Dodaj do ulubionych

Kolejny napad na kierowcę nocnego autobusu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:15
Trzeba było pobić kierowców, żeby dało się zauważyć, że jest niebezpiecznie.
Ciekawe. W każdym razie trzymam kciuki za kierowców, a jeszcze bardziej za
polcjantów.
Obserwuj wątek
    • Gość: femmefa Re: Kolejny napad na kierowcę nocnego autobusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:37
      moze moje doswiadczenie jest wyjatkowe, ale przez 25 lat korzystania z nocnych
      ani razu nic mi sie nie przytrafilo,nie bylem tez swiadkiem szczegolnie
      drastycznych sytuacji poza spiewami kibicow ... a korzystalem z wielu linii -
      rowniez z praskich ... wielokrotnie jechalem w warunkach 'ekstremalnych'- tlok,
      scisk- i tez jakos okazja zlego nie czynila...
      • roody102 Re: Kolejny napad na kierowcę nocnego autobusu 05.08.04, 01:56
        Tak, Twoje doświadczenie jest wyjątkowe. Ale nie martw się, nic w przyrodzie
        nie ginie - ja widziałem część Twojego przydziału...

"Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie
        umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na
        ich odgadywanie."
    • Gość: to ja Re: Kolejny napad na kierowcę nocnego autobusu IP: *.crowley.pl 04.08.04, 23:10
      Wartowni od dawna juz nie ma. Od blisko roku nie ma zolnierzy, tylko
      ochroniarze, a od jakiegos czasu tylko w ciagu dnia, i tylko po to aby
      wypisywac przepustki. Nie od dzis tez wiadomo, ze jesli ochroniaz juz sie
      ruszy, to na milimetr nie wyjdzie poza swoje "kompetencje" chocby na jego
      oczach kogos zabijali.
    • Gość: Adam M. Niech uderzy się w piersi autor(ka) poprzedniej... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.08.04, 10:17
      ...relacji, bo IMO podając w Gazecie jaką kwotę uzyskali sprawcy poprzedniego
      napadu przyczyniła się że inni (czy może ci sami) spróbowali jeszcze raz.
      • roody102 Re: Niech uderzy się w piersi autor(ka) poprzedni 05.08.04, 12:18
        Ten napad zdarzył się przed tamtą publikacją albo mniej-więcej w tym czasie,
        gdy się ona pojawiła na www, więc może niekoniecznie już ma się bic w piersi,
        ale po przeczytaniu od razu pomyślałem, że podanie do wiadomości, ile kasy wozi
        ze sobą kierowca nocnego to proszenie się o kolejny napad. To prawda.

"Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie
        umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na
        ich odgadywanie."
      • Gość: Peppers Przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 13:34
        Ciekawe czy ten napad w kilka dni po poprzednim to zwykly zbieg okolicznosci
        czy moze zemsta chuliganow za to, ze kierowcy groza strajkiem lub tez jak
        napisal poprzednik chec latwego zarobku.

Pozdrawiam!
    • rodzina_adamsow Przecież pismaki z GW sami ujawnili że ... 05.08.04, 16:10
      ... poprzedni pobity kierowca miał w gotówce i biletach 1500zł.
      Teraz kazdy menel w tym miescie wie jaką kasę można skroić więc
      napady będą się mnożyć.
      RA
    • Gość: spl Przyciski alarmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:21
      Jestem za przyciskami alarmowymi. Mam nadzieję, że te udostępnione pasażerom
      nie będą dyskretne. Sam z chęcią wcisnę taki przycisk jak zobaczę
      kieszonkowców. Mam nadzieję, że złodzieje szybko zrozumieją aluzję i przestaną
      wsiadać do "wyjących" autobusów.
    • Gość: nieważne Re: Kolejny napad na kierowcę nocnego autobusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:19
      co za hipokryzja, a mówią że w łodzi wszystko co najgorsze się dzieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka