Dodaj do ulubionych

Piony Poziomy WARTO!

IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 20:45
Chcialbym podzielic sie z Wami opinia odnosnie pewnej knajpki. Przypadek chcial ze musialem w sprawach sluzbowych odwiedzic szpital na ul.Litewskiej. Spotkanie troche potrwalo i zaczelo mnie ssac z glodu. Zapytalem pracownikow szpitala gdzie w poblizu dobrze karmia. Wszyscy wskazali jedno miejsce a mianowicie Restauracje Piony Poziomy na ul.Oleandrow. jest to dosc dobrze schowana knajpeczka. Klimatyczna. Na pierwszy rzut oka to galeria mala kawiarnia moze. Przed wejsciem stoi potykacz z wypisanymi paroma daniami. Wszedlem i od razu poczulem zapach dobrego jedzenia. Nie wiem jak to opisac ale chyba kazdy ma cos takiego ze zapach mowi czy warto dalej wejsc czy uciekac. Ja zostalem. Karta spora. Ja zdecydowalem sie na ser halumi na poczatek a potem piers z kurczaka z pomidorami i mozarella i pesto. Ser halumi dobrze zrobiony, nieslony, pita do tego i dodatki naprawde smaczny ale drugie danie to przeroslo moje oczekiwania. Duza porcja! Soczysty kurczak frytki surowka... Naprawde ciezko to opisac to trzeba sprobowac i zobaczyc i poczuc. Rozmawialem z wlascicielka ktora jest rowniez kelnerka. Okazalo sie ze jest to rodzinny biznes gdzie kazdy ma swoja role. Syn kucharzem babcia piecze ciasta a wlascicielka wszystko poza. Obok mnie ludzie jedli pizze i rowniez zachwalali. Na pewno wroce i sprobuje bo wygladala smakowicie. Deseru nie dalem rady wepchnac :( Zachecam do odwiedzin. Takie miejsca powinny byc! Male rodzinne knajpki gdzie gotuja z pasja i wkladaja cale serca w to co tam sie dzieje. Warto wejsc i skosztowac albo nawet wypic herbate przy muzyczce ;) Ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede znow w poblizu i wejde tam.
Obserwuj wątek
    • 1-buc Trudno opisać smak kurczaka? Zepsuty był? 14.02.14, 20:50
      Soczysty kurczak frytki surowka... Naprawde ciezko to opisac to trzeba sprobowac i zobaczyc i poczuc.
      Moze odpisz chociaż smak frytek. Jak smakowały? Jak kawałki ziemniaków smażone na rozgrzanym oleju?
      Niesamowite...
      Ulica Oleandrów to ta, przy której od kilku lat podpalane są samochody...
      • Gość: Arturo Re: Trudno opisać smak kurczaka? Zepsuty był? IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 14:22
        Twoj nick wiele swiadczy i mowi o tobie.
        • Gość: chello Musicie SPAMowac z innego IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 22:17
          bo jak narazie, sprawa jest ewidentna
        • Gość: Nowak Re: Trudno opisać smak kurczaka? Zepsuty był? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.14, 23:56
          Sam sobie wybrał nick. A ty sam się zajmujesz autoreklamą padającej knajpy.
    • Gość: Zibi Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 21:27
      Nie. Soczysty i ta marynata to nie tylko sol i pieprz. Smakowal bardzo.
      • Gość: uchachana siedzisz i czytasz odpowiedzi na swoj spam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 22:21
        Nawet w Walentynki nikt do was nie przychodzi? Niedługo się zamkniecie
        • Gość: Arturo Re: siedzisz i czytasz odpowiedzi na swoj spam? IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 14:20
          Ze ty siedzisz w domu bo nikt nie chcial zabrac cie gdzies w walenynki to nie swiadczy o tym aby zle zyczyc innym. Z tego co mi wiadomo to sporo ludzi tam przychodzi i wraca. Ja lubie to miejsce.
    • Gość: Krzysiek Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.14, 11:34
      Ale spam żałosny
    • Gość: Owner Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.play-internet.pl 16.02.14, 12:31
      Szanowni Państwo. Chcielibyśmy zdementować różne pogłoski i treści niepochlebne na temat NAszej Restauracji. Nie wpisujemy sami sobie żadnych wpisów, postów i reklam. Nie zamykamy Restauracji i nie jesteśmy bankrutami czy w upadłości. Tym co nam tak źle życzą chcielibyśmy powiedzieć, że coraz więcej gości do nas wraca i nasze menu rozrasta się w coraz to nowsze i lepsze jedzenie. Ci, którzy są wobec nas tak nieżyczliwi chcielibyśmy powiedzieć, że zapraszamy najpierw do Nas aby spróbować, zobaczyć i poczuć klimat a później pisać posty. Nie jesteśmy odpowiedzialni za wpisy i treść ludzi, którzy są nastawieni do nas anty. Pozdrawiamy i zapraszamy.
      • Gość: Nowe IP Zmusiliście pracownika do napisania tego IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 12:57
        czy zainwestowaliście 20 zł w starter?
        SPAM to SPAM
        • Gość: Owner Re: Zmusiliście pracownika do napisania tego IP: *.play-internet.pl 16.02.14, 13:04
          Jeszcze raz DEMENTUJEMY takie wpisy! nieżyczliwych zachęcamy do odwiedzin a po drugie pracujemy tylko we dwójkę tzn że nie mamy pracowników. Jeżeli ktoś tak pisze tzn że nie wie nic na temat Pionów tylko próbuje zaszkodzić nam w spokojnym prowadzeniu Restauracji. Jest to rodzinna knajpka, w której pracują matka z synem.
          • Gość: Zibi Re: Zmusiliście pracownika do napisania tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 16:47
            czyli kłamałem, że rozmawialem z wlascicielka ktora jest rowniez kelnerka, sSyn kucharzem ababcia piecze ciasta?
      • Gość: Magda Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.14, 15:47
        Czasem (a może częściej) niepochlebny mail nie jest efektem niechęci lub nieżyczliwości lecz osobistej oceny. Proszę przyjąć do wiadomości, że "prawdziwa cnota krytyki się nie boi". Lepiej nie nasładzać się nadmiernie pochlebstwami, a uważnie i wnikliwie wsłuchiwać się w krytykę. Tylko pokora i spokojna samoocena pozwala wyciągać wnioski z błędów i niedociągnięć. Podstawą powinno być dążenie do doskonalenia a ie spoczywanie na laurach.
      • Gość: Janka Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.14, 15:33
        Szanowny Ownerze, ludzie mają prawo krytykować. Nie prawda, że ci co krytykują to złośliwi obrzydliwcy którzy na dodatek nigdy nie byli w restauracji. Ja byłam 2 razy (w odstępie ok. roku) i też nie wszystko mnie zachwyca. Jedzenie macie przeciętne a ceny napojów obłędne (malutka buteleczka napoju 4 zł.). Nie jest prawdą, że karta też jakoś nadmiernie się rozrasta. Przez rok w menu nie zmieniło się prawie nic!!! Waszym atutem jest za to miła atmosfera, nie nadmierny tłok (tu macie coś do zrobienia) i przemiła obsługa. Warto także skosztować tiramisu, to jest faktycznie wasz atut! Pozdrawiam i życzę jak najlepiej.
        • Gość: Owner Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.14, 14:12
          Droga P. Janko. jak Pani zauwazyla duzo dan mamy spoza karty. Karta menu jest jedynie dodatkiem. Serwujemy roznosci z calego swiata a takze Polski. Takie rzeczy jak dania z baraniny lub jagnieciny, ryby z polskich jezior (sielawa, sieja itp) lub ze swiata (okon nilowy, tunczyk lub miecznik itp) nie sa serwowane codziennie, a przemila obsluga informuje na dzien dobry co jest poza menu. Zapraszamy do odwiedzin strony internetowe i portalu na Facebook. Jesli chodzi o nasze dania to xhetnie posluchamy/przeczytamy co w nich jest nie tak. Za kazdym razem ktos z nas pyta sie gosci po skonczonym posilku czy smakowalo i nie mielismy jak do tej pory niepochlebnych recenzji. Puste talerze takze swiadcza o tym ze smakuje nasza kuchnia. Pozdrawiamy
          • 1-buc powrót SPAMU 07.07.14, 14:38
            Chello, brak znaków diakrytycznych i wyjątkowo oszczędne gospodarowanie przecinkami jest tak charakterystyczne, że robi się niedobrze
    • spinkaa Re: Piony Poziomy WARTO! 20.03.14, 21:54
      Zwróćcie wszyscy uwagę, ze przy Waszych nickach/imionach pojawiają się numery/nazwy IP. Powtarzające sie dosyć konsekwentnie...
      • Gość: Małgośka Re: Piony Poziomy WARTO! IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 21:44
        Ja np. polecam Piony Poziomy. Pyszne jedzonko, świetna atmosfera i miła obsługa. I nie jest drogo. Warto pójść. Byłam nie raz i jeszcze nie raz pójdę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka