Dodaj do ulubionych

Chirurg Prusator opinie - sprawdzony ? skuteczny?

04.03.15, 12:36
Dzien dobry,

Zamierzam udać się na wizyte do dr Prusatora w Warszawie. Chrirug Mariusz Ludwik Prusator na znanylekarz.pl ma profil , ale nie ma zadnych opinii, moze ktos z Panstwa byl u niego i moze powiedziec czy byl skuteczny, mily, dobry w tym co robi ? Troche sie obawiam chirurgow.
Obserwuj wątek
    • Gość: lulek Re: Chirurg Prusator opinie - sprawdzony ? skutec IP: 5.174.114.* 18.01.17, 18:33
      Dzień dobry, minęło trochę czasu od tego postu - jak wypadła wizyta dr Prusatora? Byłem na konsultacji i mam mieszane uczucia, a mam już zarezerwowaną wizytę na drobny zabieg chirurgiczny i trochę się obawiam. Dziękuję z góry!
      • Gość: Jpet Re: Chirurg Prusator opinie - sprawdzony ? skutec IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.22, 07:46
        Dr PRUSATOR dla mnie, to prawdziwy lekarz od człowieka. Gigantyczna praktyka (wiele lat jako lekarz sportowy na AWF). Doskonała intuicja i sprawną ręka. Pomógł skutecznie przy rozmaitych urazach i "' wrzodach na tyłku" :wybitych palcach, paskudzacych się ranach itp. Czego nie da się wykonać w ambulatorium to kieruje do właściwego oddziału szpitalnego. Oczywiście w ramach NFZ.
        JAK CZLOWIEK POSLUCHA GO I WYPEŁNI SZCZEGOLOWO JEGO ZALECENIA TO JEST BARDZO ZADOWOLONY.
      • thyone Re: Chirurg Prusator opinie - sprawdzony ? skutec 10.01.25, 16:01
        Byłem u p. Mariusz Prusator na drobnym zabiegu. Było szybko, punktualnie i bezboleśnie. Niestety dr małomówny i trzeba o wszystko pytać. Poza tym OK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka