IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:38
Kanar to bydlę i nie zmieni tego dobre zachowanie. Będzie po prostu dobrze wychowanym bydlakiem.Howgh!
Obserwuj wątek
    • niech Re: KANAR 30.10.04, 12:42
      Kanar to ptak. I zadne bydle tego nie zmieni.
      • Gość: pitu Re: KANAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:54
        Uwaga!!! "Niech" to kanar!
        • niech Re: KANAR 30.10.04, 12:56
          Jesli masz bilet badz spokojny.
    • Gość: ksu Re: KANAR IP: *.devs.futuro.pl 30.10.04, 13:01
      GAPOWICZU - WSTYDZ SIE

• Gość: Lothian Re: KANAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:07
        Gapowiczu? Mam miesięczny. Swoje zdanie wyrobiłem sobie, widząc niejednokrotnie pracę tych bydlaków. "Dzieci i staruszki sprawdzamy, karki i dresy puszczamy wolno"-to motto kanarów.
        • sebpl Re: KANAR 30.10.04, 13:19
          A może by tak babcie i dzieci przebrać w dresy?

---
          Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
          • Gość: Lothian Re: KANAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:27
            Każdy kanar ma psychikę oprawcy. Tacy ludzie to uśpieni konfidenci i sprzedawczyki. Tylko czekają na jakieś totalitarne czasy.
            • niech Re: KANAR 30.10.04, 14:25
              A bileterki w kinie to przebrane esesmanki.
              • buggi Re: KANAR 30.10.04, 22:39
                niech napisała:

> A bileterki w kinie to przebrane esesmanki.

A tramwajarki to kanarki w przebraniu, te co skacza i fruwaja...
          • sceptyk Re: KANAR 30.10.04, 14:38
            sebpl napisał:

> A może by tak babcie i dzieci przebrać w dresy?

Dzieci to chyba w dresiki. A dla babc, bejzbole wyszczuplic i zaadaptowac na
            laski.
            • bartllomiej Re: KANAR 30.10.04, 16:59
              Od dziś wstęp do komunikacji miejskiej tylko w dresie. :)))
              To możed nas nie sprawdzą....
              • Gość: NiewazneKto Do Lothiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:45
                Zostań kanarem i zemścij się za krzywdy duchowe doznawane na widok kanarów.
                Tylko powiedz, gdzie Twój rejon będzie, to na jakiś czas przesiądę się do sa-
                mochodu.
                • Gość: Lothian Re: Do Lothiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:48
                  NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: NiewazneKto Re: Do Lothiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:58
                    Powitalna formułka nie jest trudna do nauczenia się na pamięć:
                    "Dzień dobry! Proszę bilety do sprawdzenia".
                    • Gość: Lothian Re: Do Lothiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:06
                      Dosyć!!! Przestań mnie dręczyć!!!!!!!!!!! ;-)))
    • Gość: a_to Re: KANAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:52
      A to co? Nie obrażać ptaka. Kanar to ptak - ptaszek.
    • umfana Re: KANARY na Jelonkach- ostrzegam!!! 05.11.04, 15:57
      Kanary polubiły trasę tramwajów: skrzyżowanie Powstańców Śląskich i Połczyńskiej.
      • Gość: NiewazneKto Rachunek sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:14
        Przez cztery lata liceum (to było tak dawno, że nie pamiętam) jeździłam na
        gapę (teraz mogę powiedzieć, że to na złość komunistom). Zostałam tylko raz
        złapana i to nie w drodze do szkoły, ale w drodze do lekarza. Od tej pory nie
        lubię lekarzy, bo mi przynoszą pecha. Ale teraz nigdy nie jeżdżę na gapę, bo
        chyba byłoby mi wstyd, gdyby mnie spisywali tak na oczach innych. A Wy jak
        się czujecie przyłapani na gorącym uczynku? Lothian, ile razy wciskałeś kana-
        rowi trzy dychy za odstąpienie od wypisywania świstka?
        • umfana Re: Rachunek sumienia 05.11.04, 18:43
          kupuję karte ..kiedyś bilet miesięczny, niestety mam pecha, czyli tzw. zezowate
          szczęście :(
          • Gość: NiewazneKto Re: Rachunek sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:11
            Może jak będziesz jeździła z laptopem i pokażesz kanarowi, który Cię złapie
            swój wirtualny talizman, to zmięknie mu serce. Bo mnie by zmiękło ...
            • mistrz_czarnegoklanu_bizancjum Re: Rachunek sumienia 05.11.04, 20:22
              Całkiem super ten talizman. Spodziewałem się czegoś innego a tu takie cuś miłe.
              HEhehe :)
        • Gość: Lothian Re: Rachunek sumienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:49
          Nigdy. Możesz mi nie wierzyć, ale, od mniej więcej 1993 roku, jestem karany mandatem średnio 6 razy w roku i nigdy(sic!) nie opłacam kary i nigdy(!!!) nie został żaden mandat ode mnie wyegzekwowany. Są zawsze ponaglenia i straszenie, że "w razie nieuiszczenia...", ale jato zlewam i wyrzucam takie pisma do kosza. Tylko mi nie odpisuj, że komornik mi wejdzie na wypłatę...bo nie wejdzie. :-)))
          • Gość: NiewazneKto Od komornika chroni tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:01
            immunitet poselski. W takim razie dlaczego jeździsz środkami komunikacji
            miejskiej i narażasz się na sytuacje stresogenne czyli na spotkanie z kana-
            rami? Potem będziesz musiał leczyć się w Stanach, to większy koszt niż kara.
          • Gość: zygi A kogo Ty właściwie okradasz? zastanawiasz się? IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 18:03
            Lothian rozwiąż krótki quiz
            1. Jakąś Firmę np ZTM, która prosi o większe dofinansowanie z ratusza aby móc
            wozić za darmo takich jak Ty
            2. Współpasażerów, dopłacających po 1,5 grosza od ceny prejazdu za gapowiczów i
            fałszerzy biletów
            3. Wszysktich podatników z całej Polski, którzy przez budżet miasta zrzucają
            się na utrzymanie zwiększonych kosztów komunikacji miejskiej.
            - Za trafienie na właściwą odpowiedź dostaniesz nagrodę w postaci darmowegoo
            przejazdu tramwajem w okolicach skrzyżowania Powstańców Śląskich i Połczyńskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka