Dodaj do ulubionych

apel poparcia dla Sloggiego

15.04.02, 15:29
w związku że pojawiaja sie tu osoby (osoba mająca problemy z własną
osobowościa) apeluje by w drodze solidarności stworzyć liste poparcia dla
Sloggiego. Wszyscy - którym przyroda nie szczędziła szarych komórek - wiedza
kim jest Sloggi i jak wartościowy jest to człowiek.
Tym wszystkim dla których przyroda nie okazała sie być łaskawa szczerze
współczuje...
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 15:36
      Paru "mądrych inaczej" się tu dziś uaktywniło. Nie mają chyba wiele do powiedzenia, no to huzia na Józia.
      Podpisuję się pod apelem. Sloggi, nie przejmuj się, oni chyba inaczej po prostu nie potrafią, Bozia rozumu
      poskąpiła.
    • Gość: Dune Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:39
      POPIERAM - dużymi literami, jeszcze większymi niż te :)
      • jeniffer1 Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 15:44
        Dla uciśnionego Sloggiego wszystko...
        Popieram.
      • jeniffer1 Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 15:51
        Dla uciśnionego Sloggiego wszystko...
        Popieram.
      • jeniffer1 Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 15:57
        ADMIN się zawiesił. Puszcza moje posty kilka razy.
    • zdzicha Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 15:57
      ja tu w zasadzie nie musze nic pisać. Sloggi wie...

zdrv
      zdzicha
      • Gość: mysza Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:01
        pisze bo musze SLOGGI POPIERAM CIE :)
      • irzyk Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 16:06
        zdzicha napisał(a):

> ja tu w zasadzie nie musze nic pisać. Sloggi wie...
        >
        > zdrv
        > zdzicha

Przyłączam się do słów szanownej Zdzichy
        Pozdr
        Irzykd

• gosia-s Do Sloggi 15.04.02, 16:12
      Sloggi, wdepnij na forum Świnoujście i odetchnij morskim powietrzem. To taka
      oaza spokoju. Ponoć tam zaglądasz, ale kiedy ostatni raz nas odwiedziłeś?
    • eela Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 16:20
      kornikzet napisał(a):

Wszyscy - którym przyroda nie szczędziła szarych komórek - wiedza
      > kim jest Sloggi i jak wartościowy jest to człowiek.

To jest bardzo wartościowy człowiek - włamał się do mojej skrzynki pocztowej :(.
      Miałam się nie odzywać, ale zaintrygował mnie ten apel poparcia dla sloggiego.
      Kornikzet - czy ty przypadkiem nie jesteś jeszcze jednym nickiem sloggiego? Bo
      sloggi słynie z tego, że lubi pisac sam do siebie pod kilkoma nickami

> Tym wszystkim dla których przyroda nie okazała sie być łaskawa szczerze
      > współczuje...

• Gość: Raffix Re: Eelu, mam pytanie: czy jesteś... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 17:37
        ...pewna, że to on włamał się osobiście?
        Tak w ogóle to trochę mi szkoda, że forum nie jest już tym, czym było jeszcze
        parę miesięcy temu - ceniłem wiele wypowiedzi z tego okresu zarówno Twoich
        Eelu, jak i Sloggi'ego.
        • sloggi DEMENTI DLA EELI 16.04.02, 08:50
          Wypraszam sobie tego typu inwektywy pod moim adresem.
          To, że ktoś opróżnił Ci skrzynkę to nie mój ból, to, że czujesz się
          skrzywdzona - wierzę Ci, to, że bez Ciebie to forum jest puste - to też smutna
          prawda, ale do jasnej cholery przestań konfabulować, bo stracę o Tobie bardzo
          dobre zdanie, które ostatnio skutecznie psujesz.
          Kobieto, nie masz 14 lat, więc przestań grać Dziewczynkę z Zapałkami tylko weź
          się za klawiaturę i twórz to co Ci do tej pory wychodziło najlepiej.
          A wszelkie sprawy dotyczące mojej osoby możesz wyjaśnić ze mną osobiście, bo
          skoro jesteś taka pewna mojej winy to numer telefonu znasz, a zapewniam Cię,
          że savoir vivre nie jest mi obcy i kawą Cię nie obleję.
          Z nadwątlonymi wyrazami szacunku
          sloggi
        • eela Re: Eelu, mam pytanie: czy jesteś... 18.04.02, 07:17
          Gość portalu: Raffix napisał(a):

> ...pewna, że to on włamał się osobiście?

Jestem pewna. Przyznał się lukullus, a to jest jeszcze jeden nick sloggiego.
          Istnieją rozwinięcia nagłówków listów
          • zdzicha Eelu, jesteś bardzo... 18.04.02, 10:14
            ...naiwna. Wstydziłabyś się...
            Niemniej, z niecierpliwością czekam na wezwanie do prokuratury :)

Korzystając z okazji przekazuję pozdrowienia dla palkera, który pod pseudonimem
            bojowym "dorian" usiłował nam coś uświadomić, przy czym nie zamieścił w swoim
            wielkim poście nic, czym czulibysmy sie obciążeni.

zdrv
            zdzicha
            • sloggi Re: Eelu, jesteś bardzo... 18.04.02, 10:29
              Dzięki pani Elżbiecie mam wyśmienity humor.
              Okazuje się, że jestem pierwszym sklonowanym facetem w Polsce.
              Cieszę się, że w oczach tej pani aż tak wielkie uznanie znalazłem. Niestety,
              nie posiadam tupetu i celności uwag takich jak ma je lukullus.
              p.s.
              Ponieważ wiem, że pani ten post przeczyta, łaskawie proszę podziękować panu
              dorianowi za wkład w stworzenie tak długiego postu, który umieścił 23 razy w
              rekordowym tempie 20 minut. Ponieważ zarówno ja, jak i zdziśka logujemy się a
              zatem można było wysłać nam ten wyciąg z k.c. listem.
              Jeśli miało to na celu napiętnować nas - z przykrością stwierdzam, utwierdziło
              nas to w pewnych założeniach. No i najważniejsze - z osób starszych należy
              brać przykład, jakim Wy przykładem i czego dla nas jesteście ? ( odpowiedź
              wskazana ).
          • Gość: Raffix Re: Czy Sloggi to lukullus? IP: *.braun.de 18.04.02, 11:19
            eela napisał(a):
            > Jestem pewna. Przyznał się lukullus, a to jest jeszcze jeden nick sloggiego.
            Co do pierwszego zgoda, lukullus się przyznał. Skąd natomiast pewność, że
            lukullus i Sloggi to ta sama osoba? Proszę o wyjaśnienie dlatego, że chciałbym
            wyrobić sobie pogląd na tę szeroko dyskutowaną na tym forum sprawę.

> Istnieją rozwinięcia nagłówków listów
            Szkoda, że nie podobają Ci się moje trzykropki... :-) Trudno, dla Ciebie nawet
            mogę przestać ich używać.
            • zdzicha Odpowiedź dla Raffixa 18.04.02, 14:31
              Z tego co wiem, a wiem całkiem sporo, sloggi nie jest lukullusem i vice versa.
              Poniewaz moje stnowisko w sprawie "sloggi&zdzicha vs reszta swiata" jest
              jednoznaczne, wiec możesz mi wierzyć lub nie. Mam jednak mocne podstawy do
              tego, aby twierdzć, że nie jest to jedna i ta sama osoba pod róznymi nickami.

zdrv
              zdzicha
            • eela Re: Czy Sloggi to lukullus?/do Raffixa 18.04.02, 15:46

Gość portalu: Raffix napisał(a):

Istnieją rozwinięcia nagłówków listów
              > Szkoda, że nie podobają Ci się moje trzykropki... :-) Trudno, dla Ciebie nawet
              > mogę przestać ich używać.

To nieporozumienie :). To był dalszy ciąg moich wyjasnień. Miałam na mysli, ze
              istnieja rozwinięcia nagłówków listów sloggiego i lukullusa. Niżej zamieszczam
              post d.z z innego watku

Napisałeś do mnie niedawno dwa listy. Tak się składa, że poproszeni specjaliści
              sprawdzili i stwierdzili, że pomimo, iż różne komputery, to jednak provider
              internetowy ten sam, a także ten sam serwer firmowy.
              To było raz, teraz dwa...
              Upublicznianie prywatnych listów, w których posiadanie weszło się drogą
              nielegalną jest przestępstwem ściganym przez prokuraturę...
              Czas na trzy...
              Czyżby było w tym co napisałem do ... coś czego na ogólnym forum się nie dało
              przeczytać?
              No i cztery...
              Demokracja polega na tym, że każdy ma prawo pisać co chce i pod jakim nickiem
              chce. Demokracja to również prawo każdego, kto czyta publiczne wypowiedzi do
              wyrabiania sobie na ich podstawie własnych opinii i dzielenia się tymi opiniami z
              kim się chce. Ja swoimi opiniami dzielę się prywatnie, ty jak widzę lubisz
              wszystko upubliczniać.

• sloggi CZY EELA TO FBI - DO EELI może wreszcie zrozumie 18.04.02, 15:58
                Droga Eelu - biorąc pod uwagę, że akurat ja piszę w sumie z 4 miejsc - moja
                firma ma filie, w których bywam wymiennie nie możliwe jest stwierdzenie skąd
                piszę w danym monencie.
                Bzdurą jest twierdzenie, że używam nicka lukullus. Czy aż tak trudno Ci to
                przyjąć do wiadomości ?
                A może spytaj pana d.z. od czego zaczęły się jego ataki na mnie - może wówczas
                zrozumiesz, że nie jest on wiarygodnym źródłem informacji na mój temat.
                Ponieważ nadal szkalujesz mój wizerunek powiem Ci tylko tyle, że chyba zacznę
                robić to samo z Twoim wizerunkiem. A przecież wiesz, że tą drogą oboje nic nie
                wskóramy, a ja tylko się pośmieję czytając epistoły na mój temat.
      • krwiozercza_emerytka Re: apel poparcia dla Sloggiego 16.04.02, 08:06
        Najukochańsza Pani eelu,
        Mogę zrozumieć, że jest pani rozżalona, że na dzień kobiet w tym roku nie
        dostała pani szanowna pani eelu talonów na rajstopy, ale nie jest to chyba
        powód do wyżywania się na korniku i sloggim. Pani eelu w pani wieku to już nie
        wypada (mi też nie wypada, bo jestem troszkę od pani starsza ale musiałam Panią
        pani eelu sprowadzić na ziemię)
      • kornikzet do EEli 16.04.02, 08:19
        EElu zapewniam cie że kornikzet nie jest kolejnym wcieleniem Sloggiego! Nie
        uważasz ze to była by hipokryzja? Tak sie złożyło że znam tego człowieka i
        pewne osoby z forum, rzadko sie udzielam ale to co wczoraj sie tu wydażyło
        spowodowało że musiałem zaprotestować.
        EElu jesli prześledzisz niektóre posty od razu domyślisz sie że częśc pisała
        ta sama osoba, która ma jakieś pretensje do Sloggiego a nie ma odwagi stanąć,
        popatrzeć prosto w oczy i przedstawić swoje racje. Osoba(y) te nie są w stanie
        nawet przyznać sie do swych słów. czyżby sie ich wstydziły??
        wiesz Eelu ja mam takie przeczucie że to pseudo przyjaciele. Ludzie którzy
        kiedyś byli dości blisko i dopuścili sie zdrady.
        istna wredność nad wrednościami
        • irzyk Re: do EEli 16.04.02, 08:37
          Korniczku,
          Nie zapominaj ile lat ma eela. Takie słowa to wbijanie igieł w jej serce :)
          Weź to pod uwagę, bo nie każdy forumuje od 101 lat
      • antyeela Re: apel poparcia dla Sloggiego 16.04.02, 14:45
        eela napisał(a):

> Miałam się nie odzywać,

pani eela miala sie nie odzywac - niech sie nie odzywa

ale zaintrygował mnie ten apel poparcia dla sloggiego.

pani eela jest zaintrygowana. juz nie zalagowana?

> Bo sloggi słynie z tego, że lubi pisac sam do siebie pod kilkoma nickami

a z czego slynie pani eela?
    • Gość: Graff Re: apel do obrzygania Sloggiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 16:25
      Może samokrytyka na Forum...
    • antek1 Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 16:47
      Ja również dopisuję się do poparcia. Bardzo lubię Sloggiego i lubię jego
      wypowiedzi. Ostatnio zauważam, że bardzo wiele forów w całym kraju schodzi na
      psy. Może jakieś alternatywne, z abonamentem dla ludzi z całej Polski ? Nie
      będą się wpisywać czubki....
      Dzięki Sloggi za Twoją obecność na Ochocie i Włochach !
      Pozdrowionka
    • kuleczka Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 18:08
      Mi... jestem z tobą, zawsze i wszędzie:-*
      PS> czy wszędzie musza "yaktywniać" się te nasze najgorsze polskie cechy?
      pozdr. CK
      • skolmi Re: apel poparcia dla Sloggiego 15.04.02, 20:35
        Sloggi 3may

ignorujmy te nienormalne posty - tak będzie najlepiej!!
        • Gość: Grysia Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 21:26
          Szczerze mowiac wszystkie te apele poparcia itp. sa smieszne. Forum nie jest po
          to zeby mowic, ze ten jest fu i be a ten jest cacy. Szanuje zarowno wypowiedzi
          eeli jak i sloggiego ale swoje prywatne sprawy i klotnie powinni zalatwiac
          prywatnie.

Pozdrawiam
    • tassman do Sloggiego !!!!!!!! 16.04.02, 07:53
      kornikzet czy jesteś Sloggim?
      Sloggi czy to twój kolejny po jakiejś patsykensit i cos tam jeszcze nick?
      Jesli tak - to jesteś dupkiem. A wtedy słowa pana_lagi stają się prawdziwe.
      Odpowiedz jak jest.

tassman:)
      • krwiozercza_emerytka Re: do Sloggiego !!!!!!!! 16.04.02, 08:14
        Jeżeli byś się trochę wysilił drogi kretynie to po wypowiedziach obu Szanownych
        Panów doszedłbyś że nie jest to ta sama osoba.
        Ale ty po prostu masz jeszcze niższy poziom od pana lagi Nie mogę dłużej ci
        odpisywać bo zaczynam mieć problemy z rozrusznikiem i robi mi się lekko duszno
      • sloggi Re: do Tassmana - ? 16.04.02, 08:38
        Oj Tassman, człowieku, chyba wiesz, że jestem jaki jestem. Zawsze zdradza mnie
        specyficzny sposób wysławiania się. Zapewniam Cię, że nie jestem ani
        lukullusem, ani kornikiemzet, ani eelą, ani nikim innym. Póki co jeden nick mi
        wystarcza.
        • skolmi Re: do Tassmana - ? 16.04.02, 08:40
          Tassman coś ostatnio szaleje
        • irzyk Re: do Tassmana - ? 16.04.02, 08:41
          No z tą eelą to trochę przesadziłeś :)
          • tassman Sloggi i 256 nicków -koniec problemu 16.04.02, 08:55
            Sloggi,

Piszesz, że zawsze jesteś tu jako Sloggi. Ale pamietam niedawno twój post w
            którym tłumaczyłes się że kiedys po obejrzeniu jakiegos tam filmu tak 'dla jaj"
            stworzyłes patsykensit. Czyli jednak masz conajmniej dwa logi.
            False :(

Z drugiej strony gówno mnie obchodzi czy masz jeden czy 265 nicków. Not my
            bussines :). Ja mam jeden. One is enough ;)To co Ty robisz to tylko twoja i
            wyłacznie twoja sprawa.

Pozdrawiam
            Od tej pory olewam wasze kłótnie na tematy czy ktos ma pięc nicków czy jeden.
            Niektórych widzę opuścił drogi Dżizas....ale błądzenie to rzecz ludzka ;)

Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich od Sloggiego po Pana_Lagę !!

tassman:)
            • sloggi Re: Sloggi i 256 nicków -koniec problemu 16.04.02, 08:58
              Pozdrawiam Cię

Violetta Villas + 258 kotów + 78 psów + 12 kóz i cały Lewin Brzeski gmina
              Kłodzko.
        • mikruse Re: do Sloggiego 18.04.02, 15:35
          Popieram Cię. Podoba mi się Twój styl wysławiania. Ale odpowiedz mi na pytanie -
          gdzie jest forum Wesołej? Przecież mnie tam skierowałeś.
          mikruse
          • sloggi od Sloggiego 18.04.02, 15:40
            Wchodzisz na forum miejskie : "inne forum miejskie", szukasz woj.mazowieckiego
            i tam jest Wesoła
            • mikruse Re: do Sloggiego 18.04.02, 17:50
              Wielkie dzięki. Pozdrawiam
              mikruse
    • japoneczka Re: apel poparcia dla Sloggiego 16.04.02, 09:06
      Przecież Sloggi to ten, który wie wszystko o wszystkim najlepiej. Jest
      przesłodzony jak poprawny politycznie dziennikarz pisujący o cudownym
      dzieciństwie dzieci wychowywanych przez pary homoseksualne.
      Jest typowym forumowskim konformistą, którego zdanie jest zawsze wypadkową zdań
      innych forumowiczów.
      Zawsze stara się by jego zdania nie było za bardzo na tak, lub na nie.
      Jeżeli spotka kogoś o odmiennym, dobrze uargumentowanym zdaniu, daje popis
      swoich zdolności - setki eufemizmów, których jedynym celem jest nie mądra i
      rzeczowa dyskusja, ale ośmieszenie współforumowicza.
      Dlatego wypowiadam stanowcze NIE dla Sloggiego, vinca, Zdzichy i im podobnych
      pseudointeligentów.
      • skolmi do Japoneczki!!! 16.04.02, 09:08
        to daj proszę przykład kiedy sloggi kogoś permanentnie ośmieszał
    • Gość: zet Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: 195.187.84.* 16.04.02, 10:47
      Mogę poprzeć Sloggiego, ale nie popieram forumowych kłótni. To jakiś bezsens.
      Zwisa mi to, kto kogo pierwszy obraził i kto komu ukradł listy. Idźcie się
      okładać łopatkami i wiaderkami do najbliższej piaskownicy.
    • Gość: dorian Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: 213.195.132.* 18.04.02, 01:25
      Sloggiemu i Zdzisze z dedykacją i z nadzieją, że spokojnie i ze zrozumieniem
      przeczytają - dedykuję tę garść definicji i norm prawnych.
      Żeby mieli pewność, co do tego, co zrobili.

Ład społeczny,
      porządek wynikający z organizacji życia społecznego, oparty na pewnych
      zasadach, normach i wartościach. Sposób zachowania poszczególnych jednostek i
      zbiorowości wobec siebie wyznaczony przez prawo, moralność, obyczaje, tradycje,
      systemy światopoglądowe, ideologiczne, uznawane wartości. Jeżeli podstawą ładu
      społecznego jest współpraca, umiejętność uzgadniania rozbieżnych interesów,
      consensus, akceptowanie przez członków zbiorowości wspólnej hierarchii
      wartości, wówczas następuje rozwój i postęp; w przeciwnym wypadku dochodzi do
      działań destrukcyjnych, konfliktowych, które powodują dezorganizację
      zagrażającą rozpadem określonej zbiorowości.

Tajemnica korespondencji,
      oznacza, iż wszystko, co jest przedmiotem przekazu od nadawcy do adresata,
      należy wyłącznie do tych osób, z wyjątkiem sytuacji, gdy wyrażą one zgodę na
      udostępnienie również innym informacji, które między sobą przekazują.
      Tajemnica korespondencji jest istotną częścią składową prawa do poszanowania
      życia prywatnego, w tym również do poszanowania jej tajemnicy. Naruszenie
      tajemnicy korespondencji podlega karze z mocy prawa. W sytuacjach szczególnych
      (np. związanych ze ściganiem poważnych przestępstw) przepisy zezwalają na
      naruszenie tajemnicy korespondencji.

Tajemnica korespondencji w kodeksie karnym
      Art. 267
      § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną,
      otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do
      przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne
      szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności
      albo pozbawienia wolności do lat 2.
      § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie
      jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym
      albo innym urządzeniem specjalnym.
      § 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1
      lub 2 ujawnia innej osobie.
      § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek
      pokrzywdzonego.

Wyciąg z kodeksu cywilnego dotyczący m.in. tajemnicy korespondencji:

Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć,
      swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji,
      nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i
      racjonalizatorska, pozostają pod ochrona prawa cywilnego niezależnie od ochrony
      przewidzianej w innych przepisach.

Art. 24. § 1.Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym
      działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba ze nie jest ono
      bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on takze żądać, ażeby osoba,
      która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia
      jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i
      w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również
      zadąć zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na
      wskazany cel społeczny

Poczta elektroniczna / Usenet (netykieta)

1. Nie wysyłaj do listy czy grupy dyskusyjnej informacji niepotrzebnych,
      które zabierają odbiorcom miejsce na dysku, czas potrzebny do odczytania choćby
      nagłówka czy przyczyniają się do przeciążenia łączy internetowych (szum
      informacyjny).
      2. Nie stosuj zbyt rozbudowanych sygnatur, czyli podpisów pod listami do
      list / grup dyskusyjnych.
      3. W polu "temat" (ang. "subject") poczty wysyłanej nie wpisuj długich
      tekstów; z drugiej strony dbaj o to, aby temat w sposób zrozumiały określał
      treść Twojego listu.
      4. Nie wysyłaj do list / grup dyskusyjnych dużych plików, np.
      oprogramowania, które jest powszechnie dostępne np. na serwerach, ftp.
      Wystarczy informacja, gdzie zainteresowany może takie pliki uzyskać.
      5. Nie nadużywaj dużych liter. Zgodnie z ogólnie przyjętą konwencją,
      oznaczają one w sieci podniesiony głos lub nawet krzyk.
      6. Zanim zastosujesz polskie litery ("ogonki"), upewnij się, że systemy
      pocztowe, które prześlą list dalej, nie zniekształcą treści do tego stopnia, że
      listu nie da się przeczytać. Standardowo poczta zapewnia przesyłanie danych 7-
      bitowych, co oznacza, że nie prześle w sposób prawidłowy znaków
      niestandardowych, np. polskich znaków diakrytycznych (powstaną "krzaczki").
      7. Do list / grup dyskusyjnych pisz na temat. Przede wszystkim nie jest
      mile widziane rozsyłanie materiałów reklamowych (chyba, że w grupie temu
      poświęconej) (patrz poniżej - spam) lub też "łańcuszków szczęścia".
      8. Jeżeli jesteś "nowicjuszem" w grupie i chcesz spytać, np. o coś, czego
      nie wiesz lub nie rozumiesz, to przed wysłaniem zapytania do innych członków
      listy / grupy warto sprawdzić, czy odpowiedź nie została już udzielona
      wcześniej i nie czeka w archiwach grupy lub w często spotykanym dokumencie FAQ
      (ang.frequently asked questions), który właśnie w celu odpowiedzi na
      najczęściej zadawane pytania został przygotowany.
      9. Nie używaj wulgaryzmów w listach. Jeżeli koniecznie musisz to robić,
      zamieść na początku listu informację "flame on", co powszechnie oznacza, że
      treść zawiera wulgaryzmy. Nie naruszaj dobrych obyczajów, dobrego smaku; nie
      prowokuj, nie atakuj.
      10. Nie publikuj w liście / grupie dyskusyjnej listu, który
      otrzymałeś "prywatnie", bez zgody nadawcy (tajemnica korespondencji).

• milseog język zna - niech się broni sam! jak dzieci! 18.04.02, 11:07
    • Gość: Jureek Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: 62.8.156.* 18.04.02, 15:59
      kornikzet napisał(a):

> Wszyscy - którym przyroda nie szczędziła szarych komórek - wiedza
      > kim jest Sloggi i jak wartościowy jest to człowiek.

Bardzo proszę nie obrażać mi tu mojej żony.
      Jurek
    • k_rzyzak Re: apel poparcia dla Sloggiego 18.04.02, 18:33
      Przeczytałem troche postów Sloggiego i juz teraz moge napisac ,że Go popieram.
      • Gość: mysza Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 18:38
        witamy na forum czy ty to ten sam krzyzak ?
        • antek1 Re: apel poparcia dla Sloggiego 19.04.02, 09:49
          Tak, przeprowadził się do stolicy, w realu również :-))
          • Gość: mysza Re: apel poparcia dla Sloggiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:55
            to powodzenia na nowych "smieciach" i pozdrowienia :)
          • k_rzyzak Re: apel poparcia dla Sloggiego 20.04.02, 21:45
            antek1 napisał(a):

> Tak, przeprowadził się do stolicy, w realu również :-))

Tak ,to prawda.Ale jest super.Z wrodzona skromnoscią powiem ,że zamirzam tu
            troche pobazgrać.Wrocek niech uważa.
    • japoneczka Re: apel poparcia dla Sloggiego 19.04.02, 11:02
      Słów mi brak jak czytam te głupoty.
      • tolo3 Japoneczka... 19.04.02, 11:07
        zastanów się nad tym co piszesz, przed chwilą dostałem od Ciebie posta o
        pisaniu głupot na forum... jeśli to Cię razi po cholere napisałeś(aś)posta
        powyżej.. trzeba było strzelić total ignor i czytać co innego:)) a nie
        zaśmiecać forum:)) umiesz tylko dawać rady innym a sam(a) nie umiesz się
        dostosować...
        pozdr tolo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka