niech 05.09.04, 23:27 Walther to byl megasyf. Z opisu wynika ze teraz bedzie tam jeszcze gorzej. Obstawiam 12 miesiecy dzialalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chuda Re: Nowy hipermarket z meblami na Okęciu IP: *.crowley.pl 08.09.04, 07:23 bylam w sklepie Agata i sprzedawcy a szczególnie jeden z panów był nie zadowolony, ze w ogóle spytałam o meble. Nie można kupić mebli na zamówienie- tylko takie wymiary jakie sa w sklepie. Nie sa elastyczni , nie dowiedziałam sie o adres emailowy do firmy, która produkuje meble,Pan nawet nie powiedział mi nazwy firmy, która produkuje meble - TAJEMNICA. NIE PODOBA MI SIE W TYM SKLEPIE. AK Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: /ME/ble 08.09.04, 07:45 Kiedyś późnym wieczorem przejeżdżałem obok sklepu Walther Mebele. Od strony ulicy część wielkiego neonu zgasła i z daleka już było widać ogromne WALTHER BLE. :))) Coś mi się wydaje, że tak już pozostało i nowa firma trochę bedzie musiała popracować nad tym by zmienić utrwalony wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: /ME/ble 08.09.04, 08:04 To jakiś kompletny wynalazek ... A właściwie społemowska Emilia do kwadratu - z identyczną starannością aranżacji i personelem odreagowujcym przebranie go w jakieś sraczkowate kubraki. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: /ME/ble 08.09.04, 08:47 slodkoslony napisał: > To jakiś kompletny wynalazek ... > A właściwie społemowska Emilia do kwadratu - z identyczną starannością > aranżacji i personelem odreagowujcym przebranie go w jakieś sraczkowate kubraki. No nie:)))))))))))))))))))))))) MUSZĘ się tam koniecznie wybrać!!!!!!!!!! :)))) a już te kubraki to bez wątpienia nastroją mnie wyjątkowo "humorystycznie"... a meble???? No poogladać jakieś zawsze można...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś