Dodaj do ulubionych

Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej nocy

IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 00:40
Betona z BMW powinni pozbawić prawa jazdy i skopać dupe
Obserwuj wątek
    • Gość: wielkapolonia Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 07:38
      wycofac motocykle z ruchu drogowego. Wiekszosc ludzi nie potrafi nimi jezdzic a dodatkowo sa one zbyt glosne.
      • senpai-michael Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej 21.06.12, 08:08
        Samochody też wycofajmy, bo ludzie nie potrafią nimi jeździć i niektóre są zbyt głośne. I mało oszczędne, powietrze wożą. Pociągi też są zbyt głośne i samoloty. Zostańmy wszyscy amiszami...
        • Gość: Gosc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:45
          Tyle, ze motocykliste chroni tylko kask i kombiznezon, a ten ostatni jest na ogol zastepowany w lecie krotkimi spodenkami i koszulka bez rekawow... Widuje sie tez motocyklistow w sandalach...
          Porownaj teraz to do samochodu, z jego poduszkami i kurtynami powietrznymi, pasami bezpieczenstwa, strefami zgniotu, skladajaca sie kierownica, bezpiecznymi szybami etc.
    • Gość: dephazz Gaz do dechy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 08:09
    • Gość: vladi czy policja sprawdziła głośność motocykli?? IP: *.acn.waw.pl 21.06.12, 08:52
      przy okazji mogliby sprawdzać stan techniczny motocykli czy nie przekraczają norm hałasu i czy nie jeżdżą na łysych oponach
      • Gość: parkingowy Re: czy policja sprawdziła głośność motocykli?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 09:05
        Nie wiem ekspercie, czy wiesz, do czego służy bieżnik?
        więc podpowiem - do odprowadzania wody spomiędzy opony o nawierzchni.
        jak nie ma wody - "łyse opony" (czyli slicki) dużo lepiej "trzymają", dotyczy to również samochodów.
        a co do "głośności" - tak - z pewnością, gdyby okazało się, że przekraczają normy - to mamy odpowiedź- co było przyczyną wszystkich tych tragedii.
        • Gość: Gosc Re: czy policja sprawdziła głośność motocykli?? IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:50
          Tyle, ze motocykl to NIE jest samochod F1, w ktorym mechanicy w doslownie kilka sekund wymieniaja opony jak tylko zacznie padac deszcz...
          A jazda motorem z glosnym tlumikiem, to dowod 100% buractwa i zwyklego chamstwa. Ja mam samochod z cichym sportowym tlumikiem, ktory zapewnia doskonale osiagi i jednoczesnie nie przeszkadza innym ludziom, nie widze wiec powodow, aby inni uzytkownicy drog tez tak nie mogli miec...
      • Gość: moto, ale i auto Re: czy policja sprawdziła głośność motocykli?? IP: *.aster.pl 22.06.12, 23:16
        Gość portalu: vladi napisał(a):

> przy okazji mogliby sprawdzać stan techniczny motocykli czy nie przekraczają no
        > rm hałasu i czy nie jeżdżą na łysych oponach

Podziwiam takich głupich pajaców jak vladi:)
        Dopuszczalna głośność motocykla to 96 dB, dla takiego młodego wykształconego z wielkich miast to może za dużo:))
        Opony są sprawdzane przy okazji badań technicznych, podobnie jak w samochodach.
        Niedobrze się człowiekowi robi jak czyta wpisy podobne do autora podpisującego się 'vladi'
        • zbigniew_szulc Re: czy policja sprawdziła głośność motocykli?? 23.06.12, 10:27
          Oczywiście, że motocykle są za głośne. Z punktu widzenia współczesnej techniki ograniczenie hałasu nie powinno być problemem. Prędzej czy później trzeba będzie wymusić takie rozwiązania. Nie może tak być, że banda zakompleksionych terroryzuje resztę społeczeństwa.
    • Gość: K.adA Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej nocy IP: *.redefine.pl 21.06.12, 09:31
      wyborcza.pl/1,82949,6828746.html polecam. Stara, ale jakze prawdzila wypowiedz lekarza na temat KTO tak naprawde jest naczesciej sprawca wypadku..
    • Gość: Cogito Wolniej... IP: *.polcard.com.pl 21.06.12, 10:00
      Jakby wszyscy (i z samochodow, i z motocykli) jezdzili wolniej i mniej agresywnie to wypadkow byloby mniej. Prosze to traktowac jako ogolna uwage, nie tylko w odniesieniu do wczorajszych tragicznych wydarzen.
    • Gość: ax Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.emea.ibm.com 21.06.12, 13:31
      jak się kozakuje (jako beton) na motocyklu po nocy to tak to się kończy, a kierwca auta ma potem traume
    • Gość: widmo Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej nocy IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 22:19
      śpieszmy się kochać motocyklistów, tak szybko odchodzą...
      • Gość: Gosc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:51
        Tyle, ze ochodza oni w ryku motorow i w kaluzach krwi...
    • Gość: Gosc Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej nocy IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:42
      Pora na zakaz rejestracji w Polsce motocykli z silnikiem o pojemnosci wiekszej niz 250cm3.
      • zbigniew_szulc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej 23.06.12, 13:21
        Po co? Wszystko jest dla ludzi. Wystarczy po prostu trzymać hołotę krótko za pysk. Kary powinny być dotkliwe i nieuchronne.
        • Gość: Gosc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 16:49
          Przeciez nikomu nie chce zabronic posiadania supermotora, ale niech sie wariaci zabijaja we wlasnym gronie, na prywatnym terenie, a nie powoduja wypadki na drogach publicznych...
          • zomozadwa Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej 24.06.12, 02:48
            twoje tico już ledwie zipie?
            • Gość: Gosc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.180.148.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.12, 10:14
              Nie popisuj sie publicznie swa glupota.
              • zomozadwa Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej 24.06.12, 13:08
                nie patrz w lustro.
                patrz co piszesz.
                • Gość: Gosc Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej IP: *.play-internet.pl 24.06.12, 13:25
                  Znow ci nerwy puscily?
                  • zomozadwa Re: Trzy wypadki z udziałem motocyklistów jednej 24.06.12, 23:50
                    Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Znow ci nerwy puscily?

mi? nie.
                    a ci, zwieracze?
                    pisałem: nie patrz w lustro!
                    :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka