Dodaj do ulubionych

Nowy rozkład. Będą poprawki, ale nie wiadomo kiedy

IP: *.tktelekom.pl 12.12.11, 07:15
jechałam ostatnio pociągiem na trasie wołomin - warszawa i proszę mi wierzyć że w na polowie pomostów nie było szyb, intensywny zapach swierzej uryny snuł się po całym pociągu. Chciałam skorzystac z toalety lecz po otwarciu drzwi ukazał mi sie widok kały rozmazanego na drzwiach i sedesie - oraz duży napis - PROSZĘ NIE WRZUCAĆ PETÓW DO KLOZETU BO ONE POTEM NAMIEKAJĄ I CIĘŻKO JE PÓŹNIEJ ODPALIĆ. czy tym ludziom brakuje juz nawet na papierosy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: śledź Re: Nowy rozkład. Będą poprawki, ale nie wiadomo IP: *.poczta-polska.pl 12.12.11, 07:49
      Ja miałam dziś okazję jechać do pracy pociągiem KM ok.6.30 na trasie skierniewickiej. Luksusem było dostanie się do pociągu, nie mówiąc w ogóle o miejscu siedzącym. Nowy rozkład to porażka, bilety drożeją, a pociągów ubywa. Może jakaś obniżka dla jadących do pracy jak śledzie w puszce, wszak na jedno miejsce siedzące przypada jakieś 20 osób stojących?? To dopiero oszczędność dla kolei. Czy osoby, które układają rozkład jazdy, jechały kiedykolwiek porannym pociągiem spod W-wy do pracy? Zapraszamy.
    • Gość: gosc 20 lat demokracji... IP: 178.73.48.* 12.12.11, 08:11
      A na kolei nic sie nie zmienia. Czy można bardziej dobitnie wyrazić swoją opinię na temat klientów, niż usuwając z rozkładu jazdy Piaseczno-Warszawa 2 kursy w godzinach porannego szczytu, które to kursy wcześniej zawsze były przepełnione?
      • Gość: Gość W-wa Służew - Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 09:12
        To jakaś totalna porażka. Wejść do pociągu ciężko (szczególnie w poniedziałek!), stać nie ma gdzie, nie ma sięczego trzymać a tłok jest taki, że jak już się wciśniesz to nie ma czym oddychać. Tragedia!!!
        Należy NIE ZMNIEJSZAĆ liczbę pociągów, ale ZWIĘKSZAĆ min. o 2 w porannym i popołudniowym szczycie, a jeśli już nie liczbę pociągów to chociaż składy podokładac tym co jeżdżą, żeby można było choć spokojnie stanąćw tym pociągu a nie być przygniecionym do drzwi, ścian czy innych ludzi tak, że człowiekowi trudno oddychać. Naprawde KOSZMAR.
    • Gość: aaa Siedlce - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 08:14
      Dobrze że chociaż wspomnieli o tym że od dziś na godzinę 9 pociągiem dotrzeć się nie da... Jednak nie wspomnieli czy chcą to zmienić...
    • Gość: Nielubieludzizewsi Nowy rozkład. Będą poprawki, ale nie wiadomo kiedy IP: *.204.75.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.11, 08:47
      A po co tu jedziecie?! Siedźcie w swoich wioskach, nikt Was tu nie potrzebuje, tylko tłok robicie.
      • Gość: tani_burak_jest_ok daj im spokój- oni nas nas pracują... IP: *.tktelekom.pl 12.12.11, 08:56
        chyba zatrudniasz gosposię i sprzątaczkę...myślisz że skąd one są ?? z centrum?
    • Gość: makor Nowy rozkład. Będą poprawki, ale nie wiadomo kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 09:31
      Co za bzdury wypisujecie, przecież wczoraj minister Nowak powiedział że jest super a taki ważny "elita społeczna" się nie myli. chyba. CO. A nawet jak się mija z prawdą to i tak mu to wisi a plebs co jeździ pociągami to on ma głęboko w dupie. Luksusowa limuzyna z kierowcą i gorylami z BORu na sygnale to na plaster mu pociągi a wybory dopiero za cztery lata to ciemniaki i tak zapomną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka