Dodaj do ulubionych

Powrót Warsa i Sawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:59
jaka szkoda, ze wracaja te nazwy co kojarza sie pustymi polkami z czasow
komuny
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 06:59
      .GC-to jeden wielki chłam-w dodatku drogi w stos.do swojej jakości.ludzie z kasą
      preferują duże galerie z prawdziwego zdarzenia(przynajmniej nie śmierdzi
      lumpeksem i jest przestrzenniej),biedaków zaś nie stać na to co gc
      proponuje.więc nic nie wraca-strategia marketingowa gc zawsze tchnęła komuną-po
      prostu brak wizji,chaotyczne drgania....
      • d.z Re: fajnie!!! 21.10.04, 07:18
        A ja się cieszę!
        To powrót do tradycji.
        Galeria Centrum może być wszędzie a Wars i Sawa to było takie warszawskie od
        początku.
        Toż to nasze i warszawskie. Eksponujmy to co jest u nas i z naszej historii
        wynika.
        Moze kiedys i kina o tych nazwach wrócą?
        No i przeciwwaga dla centrum naukowego Kopernik.
        • Gość: vars Re: fajnie!!! IP: *.mi.gov.pl 21.10.04, 11:21
          Cieszę się, że wracamy do tego co polskie. Przynajmniej do nazw.
    • Gość: studnia Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.kpk.gov.pl 21.10.04, 09:01
      I tak mnóstwo ludzi używa tych nazw, więc jest to akceptacja istniejącego stanu
      rzeczy. Strategia marketingowa? Boki zrywać.
    • Gość: Adam Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 10:56
      Za chwytem marketingowym powinny iść czyny. Kiedy szło się do Warsa wiadomo
      było, ze po męskie ciuchy, a do Sawy po damskie. Teraz nie dość, że
      poszczególne domy zmieniły asortyment, w tzw. domie męskim na dole są damskie
      kapelusze, torebki, kosmetyki - jakby ich nie było w damskiej części. Drugie
      piętro to teraz unisex - spódniczki, i znów galanteria dla babek. Stricte
      męskie ostało się ino trzecie pietro.
      • Gość: jaga Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:20
        Tylko raz byłam w Centrum.Chciałam kupić coś z naczyń.Owszem były ale tylko
        drogie serwisy.Poogladałam i nic nie kupiłam.Tak się skończyły moje zakupy.
        Również wolę starą i mile brzmiącą nazwę.
      • Gość: optymistka Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.cm-upc.chello.se 21.10.04, 15:17
        Zgadzam sie z Toba!!!
        Jestem za!
    • Gość: 33 Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.aster.pl 21.10.04, 11:01
      A kiedy wróci Hotel Forum, Rondo Babka...?
      • Gość: NiewazneKto Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:33
        Jestem za powrotem Sawy i Warsa (kobiety mają pierwszeństwo - więc nie piszę
        Warsa i Sawy). Rondo Babka przede wszystkim!!! A ulica Stołeczna na czele!!!
        Lubię proste nazwy. Czy w Warszawie jest sklep pod nazwą "Syrenka"?
    • Gość: art. Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.aster.pl 21.10.04, 13:13
      I bardzo dobrze.
    • Gość: zadowolona Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.cm-upc.chello.se 21.10.04, 15:14
      W koncu przyszli po rozum do glowy!
      Sluszna decyzja!
      Dzieki!
    • rodzina_adamsow Gdzie ty tą komunę widziałeś ? 21.10.04, 16:50
      W Polsce było coś co nieudolnie udawało socjalizm, dzięki czemu byliśmy
      najweselszym barakiem w tym obozie.

GA
    • Gość: wojtek Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:38
      uważam ,że zmiana nazwy z warsa i sawy na galerię centrum to był nonsens i
      zadęcie zupełnie nie na miejscu. wreszcie ktoś zrozumiał,że ten budynek-nieważne
      jak odpacykowany ZAWSZE zostanie miejscem gdzie się chodzi po zimowe pantalony a
      nie po ekskluzywne kreacje.szkoda ,że proces rozumowania zajęł aż kilka lat.....
      • Gość: misiek SPRAWA jest prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:42
        zawsze jak sprzedaż nie idzie -mówi się o zmianie strategii
        marketingowej.pytanie jest jedno-a w ogóle była jakaś strategia?....
      • Gość: kasia Re: Powrót Warsa i Sawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:49
        ekskluzywne kreacje?! mówisz o tych szmatach?
    • Gość: dd re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:46
      przyzwyczajenie jest jednak silniejsze-nie udało się ludziom wody z mózgu
      zrobić,stąd powrót do starego dobrego i sprawdzonego.
    • Gość: Pluszak Geniusze marketingu IP: *.chello.pl 21.10.04, 20:22
      Skąd oni tych fachowców biorą? No po prostu genialni. 5 lat temu nazwy Wars i
      Sawa nadawały się tylko do lamusa. Teraz nagle się okazuje, że są to wspaniałe
      nazwy, które nadają się tylko do przywrócenia. To kto tu jest fachowcem i zna
      się na robocie, a kto jest dyletantem, który być może przeczytał trzy broszury
      na krzyż, ale z marketingu nie rozumie kompletnie nic?
      A jedni i drudzy wzięli kasę i to pewnie niemałą. I ci, którzy najpierw te
      szyldy zdejmowali, teraz będą zakładali - też biorą pieniądze. A za to płaci
      kto? Klient!
    • swinka_morska Re: Powrót Warsa i Sawy 21.10.04, 21:17
      puste polki powiadasz??? dziwne bo jakos sonbie nie przypominam... moja matka
      practam pracowala i jakos nigdy na nic nie narzekalismy... ktos potrzebowal
      buty - to je kupowal, takl samo z innymi, ze juz nie wspomne o takich
      zamszowych super-kozuszkach w serek z futrzanym kolnierzem, jaki mama kupila
      sobie w latach 1970... jeszcze dzisiaj go nosze a kazdy pyta sie gdzie to
      kupilam bo sie ludziom podoba...
    • swinka_morska a gdzie te centrowskie sloneczko? 21.10.04, 21:20
      proponuje zeby jeszcze je zamontowac - jak tradycja to pelna a nie tylko
      polowicznie.... zreszta do czego to przymocuja skoro zdemontowai takie specjane
      daszki nad wejsciami??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka