monoekann 20.11.12, 15:59 zglosil bym sie do zakucia przez muche, ale znajac moje szczescie, przeszukania osobistego dokonal by Krzysztof Diablo Wodarczyk albo Pudzian Pudzianowski.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leczo77 Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 16:03 Mariusz a nie Dariusz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahaaa Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 16:10 hahah.. A Japo samym tytule, coś skojarzyłam, ze chodzi o Minister Muchę i się mocno zdziwiłam co ona robi w resorcie siłowym Odpowiedz Link Zgłoś
cucurucu Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] 20.11.12, 17:25 Prosze podac nr konta tej Fundacji bo wole wplacic bezposrednio na konto niz szpecic sobie sciany takim kalendarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Gugla ci odcięli? IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 01:19 Jakbyś faktycznie chciał wpłacić, to byś sobie ten numer znalazł w minutę. Ale ty po prostu chciałeś dodać "błyskotliwy" komentarz "na nie", bo jesteś dzieciakiem, który jeszcze nie wyrósł z takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Szwarno dziołcha IP: *.aster.pl 20.11.12, 18:53 Szwarno dziołcha. Ale to trza kumnuć, a nie kundonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoma Re: Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 19:43 Sesja miała miejsce w Radomiu, nie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyradar Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:36 niech sobie psy te kalendarze kupują, najlepiej z gołą muchą i po komisariatach wieszają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 01:20 Psy to cię zrobiły, śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.wp.mil.pl 21.11.12, 08:14 Jestem pełen podziwu i szacunku dla działań budujących wizerunek Policji! Macie zdrowe podejście do służby. Reklama z tortem i oprychami składającymi życzenia to majstersztyk. To ogromny skok od czasu znienawidzonej przez społeczeństwo MO. Pozostałe służby mogą Wam jeść z ręki. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] 21.11.12, 13:06 A ja chciałby, zobaczyć jak krzyżak pęta muchę, a mucha bzdyczy! Odpowiedz Link Zgłoś