie szkodzi i której "wyleczyć" nie potrafimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Obsceniczne lesby ??? IP: *.hsd1.tn.comcast.net 04.12.11, 17:48 "nie ma czegoś takiego jak homofobia." Jest, jest... i w (katolickiej?) Polsce owa homofobia wciaz istnieje i miewa sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 03.12.11, 19:45 szkoda dzieci, lepiej żeby miały normalnych rodziców. ksenofobiczne przypadki powinny mieć prawny zakaz rozmnażania, jako stanowiący zagrożenie dla zdrowia i/lub życia fizycznego i/lub psychicznego potencjalnych dzieci. zadziwia mnie natomiast posiadana przez niektórych skłonność do widzenia wszędzie homoseksualnych stosunków :) jakieś niespełnione pragnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 03.12.11, 17:38 Hmm, a nie jest obscenicznym pokazywanie takowego na zastrzezonym znaku towarowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jest to nieco obsceniczne ale służy zakazowi 04.12.11, 07:50 takich realnych demonstracji ulicznych a nie propagowaniu tego. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Jest to nieco obsceniczne ale służy zakazowi 04.12.11, 11:44 To co jest zaprezentowane na zdjeciu to dokladnie taki znak. PS. chodzisz na demonstracje uliczne gdzie ludzie odbywaja stosunki seksualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna12-3 Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy 05.12.11, 07:14 Biedny Palikot! Tak zszargali jego znak firmowy. On się wysilił i wymyślił "ZAKAZ PEDAŁOWANIA",następnie za własne pieniądze opublikował na okładce OZONU,a tu jacyś głupole szargają jego znak. Powinien bronić go w Sądzie w ramach praw autorskich i zażądać odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyciul Ale z ciebie wielki ciul narodowy. IP: *.aster.pl 03.12.11, 18:28 Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 19:26 ech, a jak już wieczorem skonczysz wylewac frustracje na forum i wejdziesz na swoja ulubiona strone porno, pewnie z upodobaniem bedziesz ogladac lesbijskie sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apas Re: Obsceniczne lesby demonstrują na ulicy IP: 89.204.170.* 03.12.11, 22:14 A obsceniczni narodowcy, miłośnicy mocnych, męskich ciał i prawdziwej, równie męskiej przyjaźni, rejestrują grafikę prezentującą homoseksualny stosunek płciowy jako swój znak firmowy, domagają się jego ochrony i zapowiadają rozpowszechnianie. To ci nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley No pewnie, że bez uzasadnienia 03.12.11, 17:34 W postępowaniu administracyjnym, niespornym, odstępuje się od uzasadniania decyzji, jeśli uwzględnia ona w całości żądanie wnioskodawcy. Po co mają mi się tłumaczyć z tego, czego sam chciałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: No pewnie, że bez uzasadnienia IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 17:42 od kiedy według Ciebie sądy prowadzą postępowanie administracyjne? znaki towarowe rejestruje Urząd Patentowy. Jeśli sprawia trafia do sądu, znaczy, że ktoś złożył sprzeciw wobec rejestracji i jest to już postępowanie sporne, a nie rejestrowe, a tym bardziej nie administracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan tak popatrzyłem na te zdjęcia i nasuneło IP: 89.174.254.* 03.12.11, 18:07 mi się takie jedno dominujące pytanie; macie lewaki choć jedną ładną dziewczynę w swoim gronie? Skąd wy takie maszkary wyciągacie? Choć wydaje się to niemożliwe ale one są jeszcze brzydsze niż Angielki czy Finki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: tak popatrzyłem na te zdjęcia i nasuneło IP: 178.73.44.* 03.12.11, 18:36 Gość portalu: swan napisał(a): > mi się takie jedno dominujące pytanie; macie lewaki choć jedną ładną dziewczynę > w swoim gronie? Skąd wy takie maszkary wyciągacie? Choć wydaje się to niemożli > we ale one są jeszcze brzydsze niż Angielki czy Finki.. he he he!tiaaa....a wy prawaczki macie W OGÓLE JAKIEŚ DZIEWCZYNY?bo ciągle widac tylko bande łysych,sfrustrowanych i agresywnych onanistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek faszyzm i rasizm to choroba umysłowa.lekarza trzeb IP: 178.73.44.* 03.12.11, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: faszyzm i rasizm to choroba umysłowa... IP: *.hsd1.tn.comcast.net 04.12.11, 17:50 Niestety, ta choroba pleni sie w obecnej Polsce i dziala jak paskudna trucizna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Historia dziennikarstwa zatacza kolo IP: *.acn.waw.pl 03.12.11, 18:36 Tradycje Trybuny Ludu wiecznie zywe ps.choc poziom jeszcze nizszy,choc wydawalo sie ze to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: tow Blumsztajna juz swedzi anus - moze kostia IP: 178.73.44.* 03.12.11, 18:38 te filut cfeluchu-znów zapomniałes tabletke połnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jartam Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] IP: *.aster.pl 03.12.11, 18:46 W co my się dajemy wciągać....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Lewactwo nie wie co robic z wolnym czasem. IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.11, 19:01 Sam ma poglady lewicowe, natomiast to co wyprawiaja ci ludzie to jedna wielka zenada. Niech sie zajma czyms pożytecznym i chociazby zmywaja grafiti ze scian, zamiast urzadzac bzdurne nic ne wnoszace protesty, manify i inne bezproduktywne happeningi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Lewactwo nie wie co robic z wolnym czasem. 03.12.11, 20:26 Niech i tak będzie.. Swoją drogą- z okazji całej dysputy przypomniał mi się stary (ale zawsze aktualny) dowcip.. Dlaczego Wedel nie miał dzieci? Bo cały interes zaangażował w kakao! Gość portalu: Polak napisał(a): > Sam ma poglady lewicowe, natomiast to co wyprawiaja ci ludzie to jedna wielka z > enada. Niech sie zajma czyms pożytecznym i chociazby zmywaja grafiti ze scian, > zamiast urzadzac bzdurne nic ne wnoszace protesty, manify i inne bezproduktywne > happeningi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greifswald951 Zakaz pedałowania zszargany na Starówce. IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 19:02 Precz z ludźmi, którzy mają czas na takie akcje (z jednej i drugiej strony). Do roboty lenie. Pracujcie dla dobra tego kraju po 12 i więcej godzin dziennie. Od gadania bzdur jest już 460 wybranych oni wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Zakaz pedałowania zszargany na Starówce. IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 19:28 no, to zamknij internet i do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziaszczuka Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 19:15 Dno. Lewusy jak widać ciągle prowokują. Ale czego się spodziewać po kimś kto się daje w dupsko ładować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manewr Re: Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdję IP: *.com 03.12.11, 20:43 Pewnie wkładasz sobie palca pisząc ten post? Homofobia jest uleczalna, po prostu musisz się przestać z tym ukrywać, poznaj jakiegoś geja itp. Twoje życie może być szczęśliwe. Przestań się okłamywać. To przykre, że tłamszone podniecenie tak zagrzewa cię i twoich kolegów do wystąpień przeciwko tego typu wydarzeniom jak Parady Równości itp. Pamietajcie Warszawiacy - przyjrzyjcie się tym chorym krzykaczom, których zdjęcia potem omawia się na trzecim roku psychologii:-) Chcieliby w pupę, ale się wstydzą i nienawidzą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: tow Blumsztajna juz swedzi anus - moze kostia IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 19:31 jest taki drobny szkopuł w tym całym waszym nacjonalistycznym bełkocie: dirlewangerowcy i im podobni zrodzili się z ideologii, ktora wy tez wyznajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nie strasz mnie pederasto atakiem twojej IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 19:49 coś mi się wydaje że jednak lubisz w dupsko, a synek pewnie odziedziczy skłonności po tatusiu. Nie ukrywaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Syn odziedziczy homoseksualizm po ojcu a wnuk po 03.12.11, 21:26 synu. Czy wam pedzie coś się nie po.ebało? Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Nie strasz mnie pederasto atakiem twojej 03.12.11, 19:52 > Poza tym - kto jest chory - powinien się leczyć a nie szczycić swoim schorzenie > m. To moze sie zastosujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Ten wątek został tak pocięty przez cenzora, że 04.12.11, 11:23 pojawiają się odpowiedzi na nie istniejące bo usunięte wcześniej wpisy. GW się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Ten wątek został tak pocięty przez cenzora, ż 04.12.11, 11:53 Co fakt, to fakt. Jak juz cenzuruja to powinni usuwac cale drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: tow Blumsztajna juz swedzi anus - moze kostia 03.12.11, 19:54 Radio Erewan znow publicznie dzieli sie swoimi marzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Nie strasz mnie pederasto atakiem twojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 20:24 Homoseksualizmu leczyc nie mozna,z tej prostej przyczyny bo to nie choroba.Jak nie wiesz nie zabieraj glosu.Poza tym nie badz taki pewny.Moj rodzony brat wielki przeciwnik wszelkim zboczeniom,brzydzacy sie geyami,zostal ukarany,synem geyem i corka lesbijka. wlodzimierz.ilicz napisal: >choroby na moje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Nie strasz mnie pederasto atakiem twojej 03.12.11, 20:29 No a czy brat Twojego rodzonego brata,też jest gejem? Tak tylko z ciekawości-skoro chodzą po ludziach przypadki.. Chodzi tylko o ustalenie powiązań. Gość portalu: jacek226315 napisał(a): > Homoseksualizmu leczyc nie mozna,z tej prostej przyczyny bo to nie choroba.Jak > nie wiesz nie zabieraj glosu.Poza tym nie badz taki pewny.Moj rodzony brat wiel > ki przeciwnik wszelkim zboczeniom,brzydzacy sie geyami,zostal ukarany,synem ge > yem i corka lesbijka. > > wlodzimierz.ilicz napisal: > >choroby na moje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz No, jeżeli przy tym twój bratanek gej tentego z 03.12.11, 21:31 twoją bratanicą lesbijką to macie w domu komplet zboczeń. Gratuluję, Michnik będzie zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: No, jeżeli przy tym twój bratanek gej tentego 03.12.11, 22:18 Jeszcze ty do kompletu.To byłby szczyt zboczenia.Umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Donos do GW 03.12.11, 21:56 Szanowna Gazeto, proszę o podjęcie zdecydowanych kroków wobec Bank of England - włącznie z wysłaniem krucjaty niemieckiej młodzieży z gałązkami oliwnymi w dłoniach. Na monecie jednopensowej z 1996 roku widnieje krzyż celtycki. To poważne uchybienie zasadom poprawności politycznej. Mam nadzieję, że towarzysze redaktorzy zajmą się tą sprawą z właściwym dla siebie rozmachem i energią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latko Wojownicy. IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 22:21 Gwałty mężczyzn na mężczyznach bywały częścią rytuału poniżenia pokonanych. Ciekawe czy "narodowcy" uczyli się o tym w szkole lub na religii w ramach przerabiania Biblii. Znaczy czy uczyli się, że tryskający testosteronem woje (przy których nasze narodowcowe dzieci z miasta są zdechłymi krzywicznymi i dychawicznymi cherlakami) uprawiali homoseks z dużym zapałem. Może nieustannie o tym marzą i dlatego im to pedałowanie tak siadło na mózgi, że aż sobie je zarejestrowali w sądzie jako jeden ze swoich znaków. Coś w tym jest, że wciąż o tym myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L-borsuk w ktorej agencji biegaja te dwie mlode prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 22:21 ze zdjecia ktore tak zmyslowo pokazuja jazde od tylca ? ktos wie ? niech podadza namiary na forum albo kontakt na odloty - z kumplami wpadniemy pokazac im prawdziwa jazde a nie tylko symultane na dildach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hate Re: w ktorej agencji biegaja te dwie mlode prosty IP: *.tyszkiewicza-gw.supermedia.pl 04.12.11, 10:34 Teraz mi sie przypomina, że tirówki przy katowickiej tak własnie jak te dwie na Starówce reklamowały usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qdlaty Zakaz pedałowania zszargany na starówce [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 22:36 "- Dla was to już w tym roku będą "last Christmas" - mruknął chłopak w szaliku Legii." mruknął jakiś niezidentyfikowany ktoś. ale miał szalik legii! kibol! zastrzelić prawego skurkowańca! łagodna śmierć wszytkim reakcyjnym siłom narodowym! niech żyje Marks! Niech żyje Engels! Niech żyje Barosso! Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek A że mamy poczucie humoru ... 03.12.11, 22:38 "A że mamy poczucie humoru postanowiliśmy zaprotestować w ten sposób." życzę miłej zabawy! "Nad Polską w zimę wzeszła tęcza!" - donosi w swoim oświadczeniu "Krytyka Polityczna". "Nie wierzymy w mit »demokratycznego społeczeństwa «, jaki serwują nam politycy i media pokroju »Gazety Wyborczej «."/Antifa, warto zwrócić uwage na pokojową wymowę znaku "Good night white pride"/ "- Czy kobiety zawsze muszą sikać w kucki, szukać krzaków na festiwalach muzycznych, w parkach, podczas powrotu do domu po imprezie? - pytała Siwa."/dni cipki, 2011/ Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Spieprzaj z tym spamem. 05.12.11, 06:01 ej, nie myślałem o Tobie ... dla Cienie mam dowcip o Kaczyńskim, nie śmieszny, więc poczucie humoru, aby się z niego nie śmiać, nie potrzebne ... ps. zgłaszanie do usunięcia nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Pomaga. Nawet ze stosownym skryptem :P 05.12.11, 13:45 dzięki, chciałem się upewnić ... Odpowiedz Link Zgłoś