Gość: Warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:59 jaka szkoda, ze wracaja te nazwy co kojarza sie pustymi polkami z czasow komuny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 06:59 .GC-to jeden wielki chłam-w dodatku drogi w stos.do swojej jakości.ludzie z kasą preferują duże galerie z prawdziwego zdarzenia(przynajmniej nie śmierdzi lumpeksem i jest przestrzenniej),biedaków zaś nie stać na to co gc proponuje.więc nic nie wraca-strategia marketingowa gc zawsze tchnęła komuną-po prostu brak wizji,chaotyczne drgania.... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: fajnie!!! 21.10.04, 07:18 A ja się cieszę! To powrót do tradycji. Galeria Centrum może być wszędzie a Wars i Sawa to było takie warszawskie od początku. Toż to nasze i warszawskie. Eksponujmy to co jest u nas i z naszej historii wynika. Moze kiedys i kina o tych nazwach wrócą? No i przeciwwaga dla centrum naukowego Kopernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vars Re: fajnie!!! IP: *.mi.gov.pl 21.10.04, 11:21 Cieszę się, że wracamy do tego co polskie. Przynajmniej do nazw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studnia Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.kpk.gov.pl 21.10.04, 09:01 I tak mnóstwo ludzi używa tych nazw, więc jest to akceptacja istniejącego stanu rzeczy. Strategia marketingowa? Boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 10:56 Za chwytem marketingowym powinny iść czyny. Kiedy szło się do Warsa wiadomo było, ze po męskie ciuchy, a do Sawy po damskie. Teraz nie dość, że poszczególne domy zmieniły asortyment, w tzw. domie męskim na dole są damskie kapelusze, torebki, kosmetyki - jakby ich nie było w damskiej części. Drugie piętro to teraz unisex - spódniczki, i znów galanteria dla babek. Stricte męskie ostało się ino trzecie pietro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:20 Tylko raz byłam w Centrum.Chciałam kupić coś z naczyń.Owszem były ale tylko drogie serwisy.Poogladałam i nic nie kupiłam.Tak się skończyły moje zakupy. Również wolę starą i mile brzmiącą nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.cm-upc.chello.se 21.10.04, 15:17 Zgadzam sie z Toba!!! Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.aster.pl 21.10.04, 11:01 A kiedy wróci Hotel Forum, Rondo Babka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:33 Jestem za powrotem Sawy i Warsa (kobiety mają pierwszeństwo - więc nie piszę Warsa i Sawy). Rondo Babka przede wszystkim!!! A ulica Stołeczna na czele!!! Lubię proste nazwy. Czy w Warszawie jest sklep pod nazwą "Syrenka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art. Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.aster.pl 21.10.04, 13:13 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.cm-upc.chello.se 21.10.04, 15:14 W koncu przyszli po rozum do glowy! Sluszna decyzja! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina_adamsow Gdzie ty tą komunę widziałeś ? 21.10.04, 16:50 W Polsce było coś co nieudolnie udawało socjalizm, dzięki czemu byliśmy najweselszym barakiem w tym obozie. GA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:38 uważam ,że zmiana nazwy z warsa i sawy na galerię centrum to był nonsens i zadęcie zupełnie nie na miejscu. wreszcie ktoś zrozumiał,że ten budynek-nieważne jak odpacykowany ZAWSZE zostanie miejscem gdzie się chodzi po zimowe pantalony a nie po ekskluzywne kreacje.szkoda ,że proces rozumowania zajęł aż kilka lat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek SPRAWA jest prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:42 zawsze jak sprzedaż nie idzie -mówi się o zmianie strategii marketingowej.pytanie jest jedno-a w ogóle była jakaś strategia?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:49 ekskluzywne kreacje?! mówisz o tych szmatach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:46 przyzwyczajenie jest jednak silniejsze-nie udało się ludziom wody z mózgu zrobić,stąd powrót do starego dobrego i sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Geniusze marketingu IP: *.chello.pl 21.10.04, 20:22 Skąd oni tych fachowców biorą? No po prostu genialni. 5 lat temu nazwy Wars i Sawa nadawały się tylko do lamusa. Teraz nagle się okazuje, że są to wspaniałe nazwy, które nadają się tylko do przywrócenia. To kto tu jest fachowcem i zna się na robocie, a kto jest dyletantem, który być może przeczytał trzy broszury na krzyż, ale z marketingu nie rozumie kompletnie nic? A jedni i drudzy wzięli kasę i to pewnie niemałą. I ci, którzy najpierw te szyldy zdejmowali, teraz będą zakładali - też biorą pieniądze. A za to płaci kto? Klient! Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Powrót Warsa i Sawy 21.10.04, 21:17 puste polki powiadasz??? dziwne bo jakos sonbie nie przypominam... moja matka practam pracowala i jakos nigdy na nic nie narzekalismy... ktos potrzebowal buty - to je kupowal, takl samo z innymi, ze juz nie wspomne o takich zamszowych super-kozuszkach w serek z futrzanym kolnierzem, jaki mama kupila sobie w latach 1970... jeszcze dzisiaj go nosze a kazdy pyta sie gdzie to kupilam bo sie ludziom podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska a gdzie te centrowskie sloneczko? 21.10.04, 21:20 proponuje zeby jeszcze je zamontowac - jak tradycja to pelna a nie tylko polowicznie.... zreszta do czego to przymocuja skoro zdemontowai takie specjane daszki nad wejsciami?? Odpowiedz Link Zgłoś