Dodaj do ulubionych

WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:28
wszystkich zainteresowanych proszę o pytania
Obserwuj wątek
    • krzysztofplebs Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY 11.08.04, 03:21
      urzędasami dzielnicowymi, czy z Ratusza?
      • Gość: glupiutka_niunia WYGRAŁAM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:08
        zACZĘŁÓ SIĘ OD DZIELNICY , ALE CAŁA PARA POSZŁA NA KACZYNIAKA , I Z JEGO RADCÓW
        PRAWNYCH WYSTRÓGĄŁAM JELENI .ODSZKODOWANIE NIESTET POSZŁO Z KASY MIASTA , CZYLI
        OD WAS I ODE MNIE. ALE jestem z siebie dumna !!!!! Teraz pomagam innym , już
        nawet mam sukcesy , bo uwaliłam w NSA kolejnych.Moja sprawa toczyła się przed
        okręgowym. Mój apel do wszystkich starganych przez URZĘDY - NIE DAJCIE SIĘ TO
        PO CZĘŚCI , WIĘKSZEJ ZBIERANINA IDIOTÓW !!!
        • slodkoslony Re: WYGRAŁAM.... 11.08.04, 09:15
          A powiesz nam niunia jaki był przedmiot sporu i ile WYSTRÓGAŁAŚ ??
          • mookkie wygrana. 11.08.04, 09:23
            chodziło o mataczenie w dokumentach , przeciąganie spraw , robienie z ludzi
            idiotów , oczywiśćie szczególnie ze mnie, a wysrógałam na niezły nowy sredniej
            klasy wozik z klimą i ABS .
            Aha , sama jeżdżę parę klas wyżej .
            Nie Taka Głupiutka
            • slodkoslony Re: wygrana. 11.08.04, 09:28
              Ciekawe , sądziłem że pisownię u / ó przerabia się <parę klas niżej>.
              Ja przerabiałem jeszcze bez <klimy i ABS> .
            • j_karolak Re: wygrana. 11.08.04, 09:29
              A wiesz internauto drogi, że prowokować to trzeba umieć.
              • mookkie Do j_karolak 11.08.04, 09:38
                a o tym prowokowaniu to było do mnie , czy tego od u/ó ? Piszę na forum od
                niedawna , jeszcze mi się ręce trzęsą , a z tym strugiem to miał rację , ale ja
                tylko ledwo maturę zrobiłam , ale lepiej mi wychodza kotlety i sprawy w sądzie.
                A Ty zA mną , czy przeciwko ?
                • j_karolak Re: Do j_karolak 11.08.04, 09:41
                  Zdecydowanie za Tobą. Uwielbiam młode, rodygotane, rozochocone, pałające
                  energią, lubieżne, no i umiejące upichcić kotlety.
                  • mookkie Re: Do j_karolak 11.08.04, 09:52
                    Ej , ja nie jestem taka młoda , ale reszta się zgadza ? Tylko skąd w Tobie
                    takie psychologiczno-seksualne wyczucie ? NO , no , no ....A Ty w tych
                    kategoriach jak się widzisz ?
                    • j_karolak Re: Do j_karolak 11.08.04, 10:03
                      Twardy, nabrzmiały, zawsze gotowy. Lubię kotlety.
                      • mookkie Re: Do j_karolak 11.08.04, 10:08
                        A czy Ty przypadkiem nie masz kompleksów ? I dlaczego tak odrazu o seksie? A
                        gdzie gra wstępna ? A z jakiej dzielnicy...?
                        • j_karolak Re: Do j_karolak 11.08.04, 10:49
                          Jako grę wstępną proponuję kotlety.
                          • mookkie KOTLETY 11.08.04, 11:18
                            Ale jakie lubisz ? spełnię każde Twoje życzenie . A co z dodatkami ? i z
                            surówką ? PO ZA SEKSEM , UWIELBIAM JESZCZE WYZYWAĆ SIĘ W KUCHNI (na stole , hi
                            hi ..)
            • pan_pndzelek Re: wygrana. 11.08.04, 15:26
              mookkie napisała:
              > a wysrógałam na niezły nowy sredniej
              > klasy wozik z klimą i ABS .

Jak już "wysrógałaś" to uważaj żebyś się jeszcze nie ZESRAŁA...

> Nie Taka Głupiutka

Faktycznie, nie taka... taka bezdenna raczej...
              • mookkie DO Pana Pendzelka 11.08.04, 15:41
                tobie z nazwy też chyba literka się wymsknęłą ... A Ty pewnie pieprzony Urzędas
                jesteś , co ? bo taki skrupulatny .
                • pan_pndzelek Re: DO Pana Pendzelka 12.08.04, 07:07
                  mookkie napisała:
                  > A Ty pewnie pieprzony Urzędas jesteś

A w buzię chcesz?

> co ? bo taki skrupulatny .

Jakby urzędasy były skrupulatne to pewnie nie byłabyś zmuszona oddawać sprawy
                  do sądu...

PS. Ale widać darzysz ich mimo wszystko ogromnym szacunkiem... nawet samo słowo
                  piszesz z dużej litery... więc jak? szacunek czy tylko zwykły IMBECYLIZM?
        • Gość: jaa_ga No, istne cudo:))).... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 21:38
          :)))))))))
    • krzysztofplebs Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY 12.08.04, 07:47
      Poza samozachwytem może trochę więcej szczegółów...?!
      • glupiutka_niunia DO .K.PLEBSA 12.08.04, 08:05
        Już mnie tu jeden zdołował :
        to było o przekręt na działce , zamieszana była : geodezja, architektura ,
        urząd meldunkowy , ogólnie wszyscy urzędnicy którzy się o moja sprawę otarli ,
        albo fałszowali dokumenty , albo je niszczyli aby śladu nie było i jeszcze inne
        cuda wyczyniałi , istna mafia , to było od 2000 r , a ONI pracują do dziś (
        tak przeszli słynną weryfikację Kaczora HA! HA! HA! to koń się uśmiał )
        zawzięłam się , robiłam z siebię słodką idiotkę , zmyliłam ich , że nieco sobie
        mnie odpuścili , a ja na całego do Prokuratury (wszystkie papiry w garści) i do
        Sądu , jak się okazało jaki to łańcuszek powiążań , to ŚW.Antoni wysiada. Potem
        przeszłam gehennę ( patrz co np. zrobili ze słynną Śnieżanką) i ja miałam taką
        nagonkę , nawet jak wyczaiłam skorumpowanego POLI...TA to mnie swoimi kuplami
        straszył i nie tylko .Oj miałam pełne pory ....Ale się zawzięłam : albo ja ,
        albo Oni . Negocjowali, negocjowali , straszyli, straszyliz, odpuścili dopiero
        wtedy jak miałam zaplecze medialne . W Sądzie Radców Prawnych Kaczora spuściłam
        w W.C. pokazali się tylko 2 razy , wyrok zapadł 09/11 i już dawno skonsumowany.
        I jak Ci się podoba ?
        • krzysztofplebs Re: DO .K.PLEBSA 12.08.04, 11:04
          Mnie się podoba, bo z "Kaczorem" i jego paczką walczymy w sądzie o sporą kasę,
          wprawdzie dopiero 3 miesiące, ale wcześniej na przewleklość postępowania
          administracyjnego skarga został przyjęta w Trybunale w Strasburgu, bo jego
          urzędasy nie potrafiły odpowiedzieć w języku polskim na proste pytanie, na co
          nie wystarczyło im ani 30, ani 60, ani nawet 120 dni..."Kaczor" jak przystało
          na czołowego PiS-uara działa dokładnie tak jak nieboszczka PZPR i jej
          sekretarze powiatowo- wojewódzcy: zero kompetencji, zero odpowiedzialności...
          • Gość: glupiutka_niunia Re: DO .K.PLEBSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:50
            A możesz napisać coś więcej ? może Ci pomogę w jakiś sposób , mam bardzo
            niekonwencjonalne podejście, a jeden z czołowych prawników zaproponował mi
            spółkę w kancelarii , tak docenił mój system prowadzenia procesów . Piknij na
            pocztę glupiutka_niunia@gazeta.pl jeśli chcesz kameralnie. Czekam.
            • bartllomiej Re: DO .K.PLEBSA 12.08.04, 21:55
              gratulacje bo w Polsce to rzadkosc
            • krzysztofplebs Re: DO .K.PLEBSA 13.08.04, 02:52
              dziekuję - odezwę się
    • Gość: Urzedas wa-wy Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY IP: 213.17.170.* 13.08.04, 08:59
      Nie ciesz się głupia niuniu. Jeszcze się odegramy i odbierzemy ci kasę.
      • glupiutka_niunia DO TEGO PANA WYZEJ 13.08.04, 09:24
        Gość portalu: Urzedas wa-wy napisał(a):

> Nie ciesz się głupia niuniu. Jeszcze się odegramy i odbierzemy ci kasę.

CZY TO OFICJALNA GROŻBA ? SZANTAŻ ? A TY JESTEŚ Z TYCH UCZCIWYCH PIS- owców ?

no pochwal się !!

na pewno masz przeciez jakieś sukcesy !!!! czekamy
        • krzysztofplebs Re: DO TEGO PANA WYZEJ 01.09.04, 05:02
          Szykujcie nową dla kilku firm. "Kaczor" już zaczyna korespondować -
          osobiście... Puchnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka