Dodaj do ulubionych

kawalerski

07.05.15, 05:43
Dzien dobry,

dziekuje za Panstwa czas i pomoc. Moj brat traci wolnosc za miesiac, niestety nie chodzi o wiezienie ale o slub ;) Chce urzadzic mu dzien i wieczor kawalerski ale niestety nie mam zielonego pojecia o Warszawie, wlasnie dlatego jestem tutaj na tym forum i na wielu innych aby zapytac sie ludzi ktorzy mieszkaja w Warszawie i wiedza najlepiej o dorade i skierowanie w odpowiednim kierunku. Dziekuje serdecznie za pomoc

Pozdrawiam,

Mariusz
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: kawalerski 07.05.15, 14:05
      Skoro to taka tragedia to może jakiś pomysł jak go uratować z opresji?
      • starix62 Re: kawalerski 07.05.15, 19:42
        Jaka tam tragedia, proponuje niezłą knajpę na Mokotowie; Miączyńska Fort Szeląg. Znakomite polskie jedzenie !
    • taki-sobie-nick Re: kawalerski 07.05.15, 23:02
      biamars napisał(a):

> Dzien dobry,
      >
      > dziekuje za Panstwa czas i pomoc. Moj brat traci wolnosc za miesiac, niestety n
      > ie chodzi o wiezienie ale o slub ;)

Hm, wolałbyś pierdel?
    • wawakamil Re: kawalerski 09.05.15, 23:43
      Hej. Jeśli chcesz mu zrobić wystrzałową niespodziankę polecam zajrzeć do Dancing Models, organizują świetne imprezy, ja zamawiałem ich przez serwis Zamów Usługę www.zamowusluge.pl
    • arczi19190 Re: kawalerski 18.05.15, 13:36
      A jeśli zabraknie Ci kasy, to polecam sprawdzić ofertę chwilówek, bo czasami taka impreza może okazać się droższa niż nam się wcześniej wydawało.
    • Gość: kajtush Re: kawalerski IP: *.creanova.org 17.06.19, 11:52
      kawalerski polecam zorganizować w klubie Gold House w Warszawie - mega miejsce, piękne dziewczyny, dużo alkoholu, fajne loże i muzyka :D zabawa do rana gwarantowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka