Dodaj do ulubionych

Nocna próba odbicia klubu Labirynt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:55
Dla mnie to wielka porazka. Od ponad roku imprezowalem w tym klubie i czulem sie tam SUPER.
Choc wiedzialem o jego nielegalnym istnieniu, to nie mialo wplywu na klimat jaki tam panowal.
Chodzilem troche po klubach w Wawie i nigdzie sie tak dobrze nie czulem ani nie bawilem. NIGDY
nie widzialem tam zadnej awantury/zadymy, co mialo miejsce w innych klubach. Wiem dobrze ze
ten klub mial wielu zwolennikow i fanatykow. Nie wiem co sie teraz stanie z klubem, ale dla mnie
i moich znajomych to BARDZO SMUTNA wiadomosc. Nie wiem dlaczego klub nigdy nie uregulowal
prawnie swego istnienia itd. a szkoda!!! Teraz w akcie rozpaczy bede musial lazic do klubu
Scena 2000. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: H Fajnie było s.. po okolicznych klatkach! Szkoda! IP: 5.5R* / *.nokia.com 05.08.04, 14:25
    • Gość: Noc Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.undp.org.pl 05.08.04, 16:17
      Jak trudno jest uczynic dzien w miescie pruszkowskiej nocy.
      Trzymam kciuki za Kaczora. Mam nadzieje ze mu sie powiedzie.
      Ale i mieskzncom Smolnej nie moze sie ta walka znudzic.
      Trzymam kciuki,
    • Gość: Adam M. Życie znów przerosło kabaret IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.08.04, 16:25
      Proponuję, żeby w sprawie tego klubu Policja i Straż Miejska wytłukły się
      nawzajem po pyskach a nagrodą dla zwycięzcy niech będzie pomnik Kaczki z tych 8
      kg platyny które zginęły z Mennicy Państwowej.
    • Gość: xxx O! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 16:51
      Zaczela sie "ofensywa medialna" zwolennikow klubu.

A ja w pelni popieram dzialania wladz miasta zmierzajace do ukrocenia samowoli
      i bezprawia.
      • Gość: rozsądny Re: O! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:02
        Bezprawie stosują władze tego miasta, robiąc sobie przy okazję kampanię
        wyborczą. Wtargnięcie do czyjegoś lokalu bez wymaganego tytułu pod nieobecność
        właścicieli to jawne bezprawie stosowane z pozycj silniejszego. Po prostu
        spróbujcie postawić się w takiej sytuacji i pomyślcie co zrobilibyście żeby
        odzyskać swoje mienie.
        • Gość: fetniak Rozsądny do sądu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 00:54
          Myslisz, że ktoś uwierzy w twój rozsądek? Takiego pod dostatkiem na stadionie!
          Czas normalizacji nadchodzi, najwyższszy na to czas!
          • Gość: alamakota Re: Rozsądny do sądu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.04, 12:18
            > Czas normalizacji nadchodzi, najwyższszy na to czas!

Że najwyższy to się zgadzam, ale że nadchodzi? Raczej go widać z daleka, jak
            nieśmiało pełznie na horyzoncie.

Ludzie łamiący prawo składają doniesienie o popełnieniu przestępstwa!!!! I
            prokuratura oczywiście musi to uwzględnić!
            Coś takiego jest nie do pomyślenia w normalnym kraju, żeby przez tyle lat nie
            było sposobu na zamknięcie _nielegalnego_ interesu.

No, ale czy my żyjemy w normalnym kraju?
      • Gość: banan Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 00:49
        Ale nas jest wiecej i mam nadzieje ze Pruszkow da sobie spokoj. Chyba ze
        przeszkoli nowych zolnierzy w sztuce dezinformacji internetowej
      • Gość: Domcia Re: O! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.04, 11:25
        Też popieram! I w ogóle wreszcie powinien zostać zrobiony oprządek ze
        wszystkimi lokalami rozrywkowymi i pubami, które działają w budynkach
        mieszkalnych i przeszkadzają wieczorami i nocami mieszkańcom!
    • Gość: spl Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:07
      A ja ciekaw jesten co taki nieskazicielny człowiek jak własciciel "debilizmu"
      robi w nocy w klubie?

Jak nie ma nic do ukrycia, to może lepiej się wyspać i przyjść w ciągu dnia.

A może ktoś z lokatorów widział, co F. wynosił w nocy z klubu?
    • Gość: sweetka Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:34
      Podzielam powyższe zdanie.. tragedia.. najlepszy klub w wawie :(
      Wola jak mlodziez sie BAWI w innych klubach :> powodzenia zycze..
      No tak, bo przeciez policja nie ma co do roboty a i przy okazji L.K. zwiekszy
      swoja popularnosc i na ulicy Smolnej, czego kazdy moze mu pozazdroscic.. hehe..
      boze co za kabaret, nie moge.. tyle spraw wazniejszych a oni uwzieli sie za
      LABIRYNT :/
      • Gość: Ana Pruszkow do podstawowki! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 00:45
        Swetka musi odrobic lekcje gramatyki na poziomie 3 klasy powszechniaka i wtedy
        zabrac sie za komentowanie. Pruszkow do podstawowki!
    • Gość: tom Kurde,a właśnie dostałem 8 wejściówek na sobotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 20:46
      • Gość: L'V Re: Zygu zygu.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 23:14
        Zeby urzadzac takie prowwokacje w internecie to trzeba pisac przynajmniej z
        kilku adresow panie Frenkiel. Do pierdla tych skurwieli pioracych kase. :p
    • Gość: czyt Najlepsze miejsca w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 02:15
      trudno, pewnie teraz najlepszą dyskoteką będzie klub OGRODY ANDRE BRETON na
      Wale Midzyszńskim 407 (dawna Nimfa jesli ktoś pamięta), wjazd za darmola, miejce
      niezłe, tylko ten dojazd..., ale są i atrakcje - wysoka fala na Wiśle.
    • Gość: zet Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.ne.client2.attbi.com 06.08.04, 05:30
      Nie wiem, nie wiem, nie wiem... To pocholere piszesz? Czy ty wogole cos wiesz?
    • Gość: abc Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.ne.client2.attbi.com 06.08.04, 05:31
      Od razu widac z kogo zyja policmajstry!
    • Gość: Obserwator Re: No i znowu brawa dla Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 06:24
    • Gość: stefan Re: Nocna próba odbicia klubu Labirynt IP: *.kosson.com 06.08.04, 09:13
      I bardzo dobrze! Nie ma co chołoty żałować. Mieli wystarczająco dużo czasu,
      żeby wszystkie sprawy uporządkować, a nie bawić się z miastem w kotka i myszkę.
      A wszystkim, którzy tak płaczą po klubie Labirynt oświadczam, że są
      obrzydliwymi egoistami. Może pomyślą o mieszkańcach kamienic przy Smolnej,
      którzy od kilku lat nie mogli sypiać po nocach.
      Brawo Kaczyński!
    • Gość: diskopolka Reklamują tu swoje inne interesy: Scena2000 i Wał IP: *.crowley.pl 06.08.04, 09:53
      Wzór takiego postu:
      "Nie mam się już gdzie bawić, pojde do Sceny 2000 albo dyskoteki na Wale
      Miedzeszynskim"
    • Gość: mim Wyjątkowa bezczelność IP: 213.241.50.* 06.08.04, 10:16
      Wyjątkowa bezczelność używać policji do swoich ciemnych interesów. Mam
      nadzieję, że Ci policjanci stracą pracę. Szczerze współczuję mieszkańcom
      okolicznym, którzy przez tyle lat musieli mieszkać w hałasie i smrodzie.

Nam również udało się pozbyć sklepu z naszego bloku, gdzie sprzedawano alkohol.
      Meneli pili wino na podwórku, a potem siusiali w bramie.

Trzymam kciuki za Kaczyńskiego. To jego kolejny sukces po Muzeum Powstania
      Warszawskiego.

A propos. Ciekaw jestem, jak się udało zlikwidować reklamy domów publicznych w
      oknach mieszkań przy Alejach Jerozolimskich przed pl.Zawiszy. Stawiam, że tu
      również zadziałały prawicowe rządy w Warszawie. Niech się domy publiczne
      wyniosą gdzieś na przedmieścia, a nie działają w blokach, gdzie mieszkają
      ludzie.

Pozdrawiam,
      Mim
    • Gość: mim Szkoda, że policja nie czyta gazet IP: 213.241.50.* 06.08.04, 10:20
      Gdyby policja czytała gazety, to by wiedziała, co się stało w Labiryncie.

Jak mnie facet nie płacił za wynajęcie mieszkania i zgłosiłem na policji, to mi
      powiedziano, że policja nie interweniuje w sporach cywilnych. Tutaj jednak
      zainterweniowała. Bardzo dziwne i podejrzane.

Pozdrawiam,
      Mim
    • Gość: PIETRO BRAWO KACZOR I SIEWIERSKI!!! tak trzymać!!! IP: *.crowley.pl 06.08.04, 10:39
      • Gość: Automobilista Re: BRAWO KACZOR I SIEWIERSKI!!! tak trzymać!!! IP: 62.233.175.* 06.08.04, 10:46
        Brawo za totalny marazm i stagnację, za blokowanie wszelkich inwestycji i
        odstraszanie inwestorów, za wizje urbanistyczne na miarę Koluszek, za
        nieumiejętność załatwiania najprostszych spraw, za bałagan w zarządzaniu
        miastem, za polityczne gierki i zrzucanie swoich niepowodzeń na porzednie
        władze, za niesprawną komunikację, za handlarzy sprzedających szjas z łóżek na
        każdym rogu...

Brawo Kaczorku, tak trzymaj :(
    • Gość: login co to za dyskoteka na Wale Miedzyszyńskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:59
      może coś wiecie nt jakieś tam dyskoteki na Wale Miedzyszyńskim, to Ci sami
      właściciele?, tamtą też zamkną?, a może Kaczyński nie lubi dyskotek..., niech
      ustawowo przywróci dansingi!!!
    • hernandez halllo to Polska - CYRK i WESOLE MIASTECZKO 06.08.04, 11:06
      w jedynym:)
    • Gość: Rafal Co wy wogole wiecie... o tym klubie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:28
      Ta przepychanka za i przeciew moze trwac do konca swiata... ale zastanawiam sie co wiedza o tym
      klubie ci ktorzy tak uragaja na Labirynt? Czy byli tam kiedykolwiek?? Czy widzieli ten brud i smrod
      na Smolnej. NAPEWNO NIE!!! Chodze tam od ponad roku i jak na taka ilosc osob jest tam bardzo
      spokojnie - nie slychac zadnej muzyki na zewnatrz. A w bramie moze sie wysikac kazdy i
      wszedzie... Od strony Muzeum Narodowego jest jakas knajpa i Tano i Cash - czyli rozumiem ze ci
      klienci tych klubow sikaja legalnie w bramach na Smolnej :-):) - zarty!!! Teraz na Labirynt spadna
      wszystkie okoliczne przestepstwa itd. Mi ukradli tam wycieraczki od samochodu i nie oskarzam
      nikogo, moglo mi sie to przytrafic gdziekolwiek. A dla Kaczynskiego jakies brawa??? Smiechu
      warte... Sami sie przyznali ze o malo sie nawzajem nie wytlukli !!! Niewiele brakowalo zebsmy sie
      dowiedzieli ze na Smolnej policja strzelala do strazy miejskiej :-) Wiec zwyczajnie im sie udalo!!!
      Nie pochwalam nielegalnej dzialalnosci klubu, ale nie pozwole na publiczny lincz za wszystko zlo,
      ktore sie tam wydarzylo. KLUB JEST ZAJEBISTY... i zaden w Wawie nie siega mu do piet !!!!!!
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW, a wlascielom zycze MEGA POWODZENIA !!!!
    • Gość: banana niech Kaczor zażąda listy policjantów dorabiającyc IP: *.chello.pl 06.08.04, 13:56
      wielu policjantów dorabia sobie u Frenkłów, a urzednicy, jak Mietus, który jest
      kolega starszego Frenkla od ZHP i PZPR, nawet ma z nim majatkowa spółę

tu o policjantach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14657442&a=14711175

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka