Gość: glupiutka_niunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:28 wszystkich zainteresowanych proszę o pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofplebs Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY 11.08.04, 03:21 urzędasami dzielnicowymi, czy z Ratusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupiutka_niunia WYGRAŁAM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:08 zACZĘŁÓ SIĘ OD DZIELNICY , ALE CAŁA PARA POSZŁA NA KACZYNIAKA , I Z JEGO RADCÓW PRAWNYCH WYSTRÓGĄŁAM JELENI .ODSZKODOWANIE NIESTET POSZŁO Z KASY MIASTA , CZYLI OD WAS I ODE MNIE. ALE jestem z siebie dumna !!!!! Teraz pomagam innym , już nawet mam sukcesy , bo uwaliłam w NSA kolejnych.Moja sprawa toczyła się przed okręgowym. Mój apel do wszystkich starganych przez URZĘDY - NIE DAJCIE SIĘ TO PO CZĘŚCI , WIĘKSZEJ ZBIERANINA IDIOTÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: WYGRAŁAM.... 11.08.04, 09:15 A powiesz nam niunia jaki był przedmiot sporu i ile WYSTRÓGAŁAŚ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie wygrana. 11.08.04, 09:23 chodziło o mataczenie w dokumentach , przeciąganie spraw , robienie z ludzi idiotów , oczywiśćie szczególnie ze mnie, a wysrógałam na niezły nowy sredniej klasy wozik z klimą i ABS . Aha , sama jeżdżę parę klas wyżej . Nie Taka Głupiutka Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: wygrana. 11.08.04, 09:28 Ciekawe , sądziłem że pisownię u / ó przerabia się <parę klas niżej>. Ja przerabiałem jeszcze bez <klimy i ABS> . Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wygrana. 11.08.04, 09:29 A wiesz internauto drogi, że prowokować to trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie Do j_karolak 11.08.04, 09:38 a o tym prowokowaniu to było do mnie , czy tego od u/ó ? Piszę na forum od niedawna , jeszcze mi się ręce trzęsą , a z tym strugiem to miał rację , ale ja tylko ledwo maturę zrobiłam , ale lepiej mi wychodza kotlety i sprawy w sądzie. A Ty zA mną , czy przeciwko ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Do j_karolak 11.08.04, 09:41 Zdecydowanie za Tobą. Uwielbiam młode, rodygotane, rozochocone, pałające energią, lubieżne, no i umiejące upichcić kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie Re: Do j_karolak 11.08.04, 09:52 Ej , ja nie jestem taka młoda , ale reszta się zgadza ? Tylko skąd w Tobie takie psychologiczno-seksualne wyczucie ? NO , no , no ....A Ty w tych kategoriach jak się widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Do j_karolak 11.08.04, 10:03 Twardy, nabrzmiały, zawsze gotowy. Lubię kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie Re: Do j_karolak 11.08.04, 10:08 A czy Ty przypadkiem nie masz kompleksów ? I dlaczego tak odrazu o seksie? A gdzie gra wstępna ? A z jakiej dzielnicy...? Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie KOTLETY 11.08.04, 11:18 Ale jakie lubisz ? spełnię każde Twoje życzenie . A co z dodatkami ? i z surówką ? PO ZA SEKSEM , UWIELBIAM JESZCZE WYZYWAĆ SIĘ W KUCHNI (na stole , hi hi ..) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: wygrana. 11.08.04, 15:26 mookkie napisała: > a wysrógałam na niezły nowy sredniej > klasy wozik z klimą i ABS . Jak już "wysrógałaś" to uważaj żebyś się jeszcze nie ZESRAŁA... > Nie Taka Głupiutka Faktycznie, nie taka... taka bezdenna raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie DO Pana Pendzelka 11.08.04, 15:41 tobie z nazwy też chyba literka się wymsknęłą ... A Ty pewnie pieprzony Urzędas jesteś , co ? bo taki skrupulatny . Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: DO Pana Pendzelka 12.08.04, 07:07 mookkie napisała: > A Ty pewnie pieprzony Urzędas jesteś A w buzię chcesz? > co ? bo taki skrupulatny . Jakby urzędasy były skrupulatne to pewnie nie byłabyś zmuszona oddawać sprawy do sądu... PS. Ale widać darzysz ich mimo wszystko ogromnym szacunkiem... nawet samo słowo piszesz z dużej litery... więc jak? szacunek czy tylko zwykły IMBECYLIZM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga No, istne cudo:))).... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 21:38 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY 12.08.04, 07:47 Poza samozachwytem może trochę więcej szczegółów...?! Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia DO .K.PLEBSA 12.08.04, 08:05 Już mnie tu jeden zdołował : to było o przekręt na działce , zamieszana była : geodezja, architektura , urząd meldunkowy , ogólnie wszyscy urzędnicy którzy się o moja sprawę otarli , albo fałszowali dokumenty , albo je niszczyli aby śladu nie było i jeszcze inne cuda wyczyniałi , istna mafia , to było od 2000 r , a ONI pracują do dziś ( tak przeszli słynną weryfikację Kaczora HA! HA! HA! to koń się uśmiał ) zawzięłam się , robiłam z siebię słodką idiotkę , zmyliłam ich , że nieco sobie mnie odpuścili , a ja na całego do Prokuratury (wszystkie papiry w garści) i do Sądu , jak się okazało jaki to łańcuszek powiążań , to ŚW.Antoni wysiada. Potem przeszłam gehennę ( patrz co np. zrobili ze słynną Śnieżanką) i ja miałam taką nagonkę , nawet jak wyczaiłam skorumpowanego POLI...TA to mnie swoimi kuplami straszył i nie tylko .Oj miałam pełne pory ....Ale się zawzięłam : albo ja , albo Oni . Negocjowali, negocjowali , straszyli, straszyliz, odpuścili dopiero wtedy jak miałam zaplecze medialne . W Sądzie Radców Prawnych Kaczora spuściłam w W.C. pokazali się tylko 2 razy , wyrok zapadł 09/11 i już dawno skonsumowany. I jak Ci się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: DO .K.PLEBSA 12.08.04, 11:04 Mnie się podoba, bo z "Kaczorem" i jego paczką walczymy w sądzie o sporą kasę, wprawdzie dopiero 3 miesiące, ale wcześniej na przewleklość postępowania administracyjnego skarga został przyjęta w Trybunale w Strasburgu, bo jego urzędasy nie potrafiły odpowiedzieć w języku polskim na proste pytanie, na co nie wystarczyło im ani 30, ani 60, ani nawet 120 dni..."Kaczor" jak przystało na czołowego PiS-uara działa dokładnie tak jak nieboszczka PZPR i jej sekretarze powiatowo- wojewódzcy: zero kompetencji, zero odpowiedzialności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupiutka_niunia Re: DO .K.PLEBSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:50 A możesz napisać coś więcej ? może Ci pomogę w jakiś sposób , mam bardzo niekonwencjonalne podejście, a jeden z czołowych prawników zaproponował mi spółkę w kancelarii , tak docenił mój system prowadzenia procesów . Piknij na pocztę glupiutka_niunia@gazeta.pl jeśli chcesz kameralnie. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzedas wa-wy Re: WYGRAŁAM PROCES Z URZĘDASAMI WA-WY IP: 213.17.170.* 13.08.04, 08:59 Nie ciesz się głupia niuniu. Jeszcze się odegramy i odbierzemy ci kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia DO TEGO PANA WYZEJ 13.08.04, 09:24 Gość portalu: Urzedas wa-wy napisał(a): > Nie ciesz się głupia niuniu. Jeszcze się odegramy i odbierzemy ci kasę. CZY TO OFICJALNA GROŻBA ? SZANTAŻ ? A TY JESTEŚ Z TYCH UCZCIWYCH PIS- owców ? no pochwal się !! na pewno masz przeciez jakieś sukcesy !!!! czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: DO TEGO PANA WYZEJ 01.09.04, 05:02 Szykujcie nową dla kilku firm. "Kaczor" już zaczyna korespondować - osobiście... Puchnie! Odpowiedz Link Zgłoś