Dodaj do ulubionych

Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia]

20.11.12, 15:59
zglosil bym sie do zakucia przez muche, ale znajac moje szczescie, przeszukania osobistego dokonal by Krzysztof Diablo Wodarczyk albo Pudzian Pudzianowski....
Obserwuj wątek
    • Gość: leczo77 Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 16:03
      Mariusz a nie Dariusz!!!!!
    • Gość: Ahaaa Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 16:10
      hahah..
      A Japo samym tytule, coś skojarzyłam, ze chodzi o Minister Muchę i się mocno zdziwiłam co ona robi w resorcie siłowym
    • cucurucu Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] 20.11.12, 17:25
      Prosze podac nr konta tej Fundacji bo wole wplacic bezposrednio na konto niz szpecic sobie sciany takim kalendarzem.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Gugla ci odcięli? IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 01:19
        Jakbyś faktycznie chciał wpłacić, to byś sobie ten numer znalazł w minutę. Ale ty po prostu chciałeś dodać "błyskotliwy" komentarz "na nie", bo jesteś dzieciakiem, który jeszcze nie wyrósł z takich głupot.
    • Gość: joj Szwarno dziołcha IP: *.aster.pl 20.11.12, 18:53
      Szwarno dziołcha.
      Ale to trza kumnuć, a nie kundonić
    • Gość: spoma Re: Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 19:43
      Sesja miała miejsce w Radomiu, nie w Warszawie
    • Gość: antyradar Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:36
      niech sobie psy te kalendarze kupują, najlepiej z gołą muchą i po komisariatach wieszają
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 01:20
        Psy to cię zrobiły, śmieciu.
    • Gość: gość Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] IP: *.wp.mil.pl 21.11.12, 08:14
      Jestem pełen podziwu i szacunku dla działań budujących wizerunek Policji! Macie zdrowe podejście do służby. Reklama z tortem i oprychami składającymi życzenia to majstersztyk. To ogromny skok od czasu znienawidzonej przez społeczeństwo MO.
      Pozostałe służby mogą Wam jeść z ręki. Gratuluję!
    • tomjani Anna mucha w mundurze skuwa bandytę [zdjęcia] 21.11.12, 13:06
      A ja chciałby, zobaczyć jak krzyżak pęta muchę, a mucha bzdyczy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka