Dodaj do ulubionych

Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa ocena

11.05.12, 20:31
Brawo! Można powoli zapominać o kurduplu. Tej głupkowato uśmiechniętej niedojdzie
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa ocena IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 20:38
      Ale wywalania forsy na euro i tak nie daruje.
    • Gość: awaszraw Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.sydskane.nu 11.05.12, 20:42
      Ten głupkowaty niedojda, ryży wyżeł jest przeciez premierem.
      • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.warszawa.mm.pl 11.05.12, 20:57
        Pomyliłeś osoby. Leszek nigdy nie był ryży. Oczywiście, jest premierem w Niebiosach, Chrystusa wysłał out bo siedział bo Pańskiej Lewicy.
        • asperamanka Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:23
          Leszek nie wysłał Chrystusa out, bo jest w wersji Niebios właściwej dla niego, "Monoteism v.1.0", gdzie Jahwe jest jeszcze w jednej postaci, i nie ma Syna.
          • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:24
            Nie chcę być kontrowersyjna ale ver. 1.0 to już pierwsi chrześcijanie propagowali, żydzi też. Potem jakiś czort kazał wierzyć że bozia w 3 osobach jak w Egipcie i Mezopotami i się utrwaliło :)
    • Gość: Iwanme Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.host.witnet.pl 11.05.12, 21:04
      Teraz się zacznie, że w Agencjach jak sama nazwa wskazuje siedzą Agenci Tuska, bo to przecież niemożliwe, żeby cokolwiek zarządzanego przez PO dobrze sobie radziło...
      • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 21:16
        Wyznawcy PiS'u chyba umrą z frustracji gdy taki artykuł przeczytają. Pozostanie im nie uwierzyć (wiadomo - wszędzie poza "jedyną słuszną partią" są przecież tylko spiski i układy) albo przypisać zasługi Lechowi Kaczyńskiemu, który przecież niegdyś rządził Warszawą (a to są jego długofalowe skutki "genialnej polityki" w stolicy ;) ).

Czekam na oplucie jadem :).
        • Gość: 4g63 Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 21:41
          jak na razie ty plujesz, tylko weź więcej chusteczek, bo nic przez tą flegmę nie zobaczysz na ekranie
          • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:08
            Spokojnie, na takie okazje mam zamontowane nad monitorem wycieraczki ;) . W internecie jest Was pełno w tematach gdzie coś wyjdzie tej "gorszej stronie" (ewentualnie "tym nie prawdziwym polakom", żydom, czerwonej hołocie, albo grupom "stojącym tam gdzie stało ZOMO" ) więc muszę być przygotowany czytając komentarze.

• Gość: kixx Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.acn.waw.pl 11.05.12, 22:14
              jakiego plynu uzyles do plukania mozgu?
              • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:22
                Oczywiście niezamarzającego, co bym mógł i w zimę Wam odpowiadać ;) ...
                • Gość: kixx Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.acn.waw.pl 11.05.12, 22:36
                  ciesze sie
                  widze tez,ze srodek do prania ktorego uzyto,byl rownie skuteczny
                  • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:52
                    Akurat środków do prania NA SOBIE żadnych nie używałem (a tym bardziej inni na mnie ich nie stosowali ;) ). Ja tak już mam sam, z własnej nie przymuszonej woli. Jeśli to Cię jakoś pocieszy to zdradzę, że 2002 roku głosowałem na Lecha K. w walce o stanowisko prezydenta Warszawy. A z racji iż się nie sprawdził na stołecznym stanowisku, to w krajowych wyborach mojego głosu nie dostał.
        • dziadkabrat Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 12.05.12, 10:35
          Zastanawiam się nad opryskaniem goownem. ... Nie, jednak zbyt wysoko cenię swoje goowno.
    • Gość: POdatnik Ciekawe za ile?;-) IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 21:22
      Bo to przecież kpina!!!
    • misiu-1 Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa ocena 11.05.12, 21:30
      Enron też dostawał wysokie oceny od Fitcha.
      • Gość: swan Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: 89.174.254.* 12.05.12, 08:34
        nie tylko enron.. Lehman Brothers na tydzień przed zbankrutowaniem miał najwyższy, możliwy ranking z rekomendacją kupuj a po paru dni ludzi stracili kasę....

A tak przy okazji; mamy NIK którego ferajna nie chce wpuścić do UM w celu skontrolowania ale za to chętnie wypierdzielają publiczną kasę na badania robione przez prywatną firmę więc teraz to sobie moga w zad wsadzić te swoje badania..
        Dla mnie zdecydowanie bardziej wiarygodny jest NIK i oczekuję, ze to NIK wystawi UM rating..
    • Gość: kixx a jaka ma byc IP: *.acn.waw.pl 11.05.12, 21:34
      wszystkie podatki,oplaty,czynsze wzrosly ,czesto nawet o kilkaset procent,szykuje sie kolejna podwyzka oplat za KM.Miasto jest wiarygodne ,bo zdziera z mieszkancow
      • Gość: sie nie martw Re: a jaka ma byc IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:27
        Z jakich mieszkańców :) Gdyby chołota pracująca w W-wie była TUTAJ opodatkowana a nie w zasranych pipidówkach gdzie i ty masz wsiurze meldunek, to by nie było podwyżek. Idź głosuj na LESIA i HITLERA :D
        • Gość: kixx Re: a jaka ma byc IP: *.opera-mini.net 12.05.12, 09:26
          Dlaczego niemal zaden postempak nie jest w stanie zrozumiec ,ze wytykanie bledow i dyletanctwa bufetu nie musi od razu wiazac z uwielbieniem dla Kaczynskiego.A z drugiej strony,zastanawiam sie jak niesamowicie zalosna menda trzeba byc zeby nazwac kogos takiego jak Kaczynski Hitlerem
    • Gość: 4g63 Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa ocena IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 21:40
      tak qxrwa, po pozbyciu sie paru złotych kurek typu stoen to może i ma jakiś tam rating, zapłaczą polacy jeszcze z tęsknoty do Kaczyńskiego... ale ryży i "hxuj go wie" będą już dupy wygrzewać w ciepłych krajach z dala od przyziemnych trosk polandii
      • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:14
        Ach, cóż za pełną kulturę wypowiedzi widzę... Nic tylko powinszować językowego bogactwa i głębi wypowiedzi ;).
        Ech... jednak narzekanie i frustracja to chyba nasze cechy narodowe. Nie może być dobrze i nie możemy się cieszyć kiedy ten sukces to nie zasługa naszych. A donośnie Kaczyńskiego... to są w Polsce ludzie którzy tęsknią za komuną, a w Rosji ci co z lubością wspominają czasy Stalina. Sam wyciągnij sobie wnioski.
        • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:29
          To są cechy warcholstwa i chołoty a nie Polaków ... Chołoty pisowskiej hodowanej od wczesnego Stalinowskiego PRLu w którym tatuś bliźniaków wzrastał jak n drożdzach gdy Polaków trzymano na Rakowieckiej ...
          • Gość: 4g63 Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.12, 09:12
            poczytaj forum gdzie pisze się coś na temat kaczyńskiego tam zobaczysz cechy warcholstwa i hołoty dopiero.. pewnie tam byś miał pole do popisu
            a od polaków to ty się oxdpieprz bo nie masz z nimi nic wspólnego (np. nie znasz tego języka zbyt dobrze jak twój wielki wódz w "bulu" komoruski)
            • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 09:25
              Kretynku kogo ty uczysz? Polaków z małej litery. Twój GURU zaprasza cię na OBIAT. Smacznego.
      • asperamanka Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 11.05.12, 22:18
        Zapłaczą "polacy" jeszcze z tęsknoty do Kaczyńskiego? Daj adres swojego dealera. ;-)

"polacy" zresztą może i zapłaczą, ale to jest ta częśc Polaków, która lokuje się po lewej stronie krzywej Gaussa na wykresie ukazującym rozkład inteligencji w społeczeństwie ;-)
        • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:31
          chyba krzywej fallusa co i tak wyznawcy Jarka Wiecznie Dziwicy nie pojmą ... bo tępe to ...
          • Gość: 4g63 Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.12, 09:02
            hehe, prawda w oczy kole co?
            • nieszaryobywatel Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 12.05.12, 09:57
              Jak mówi Biblia - „Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?" (Łk 6, 41)

Jak dotąd, w tym temacie, jedyną osobą bluźniącą byłeś Ty.
    • Gość: maa Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa ocena IP: *.aster.pl 11.05.12, 21:51
      Tylko jakim kosztem?? Teraz rozumiem, po co Warszawie podział na dzielnice-JST żeby móc ukryć deficyty na dnie i błyszczeć w ratingach :(
    • Gość: Welarg Re: To nagroda za 10 mln zł utopionych w projekcie IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.05.12, 22:45
      MSN Kereza. Nagroda: "Mistrz Niegospodarności".
    • Gość: WSTYD wiarygodnosc a zarzadzanie. jest roznica. IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.05.12, 23:02
      jest jednak roznica miedzy wiarygodnoscia a zarzadzaniem finansowym miasta.

agecja jakas tam nie wziela pod uwage ze np. w warszawskich szkola rodzice skladaja sie na srodki czystosci i pomoce do siwtlicy, ze brakuje nowcyh przedszkoli, zlobkow etc. zapchana komunikacja itd. itp.

CZY TE WZOROWE FINANSE TO TAKZE TAJNE UMOWY CYWILNO-PRAWNE? BUHAHAHHAHA

BRAWO GW NIKT WAS NIE ZASTAPI W PROPAGANDZIE ALE PO JUZ NIEDLUGO ZASTAPI INNA WLADZA .
      • Gość: Pani Bozia Re: wiarygodnosc a zarzadzanie. jest roznica. IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:33
        Środki czystości powiadasz. Mam dziecko w przedszkolu i na nic się nie składałam. Szok? Nie? Manipulacja, służby wiadomo komu oddane. Głosuj na Jarka to jest przyszłość kraju !!!
        • Gość: nepoci przedszkole nie dla kazdego. IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.12, 22:27
          PO w Wawie to skandal ale to sie skonczy . pewne. nie zaglosuje na jarka , mam w dupie takie strasznie. nie bede glosowal na postsolidarnosciowych leniow co pracy zyklej nie znaja nie bede glosowal na millera z samoobrony czy z sld. wystraczy 23 lata tych ludzi.
    • Gość: konkret Te same agencje wystawiały Grecji równie wysokie IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 00:17
      noty. Jakiś czas temu oczywiście. Póki Grecja konsumowała pożyczony szmal to było ok, a wskaźniki trzymały się szczytów. Jak jest teraz, wszyscy wiemy.
      • Gość: Pani Bozia Re: Te same agencje wystawiały Grecji równie wyso IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:34
        Chciałbyś by Polska skonczyła jak Grecja co? Aż marzysz o tym :) Polaczyno wszawa za 4 ruskie ruble?
        • Gość: cv Re: Te same agencje wystawiały Grecji równie wyso IP: *.acn.waw.pl 12.05.12, 09:03
          Nie pi...ol,szczekaczko bufetu.Ma racje,to te same agencje i ich wiarygodnośc można sobie w dupę wsadzić.
          • Gość: Pani Bozia Re: Te same agencje wystawiały Grecji równie wyso IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 09:28
            Gdy ja pi....lę to jest mi i mojemu facetowi miło. A jak tam zycie seksualne prezesa? Alik wytrzymuje?
            • Gość: Chuck Norris Urwać ci łeb i nasr... w dziurę to za mało... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 10:39
              • nieszaryobywatel Re: Urwać ci łeb i nasr... w dziurę to za mało... 12.05.12, 11:34
                Panowie, nie wiem czy jesteście świadomi, że tak wyrażanymi myślami jedynie dajecie najgorszy z możliwych przykładów dla popieranej przez siebie opcji politycznej. Na waszym miejscu, przy takim braku kultury osobistej, bym się nie przyznawał do żadnej opcji, aby jej nie szkodzić w opinii społecznej wśród szarych obywateli.
    • mungodly Wzorowa zdolność kredytowa Warszawiaków 12.05.12, 01:24
      Drobne sprostowanie: agencje ratingowe nie oceniają finansów Warszawy. Nie oceniają też za bardzo zarządzania miastem, gospodarności i celowości wydawania pieniędzy. Oceniają przede wszystkim zdolność mieszkańców Warszawy do spłaty długów, jakie w ich imieniu zaciągają władze miasta, i jakie będą spłacać nakładając podatki i wyprzedając miejski majątek.
      • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowa zdolność kredytowa Warszawiaków IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 01:36
        Gratulujemy Panu celności wypowiedzi. Niniejszym trofeum IDIOTA DNIA zostało jednogłoście Waszmości przyznane ... AMEN
      • Gość: aj waj Re: Wzorowa zdolność kredytowa Warszawiaków IP: *.bemowonet.pl 12.05.12, 08:16
        Polacki , zapomnijcie o spadkach cen nieruchomosci w Warsaw.
        za dwa lata Polska mistrzem swiata. Chleb po 8 Pb po 10 a m2 mieszkania po 15 tys .
        • Gość: Pani Bozia Re: Wzorowa zdolność kredytowa Warszawiaków IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 09:30
          To zamiast palić gumy pod sejmem i jęczeć jakie to życie niesprawiedliwe - zakasać rękawy i wziąć się za robotę. Najlepiej pożyteczną. Pisowskie nieudaczniki rodem z PRLu przyzwyczajone są do brania - jak za ich mentora Gierka.
      • Gość: zojka Re: Wzorowa zdolność kredytowa Warszawiaków IP: *.aster.pl 13.05.12, 00:19
        Bufetowa szarogęsi się,rozkopuje Warszawę niczego nie konczy.Nie jest w stanie rządzić Warszawą.A KASĘ PRZYNOSZĄ RADARY I mafijne działania straży miejskiej np w ściąganiu pojazdów na ich parkingi.Ja zapłaciłam 800 zł aby odebrać pojazd.Wszystko działo się moich oczach wciągu 10 min pojawił się strażnik,za chwilę była już laweta,złapano auto i podniesiono na lawetę i natychmiast odjechano.Była godzina 22.Wszystko widzialam leżąc bez siły na ławce na przystanku 20 metrow od zdarzenia. Miałam atak serca i nie mogłam się ruszyć a stanęłam tam bo musiałam zatzrymać auto i usiąść na powietrzu. Kasa miasta jest głownie z nas,mieszkańców i nie ma przebacz.Radar na Sobieskiego/Sikorskiego przyniósł 1 mln/mc zysku na nas.
    • Gość: filut z Pragi jak ENRON na dzien przed odkryciem szwindli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 08:53
      dla przypomnienia o tych profesjonalach: ENRON WAS RATED INVESTMENT GRADE BY Moody's, Standard and Poor's, and Fitch until four days before it declared bankruptcy'

kto chce znajdzie, co i dlaczego - a w skrocie: swoj do swego po swoje a warszawiacy beda placic za Bufet przez dekady
      • Gość: Pani Bozia Re: jak ENRON na dzien przed odkryciem szwindli IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.12, 09:32
        >kto chce znajdzie, co i dlaczego - a w skrocie: swoj do swego po swoje a warszawiacy beda placic za Bufet przez dekady

To takie miłe, że życzysz pani Walcowej długiego życia. Widzisz, można!
        • Gość: filut z Pragi Re: jak ENRON na dzien przed odkryciem szwindli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 13:11
          Bufetowej zycze stu lat - w wolnej Polsce spedzi je w Fordonie szyjac worki i kapcie

• mariusz8113 Re: Wzorowe finanse Warszawy. Najwyższa możliwa o 12.05.12, 09:10
      Brawo....brawo ....umysłowy kurduplu
    • Gość: Grubzli "Agencje rejtingowe" to kliki żydowskich cwaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 10:02
      Ostatnie lata doskonale pokazały, że ich oceny są oderwane od rzeczywistości. Warszawa jest coraz bardziej zadłużona i to powinien byc główny wyznacznik.
    • Gość: zz Ile kosztuje taka "ocena"? IP: *.acn.waw.pl 12.05.12, 11:25
      Bo na przykład,taka "Gazela Biznesu" kosztuje 50 tysięcy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka