Dodaj do ulubionych

Wojciech Mann i Magda Umer będą zapowiadali poc...

31.03.13, 17:48
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kazio Re: Wojciech Mann i Magda Umer będą zapowiadali p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 18:44
      Durny pomysł. Ja potrzebuję, żeby pociąg był punktualny, czysty i wygodny a nie żeby jakaś pani Czubaszek czy pan Mann go zapowiadali.
    • Gość: benek Pogonić! IP: *.006.c74.petrotel.pl 31.03.13, 22:34
      Pogonić Aloszę Awdiejewa, co to zamiast zająć się tworzeniem muzyki, bawi się w językoznawcze pierdoły!
      • Gość: Gość Re: Pogonić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 02:25
        Prima Aprilis z gazem pod Wołominem jest lepszy . Błagam nie zanudzajcie takimi dowcipaskami.
        • Gość: Maria Dworzec Wschodni ma fatalne nagłośnienie!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.13, 10:31
          Dworzec Wschodni ma fatalne nagłośnienie!!!! I nie przestrzega się ciszy nocnej - choć to obiecano!!!!! Jeszcze przed północą słychać - przy zamkniętych oknach - głos zapowiedzi. A zapowiedzi w języku angielskim są dużo głośniejsze od tych w języku polskim. Nikt z dyrekcji nie reaguje, mówią, że ma być głośno i już! Bo pasażerowie są ważniejsi od okolicznych mieszkańców! Co to będzie, jak będzie lato i będziemy otwierać okna???????? Skandal z tym nagłośnieniem. Może gdyby to była prawda z głosami Magdy Umer i Wojciecha Manna, to ich głosy byłyby bardziej ciche? Nie wiem, co z tym zrobić, ale ja nie ustąpię!!!!
    • abszperwentyl "magda umer - adam humer" 01.04.13, 11:35
      "magda umer - adam humer" wrzuccie taka fraze w google i dowiedzcie sie prawdy
      pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Humer
    • Gość: cdn a to dowcip IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.04.13, 12:34
      "Mann w małym pomieszczeniu!" Ha,ha,ha.! Hangaru by potrzeba dla tego pana.
    • Gość: hehe Wojciech Mann i Magda Umer będą zapowiadali poc... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 12:39
      Mann, to raczej zabełkoce pociąg, niż zapowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka