Gość: turtle IP: *.com.pl 08.03.02, 13:11 u mnie na Ppd. jest WF, na Bródnie chyba WJ, ale nie do końca wiem jak to wygląda w innych dzielnicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skorpik Re: nowe rejestracje IP: 80.48.200.* 08.03.02, 13:17 na Bemowie - WB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: nowe rejestracje IP: *.matrix.pl 08.03.02, 14:14 Gość portalu: turtle napisał(a): > u mnie na Ppd. jest WF, na Bródnie chyba WJ, ale nie do końca wiem jak to > wygląda w innych dzielnicach. Polecam link: bazy.hoga.pl/rejestracje.asp Tam dowiesz się jakie rejestracje przypisane są jakiej dzielnicy lub powiatowi w całym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: nowe rejestracje IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.03.02, 14:23 Teraz to już chyba nie ma żadnych reguł, no bo jak na przykład zidentyfikować posiadacza rejestracji "KLEKS 123..."? Sam widziałem kilka miesięcy temu. Dokładnie jakie tam były cyfry to nie pamiętam, ale litery i ich kolejność zapadła mi w pamięci. No to z jakiego regionu/dzielnicy mógł być ten samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: nowe rejestracje IP: *.matrix.pl 08.03.02, 14:33 Gość portalu: abc napisał(a): > Teraz to już chyba nie ma żadnych reguł, no bo jak na przykład zidentyfikować > posiadacza rejestracji "KLEKS 123..."? Sam widziałem kilka miesięcy temu. > Dokładnie jakie tam były cyfry to nie pamiętam, ale litery i ich kolejność > zapadła mi w pamięci. > No to z jakiego regionu/dzielnicy mógł być ten samochód? Nie moze być takiej rejestracji. Zawsze najpierw sąliterka z cyfrą (kod powiatu) a dopiero później nazwa uzytkownika np. W0 KLEKS1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: nowe rejestracje IP: *.com.pl 08.03.02, 14:52 strona jest fajna tylko nie odpowiada na moje podstawowe pytanie: jakie dokładnie oznaczenia odpowiadają poszczególnym dzielnicom w Warszawie. tam hurtowo podane jest, że WI, WJ, WA itp. to powiat warszawski, ale nie podano dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: nowe rejestracje IP: *.matrix.pl 08.03.02, 14:58 Gość portalu: turtle napisał(a): > strona jest fajna tylko nie odpowiada na moje podstawowe pytanie: jakie > dokładnie oznaczenia odpowiadają poszczególnym dzielnicom w Warszawie. tam > hurtowo podane jest, że WI, WJ, WA itp. to powiat warszawski, ale nie podano > dzielnic. WE to dzielnica Mokotów (sam taką rejestrację mam), WN - Ursynów, WPI - Piaseczno (a więc juz nie Warszawa), WGR - Grójec itp... W nowych atlasach samochodowych jest to wyszczególnione... Ale spróbuję znaleźć teraz jakiej dokładniejsze info... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: nowe rejestracje IP: *.matrix.pl 08.03.02, 15:04 republika.pl/henryk_gwardak/tablice_w.html Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś