Dodaj do ulubionych

Mieszkania

IP: *.dialup.tiscali.it 23.04.02, 17:12
Chcialabym sie dowiedziec jakie sa srednie ceny mieszkan w Warszawie.
Dzieki. pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Mieszkania IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 23.04.02, 17:24
      No to zależy od metrażu,standardu, dzielnicy , tego czy mieszkanie jest w nowym
      apartamentowcu czy w bloku- bardzo trudno powiedzieć ogólnie.Polecam
      stronę:www.mieszkaj.net.- tam jest mnóstwo mieszkań w różnych częściach
      Warszawy- to się bliżej zorientujesz.
      • Gość: eva Re: Mieszkania IP: *.dialup.tiscali.it 23.04.02, 19:50
        Bardzo dziekuje za informacje. Pozdrowienia
    • 1-buc widzisz SPAM - klikaj KOSZ 27.05.13, 18:48
      Klasyczny SPAM WSZĘDZIE
    • Gość: uradowana wreszcie taniej na żoliborzu! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 14:01
      za 8 tys można wytargować luksusowe 3pok 70m2 w starej kamienicy na Żoliborzu na głównej ulicy, z kominkiem i innymi bajerami... a tak poza tym wystawiają po...nawet 12tys!!!!!
      trzeba się targować!!!
      • Gość: kixx Re: wreszcie taniej na żoliborzu! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 16:10
        ja tam ,za 70m2, to moge nawet i 12 tysiecy zaplacic
        od reki...
    • 1992joanna Re: Mieszkania 13.09.13, 23:34
      Jeśli masz już dosyć poszukiwań mieszkania... Jeśli ten czas chciałbyś spędzić w inny sposób... Mam pomysł dla Ciebie. Sama jestem studentką więc znam ten ból. Niedawno wraz z narzeczonym rozpoczęliśmy poszukiwania mieszkania do wynajmu (tak na po ślubie). Jednak początkowo nie wiedziałam od czego zacząć. Na szczęście dzięki przyjaciółce trafiłam na stronę www.biuronajmu.pl/ oni od razu nam pomogli. Bez zbędnych opłat pomogli nam zorientować się na rynku nieruchomości. Jeśli masz podobne problemy to zapraszam do odwiedzenia tego portalu. Pozdrawiam
    • Gość: Prowincjusz Re: Mieszkania IP: 116.226.83.* 17.09.13, 10:49
      To ja sie podepne pod pytanie o mieszkanie.
      Ktory deweloper jest godny polecenia, chodzi o zaufanie i solidnosc, aby n ie zniknal po wplacie pieniedzy. Slyszalem dobre opinie o Dom Developer
    • donatexik Re: Mieszkania 21.08.14, 10:07
      Najlepiej żeby prześledzić cenę rynku mieszkaniowego w warszawie jest skorzystać z osób piszących blogi. Na myśl przychodzi mi mieszkaniewstolicy.warszawa.pl/
      Informacje zarówno o rynku wtórnym jak i rynku pierwotnym. Zakup mieszkania to ważna decyzja dlatego warto się dowiedzieć wszystkiego nei tylko o cenach ale również i o deweloperach z warszawy
    • Gość: sobies20 Re: Mieszkania IP: *.pl 21.08.14, 10:38
      niestety ale mieszkania w samej Warszawie są drogie

mój profil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka