Dodaj do ulubionych

Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d...

IP: 178.73.48.* 11.01.12, 13:27
Nikomu nie powiedział o tym ani słowa? A to dziwak. Przecież "zwykły" morderca, jak tylko kogoś ukatrupi, to zaraz chwali się tym na prawo i lewo. Zapewne w trosce o to, aby policja mogła go zaraz złapać. A ten jakoś o tym nie pomyślał.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:31
      Dziewczyna była w siódmym miesiącu, powinien odpowiadać za podwójne morderstwo.
      • tomjani Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 14:37
        Jak się lewusy i paligule POspieszą, zmieniając prawo - to będzie miał na sumieniu (cokolwiek by to miało oznaczać) tylko jedno ludzie życie :->
      • Gość: Bolek Re: To jest dylemat polski IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 18:20
        Podwójne? Przecież zabił jeną osobę. Dawniej skończyłoby się usunięciem zarodka/płodu. Obecnie państwo traci dorosłego obywatela upośledzonego jedynie w kwestii antykoncepcji.
    • dd_heretyk Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... 11.01.12, 14:01
      Prawdziwy katolik, i prawdziwy Polak i "patryjota" o poglądach prawidłowo-prawicowych! W pierdlu dowie się, co znaczy "miłość bliźniego" i nauczy się "empatii"... Skurczybyk!
      • fubrawiec Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 14:18
        Raczej lewak, liczył na łagodny wyrok (w końcu był wzburzony) i dobre warunki w celi. A my wszyscy będziemy utrzymywać śmiecia.
      • magic3 Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 18:55
        dd_heretyk napisał:

> Prawdziwy katolik, i prawdziwy Polak i "patryjota" o poglądach prawidłowo-prawi
        > cowych! W pierdlu dowie się, co znaczy "miłość bliźniego" i nauczy się "empatii
        > "... Skurczybyk!

Może był nie chodzącym do kościoła lewusem jak ty. Co to za argumenty?
    • Gość: art "GW" kłamie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 14:54
      "GW" kłamie! Znam tego gościa. To nie jest żaden faszysta, lecz ortodyksyjny Żyd, ekolog, cyklista i jednocześnie czarnoskóry gej. W ostatnim czasie myślał o zmianie płci...
      • Gość: gość Re: "GW" kłamie! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.12, 16:34
        W takim razie Palikot, Biedroń i Grodzka czym prędzej powinni wziąć go w obronę. I najlepiej dać ciepłą posadkę asystenta lub innego sejmowego obiboka :)
      • Gość: mozecie mi skoczyc Re: "GW" kłamie! IP: *.dynamic.mnet-online.de 11.01.12, 17:02
        wlasnie chcial wziac udzial w american corner hillary clinton vital voices i zabawiac sie z billem
        tak jak sarkozy zabawil sie w libii za zniewage carli hahahahahahahaha a przeciez komdony chronia przed aids

sniada jestem,a piekna hahahahahahahahahaha spiewal salomon krol antycznego israela
        hahahahahahahahahaha

pocalujcie mnie pocalunkiem ust waszych prosto w doope
        mali,prymitywni ludzie
    • andrewpiotr Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... 11.01.12, 15:03
      Jestem ciekawy czy ten mądry oskarżyciel przedstawił bandycie zarzut powdwójnego zabójstwa. Przecież ta ofiara nosiła w sobie siedmiomiesięczne dziecko. Powinien dostać podwójne dożywocie bez prawa do warunkowego zwolnienia. Tak przynajmniej byłby skazany w Anglii lub USA. Prawdopodobnie dostanie 8 do 10 lat i po pięciu wyjdzie na wolność.
      • three-gun-max Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 15:17
        Raczej powinni to traktować jako aborcję czyli czyn godny najwyższej pochwały wg. feministek.
        • Gość: bemberys Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść IP: *.krawarkon.pl 11.01.12, 17:21
          three-gun-max napisał:

> Raczej powinni to traktować jako aborcję czyli czyn godny najwyższej pochwały w
          > g. feministek.

Jeden minus i jeden plus a zatem powinni go euro-uniewinnić.
      • tomjani Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 15:23
        andrewpiotr napisał:

> Jestem ciekawy czy ten mądry oskarżyciel przedstawił bandycie zarzut powdwójne
        > go zabójstwa.

Po co, żeby w trakcie procesu trzeba było zmieniać kwalifikację czynu jak kalisze, szczuki i inne paligłupy unowocześnią POlskie prawo?

> Prawdopodobnie dostanie 8 do 10 lat i po pięciu wyjdzie na wolność.

I nie bój żaby, jak już wyjdzie to niejedna taka się znajdzie która zechce spędzić resztę swego życia (pytanie tylko jak długiego) u boku takiego macho.
      • Gość: gościówa Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.01.12, 16:10
        Tak, powinien być karany za poczwórne morderstwo, bo ta kobita rozpłodowa chciała więcej razy dać mu się zapłodnić. Gdyby kobieta nie podnosiła głosu, to mężczyzna nie podnosiłby na na nią ręki. Kiedy te "bite" wreszcie zrozumieją, że atak słowny budzi wściekłość.
      • wujek-leszek Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 16:41
        andrewpiotr napisał:
        > Jestem ciekawy czy ten mądry oskarżyciel przedstawił bandycie zarzut powdwójne
        > go zabójstwa. Przecież ta ofiara nosiła w sobie siedmiomiesięczne dziecko. P
        > owinien dostać podwójne dożywocie bez prawa do warunkowego zwolnienia. Tak przy
        > najmniej byłby skazany w Anglii lub USA. Prawdopodobnie dostanie 8 do 10 lat i
        > po pięciu wyjdzie na wolność.
        W USA - z dużą dozą prawdopodobieństwa - uważam, że jego proces mógłby zostać przeniesiony do stanu w którym obowiązuje kara śmierci :)

Dla takiego śmiecia tylko "czapa".
    • three-gun-max Uff, już myślałem że nie będzie że kibol ;) 11.01.12, 15:16
      Towarzysze z czerskiej jak zawsze w formie.
    • nf33 Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... 11.01.12, 15:25
      "Bez stałej pracy, za to zafascynowany ideologią faszystowską."

tyle w temacie
    • Gość: waw Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... IP: *.181.180.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 15:58
      CIEKAWE CZY GLOSOWAL NA PIS I SLUCHAL RADIA MARYJA..?
    • lilith76 Re: Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść 11.01.12, 16:31
      Pomagałam trochę w poszukiwaniach tej dziewczyny :(
      Sku...syn.

Ale miło, że inni mają fajny forumowy ubaw w komentowaniu.
    • legrange Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... 11.01.12, 17:44
      I dla takich skurw.... zniesiono karę śmierci. Teraz będziemy utrzymywać śmiecia. Wyjdzie szybko za dobre sprawowanie i znów kogoś zabije.
    • Gość: 1za Zabił ciężarną narzeczoną. "Nie dała mi dojść d... IP: *.home.aster.pl 11.01.12, 22:41
      Nie planował a na spacer zawsze chodzi z nożem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka