Gość: wodzoo IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 17:19 kto gra w wawie w nogę? szukam chętnych do amatorskiego grania... może jakaś hala albo boisko. Chętnie też dołączę się do jakiejś grupy :)). najlepiej okolice łazienek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:28 Co za przyjemność kopać się po łydkach?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 17:34 rzeczywiście żadna. Ale tylko dla tych co mają delikatne łydki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:35 masochista? A może S-M:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 17:42 może się skusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:44 taaak, tradycyjna wymiana koszulek i te rzeczy:))) nie rozumiem po jaką cholerę biegać za piłką? Aby poprawić kondycje???? Urwać się żonom/dziewczynom? udowadniać sobie, że jesteście jeszcze młodzi? Jestem tego ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 18:04 rozbawiasz mnie :)) powiem tak: ja cholernie lubię "bezsensownie" pobiegać za piłką! spocic się jak cholera, porywalizować z pozostalymi graczami... szczerze mówiąc dobrze się potem czuję. Więc skoro sprawia mi to przyjemność, to czemu nie? :) trochę mnie zaciekawiły Twoje argumenty... hehe... te że uciekać od żony, itd :) nie sądzę żeby moja dziewczyna tak to odbierała. ale w końcu każdy jest inny. a Ty co lubisz robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:07 jeśli wolisz spędzać czas z kolegami a nie z nią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 18:17 wiesz, wiele rzeczy jestem w stanie pogodzić i chętnie spędzał bym jeszcze więcej czasu z moją dziewczyną. A Ty jesteś ze swoim facetem 24godziny/dobę? nie spotykasz się ze znajomymi bo jesteś cały czas z nim? p.s. robi nam sie poważna dyskusja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:21 Nie zastanowiłeś się jak ona traktuje takie wypady z kolegami. Oczywiście to zależy jak często mają one miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 19:14 pewnie będzie zadowolona że dbam o swoją kondycję i że robie cos przyjemnego :D może Twój facet zagra z nami?? przekażesz mu propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:21 pewnie będzie się zastanawiać czy ją jeszcze kochasz, skoro od niej wolisz kolegów. I wymykasz się z domu pod byle pretekstem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 20:26 Dina, chyba trochę przesadzasz. Naprawdę jesteś aż tak zazdosna o piłkę? Przecież to tylko pęcherz wypełniony powietrzem, obleczony w skórę. Więcej wiary w siebie :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:29 no właśnie! I facet zamiast zajmować się swoją dziewczyną i spędzać z nią czas woli pęcherz? Czy nie jest to upokarzające?:) Ale i tak wiadomo, że facet chce się wymknąć z domu, a piłka to tylko pretekst:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 20:34 Well... ty rzeczywiście jesteś bardzo wymagająca ;) Nic dziwnego, że faceci przy tobie odkrywają swe talenty piłkarskie. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: gramy w nogę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:32 życzę powodzenia w grze. Choć nadal tego nie rozumiem. Nie wiem co mężczyźni widzą w piłce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 21:25 to że nie rozumiesz, ok. ale Twoje tksty mają dość agresywne brzmienie... ale może się mylę. nadal nie odpowiedziałaś czy Ty masz jakieś zainteresowania? bo poddasz mi jakis ciekawy sposób na spędzanie wolnego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 21:30 Are you talking to me? --- Śladami "Taksówkarza" Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 18:39 Hala byla by lepsza. Jesien idzie, a wraz z nia deszcze. Ale Ty, Wodzoo, to chyba w klasie juniorow raczej jestes (zony nie masz! zapewne jeszcze). Za szybko bys biegal, jak dla mnie. Choc w hali, na mniejszym boisku, moze by ta roznica nie byla skandalicznie duza. Pokombinuj troche. Moze jakas nieduza hale na 1,5 godz. tygodniowo daloby sie znalezc. Sale gimnastyczna? Z checia, ale i z umiarem, sie przylacze. Okolice Lazienek sa OK. Moze nawet i ze dwoch-trzech kolegow bym mial. Ale to nie juniorzy! Teraz nie mam czasu. Ale za jakis 10 dni moge tez dolaczyc sie do poszukiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia333 Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 18:55 Ehhh.. a ja to bym sama zagrała...Lubię wysiłek i te spocone meskie ciała, ale pewnie byście mnie nawet do juniorek nie wzieli... no trudno;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 20:28 Lubisz spocone męskie ciała? Jesteś przyjęta. Własnie zwolnił się etat na stanowisku masażysty. P.S. Nie zapomnij wziąć olejku. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia333 Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 21:20 Olejek da się załatwic ale nie wiem czy jako juniorka sprawdzę się na tak poważnym stanowisku ;) Przy całym moim zaangażowaniu, nie chciałabym nikomu mięśni ponaciągać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 21:32 Hmmm... jak masz kwalifikacje, to nie masz się czego obawiać. Jak jesteś amatorka... sama wiesz... --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 21:43 do niunia: widzę że preferujesz jednak masowe masaże.... ja w takim razie załatwie sobie indywidualne masowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 21:21 niunia to moja osobista masażystka :)) więc nie licz na nic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 21:31 zainteresowany graniem?? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 22:00 tak. dokładnie. czy jesteś zainteresowny graniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 22:10 Jak zbierać ekipę to komplet. Pan_lpperek na bramce - ten to będzie wiedział jak ustawić zaporę z buraków i starych toreb, by żadna piłka się nie przedarła. Jacusia obstawiam też na obronie. Jako człowiek-blokada wobec autostrady (też jestem przeciw)piłka będzie musiała iść tunelem. Zabójca rowerów na atak: ten nie włącza migaczy więc każdy atakujący zostanie od razu zepchnięty na pobocze. Jaa_ga, atak - jako przestroga - jej skrzydło będzie omijane szrokim łukiem. Sceptyk - jak zwykle tylko komentuje, więc będzie miał swe miejsce w kabinie spikierów. Niech - kąsliwe uwagi są godne do wystawienia go na atak. Będzie kąsał po łydkach; zawsze będziemy mogli się go wyprzeć. Umfana - czywiście w drużynie przeciwników, jako opozycja do pana_lpperka, też będzie stała na bramce. Jeszcze jakieś propozycje? --- śladami piłki wprost do brami tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: gramy w nogę!! 26.09.04, 22:16 P.S. Zapomniałem o Kixx. Będzie siedział koło komentatora i wyłapywał jego kiksy :) --- Śladami piłki wprost do brami tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Niunia 26.09.04, 22:01 Niunia, jakbys bardzo chciala, to moge z Toba indywidualne treningi, na boczku, zorganizowac. Czego to sie w koncu nie robi dla futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia333 Re: Niunia 26.09.04, 22:19 Jestem tylko i wyłacznie do dyspozycji Wodzoo'a... o ile zechce taką nie doswiadczona i głupiutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Niunia 26.09.04, 22:23 Ha, trudno. A moze masz siostre? Tylko zeby nie byla za madra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: Niunia IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 22:32 Sceptyk! a co u żony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Niunia 26.09.04, 22:40 A dziekuje, dziekuje. To co, zamieniamy sie (na Niunie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: Niunia IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 22:48 i widzisz kotku?? chłopaki się napaliły ;) sceptyk: nie ma mowy :] mówię to w ciemno ;) ale jak "żona" i "niunia" się poznają to może jakieś kanapki zorganizują po meczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzoo Re: gramy w nogę!! IP: *.local.pl / 217.11.143.* 26.09.04, 18:56 no wreszcie ktoś rozsądny ;) no więc sceptyku... hala, 1,5h tygodniowo, właśnie o tym myślałem :) zbieraj więc drużynę, ja podzwonie po halach w okolicy... mój email xwodzoo@op.pl - czekam..... a juniorem raczej nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś