Gość: Dziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 17:25 niech ktoś zbada co było w kadzidle, że ksiądz dostał TAKIEJ FAZY ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panera Ohyda IP: *.ptim.net.pl 07.04.12, 17:32 Ohyda. Czy klerowi mózg odjęło? W kościele, takie c-o-ś? Jestem zadowolona, że trzymam się od tej grupy oszołomów z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariatg8 To jest tak koszmarny kicz, że powinien pojechać 07.04.12, 17:40 Rzymu i obwieścić światu radosną nowinę : mamy niewyobrażalnie najgorszy kicz na świecie . Prawdziwy tryumf sztuki katolickiej ! A tam ta ikona kaczej sztuki zostanie pobłogosławiona przez BXVI , największego przyjaciela Wolaków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: langolier_maximus Re: Dziwny obraz w kościele na Bielanach - "Smol IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 17:41 Malarz uwiecznil jakos glownie mlode blondynki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Jak widać, w Wydziału IV można wyjść, ale Wydział 07.04.12, 17:41 ... IV tak łatwo z umysłów nie wyjdzie. Smutni panowie z magnetofonami znowu donoszą o wybrykach nieodpowiedzialnego kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 17:42 koszmarny kicz... Odpowiedz Link Zgłoś
piano_barti Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... 07.04.12, 17:48 Rzygać się chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursusiak Dziwny obraz w kościele na Bielanach - "Smoleńsk" IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 17:56 "święcenie jedzenia" brawo za podpis. ja dziś tez byłem "poświecić jedzenie" chwile po tym rozmawiałem z księdzem podeszła do nas pani i zapytała księdza: "Pan będzie świecił?" "Tak" - odparł troche zdziwiony "A ile to będzie trwało? dziesięć minut, pół godziny?" no coz bo pani tez przyszła poswiecic jedzenie, do smaku chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
grey-hound Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... 07.04.12, 18:10 Nie rozpoznaję nikogo.. Gdzie wrzeszczący Waserman, rozdarty Gosiewski, wytrzeszczona Walentynowicz... Gdzie ten kwiat?! Odpowiedz Link Zgłoś
elak65 Re: Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [ 08.04.12, 14:03 Bo ten "kwiat" przecież trafił prosto do nieba. A to jest typowe wyobrażenie upadku do piekieł. Wszystko jak malarskich przedstawieniach Sądu Ostatecznego od samego Średniowiecza: - czerwień, gorąco - płomienie, wybuchy - spadający wychudzeni, nieszczęśliwi i przerażeni ludzie - wypadające wnętrzności... Brakuje tylko diabłów mieszających w kotłach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPPB Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.04.12, 18:19 Boże, widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Dziwny jest ten PiS, gdzie człowiekiem IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 09:16 gardzi człowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pick.up ten obraz mnie nie dziwi. 07.04.12, 18:22 proboszcz tej parafii jest osoba bardzo ekscentryczna. szkoda tylko, ze kontrowersją polecial w strone 'smolenska' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 18:29 kolega ma rację - chce się rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
alexcomp Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... 07.04.12, 19:30 Ciekawe, widać w świadomości "artysty" a i pozwalającym Mu publikować księżom wydaje się, że na skutek katastrofy ludzie w niej uczestniczący zamienili się w zombie. To ciekawy pogląd lecz w obliczu zbliżającej się rocznicy raczej mało strawne. Odpowiedz Link Zgłoś
ederek Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... 07.04.12, 19:56 Tylko pogratulować. Zaprogramowanie psychiki dzieci na senne horrory i proste skojarzenie: Religia i kosciół to horror. Jak mozna po czyms takim przełknąc swięconkę? Smacznego! Jestem oburzony i zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 21:14 nierozumiem oburzenia koleś jakoś dziwnie podpasował mi klimatem www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=607&tbm=isch&tbnid=rkl3rBcXclu9qM:&imgrefurl=http://icebeast.blogspot.com/2009/11/best-album-cover-ever-part-1.html&docid=hgt9Q9cnd6xawM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_AdIdMx4ARbA/Sw4D3-28BMI/AAAAAAAAAKw/KLBXJKGbMqQ/s1600/cover_low.jpg&w=549&h=549&ei=m5CAT_KZHcTFtAaO0KzkBA&zoom=1&iact=hc&vpx=976&vpy=130&dur=1863&hovh=225&hovw=225&tx=165&ty=171&sig=112840708775655779012&page=1&tbnh=126&tbnw=126&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:6,s:0,i:77 :) Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Dziwny obraz w kościele na Bielanach - "Smol 07.04.12, 21:52 Ja bym proponował nasłać hiszpańską inkwizycję z miotaczami ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baloo Dziwny ...ten świat IP: *.netfala.pl 08.04.12, 00:36 ...a w ofierze do rąk własnych autor przyniósł nowy telewizor i fanpak hade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 08:26 Cha cha cha. Co to k... jest ?Autor lub autorka tego to chyba na jakimś kwasie malował/ła. A ksiądz ,który pozwolił wystawić to coś w kościele musiał być nieźle napruty. Cha cha. Brakuje jeszcze tylko napisu na tym obrazie "wesołych świąt". Wytedy może to dzieło by jeszcze "przeszło". cha cha . K... normalne arcydzieło ,cha cha cha :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 a gdzie bomba 08.04.12, 09:26 a gdzie bomba, sztuczna mgla, dwa wybuchy, dobijanie rannych i 3 osoby ktore sie uratowaly ? Pozdrawiam Piotr www.natolinbis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaha Re: a gdzie bomba IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 09:52 widać Macierescu nie umie tak pacykować buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... 08.04.12, 11:28 Atak zombie! Daje 100zł jak tam ktoś dorysuje Van Hellsinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja wielkanocne Oryginał na Wawel. IP: *.home.aster.pl 09.04.12, 09:52 A kopia na ścianę willi żoliborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogródek mam Dziwny obraz zawisł w kościele na Bielanach [zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 19:48 mam na sprzedaż konopie indyjskie Odpowiedz Link Zgłoś