Gość: jaa_ga IP: *.acn.waw.pl 06.11.04, 20:14 ...a na forum Wawa znów będzie, jak w raju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita121 Re: Autostrada do Sulejówka .... 06.11.04, 21:02 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): ...a na forum Wawa znów będzie, jak w raju. Chcesz zrobić dobrze radziszewskiemu? Nie warto, ja go znam pajaca! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Autostrada do Sulejówka .... 06.11.04, 22:00 nikita121 napisała: Chcesz zrobić dobrze radziszewskiemu? Nie warto, ja go znam pajaca! Ale on musi na studia, bo on biedaczek teraz pójdzie z płaczem do WSA, a tego jeszcze nie przerabiali w tej warszawskiej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Autostrada do Sulejówka .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 00:13 PO CO MU AUTOSTRADA? JESZCZE ZA SZYBKO DOJEDZIE DO TEGO WSA! POBUDUJCIE MU AUTOSTRADĘ DO KREMLA! TACY NIECH JADĄ TYLKO NA WSCHÓD. DO WIDZENIA I BEZ POWROTU! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Autostrada do Sulejówka .... 07.11.04, 00:26 Gość portalu: Stary napisał(a): > PO CO MU AUTOSTRADA? JESZCZE ZA SZYBKO DOJEDZIE DO TEGO WSA! POBUDUJCIE MU > AUTOSTRADĘ DO KREMLA! TACY NIECH JADĄ TYLKO NA WSCHÓD. DO WIDZENIA I BEZ > POWROTU! Ale po co zaraz autostradą, kibitkę mu załatwię bezpłatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Autostrada do Sulejówka .... 07.11.04, 03:07 Gość portalu: Stary napisał(a): > PO CO MU AUTOSTRADA? JESZCZE ZA SZYBKO DOJEDZIE DO TEGO WSA! POBUDUJCIE MU > AUTOSTRADĘ DO KREMLA! TACY NIECH JADĄ TYLKO NA WSCHÓD. DO WIDZENIA I BEZ > POWROTU! Nie żal ci dzieciaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Autostrada do Sulejówka .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:26 Dobry mi dzieciak-27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Autostrada do Sulejówka .... 07.11.04, 03:06 nikita121 napisała: > Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > ...a na forum Wawa znów będzie, jak w raju. > Chcesz zrobić dobrze radziszewskiemu? Nie warto, ja go znam pajaca! A może i warto? Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Autostrada do Sulejówka .... 07.11.04, 12:43 obserwator.2236 napisała: > nikita121 napisała: > > > Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > > ...a na forum Wawa znów będzie, jak w raju. > > Chcesz zrobić dobrze radziszewskiemu? Nie warto, ja go znam pajaca! > A może i warto? Właśnie dzieciak, bo jego 27 letni mózg równa się mózgowi co najwyżej roczniaczka, dobrze mu raczej OBSERWATORZE nie rób, ostrzegam!!! Będziesz miał ze mną do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Autostrada do Sulejówka .... 07.11.04, 23:02 Przewrót majowy zaczął sie w Sulejówku, a może odwrócić...?! Wojewodo do dzieła, przydałby się im komisaryczny zarząd, żeby wywalić tych 7- 8 radnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Autostrada do Sulejówka .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:48 To jest dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Autostrada, a może przewrocik? 08.11.04, 00:31 Gość portalu: Stary napisał(a): > To jest dobry pomysł! Ja też się pod tym podpisuję. Na razie dzięki tym kundelkom o Sulejówku jest raczej negatywnie, trzeba to zmienić, właśnie może jakiś mały przewrocik... Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Autostrada, a może przewrocik? 08.11.04, 22:46 krzysztofplebs napisał: > Gość portalu: Stary napisał(a): > > > To jest dobry pomysł! > Ja też się pod tym podpisuję. Na razie dzięki tym kundelkom o Sulejówku jest > raczej negatywnie, trzeba to zmienić, właśnie może jakiś mały przewrocik... Dlaczego nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: miał być raj .... IP: *.acn.waw.pl 08.11.04, 22:56 ...a jest road to hell he he Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: miał być raj .... 08.11.04, 22:59 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > ...a jest > road to hell he he I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: miał być raj .... 08.11.04, 23:54 eraser19 napisał: I bardzo dobrze! dla kibitki z pasażerami autostrada jest w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: miał być raj .... 09.11.04, 21:45 Środa popielcowa Autor: krzysztofplebs Data: 09.11.2004 21:21 + dodaj do ulubionych wątków Tym razem "środa popielcowa" nastała w Sulejówku szybciej. Podczas spotkania zorganizowanego przez TPS z Krzysztofem Jaraczewskim głowę popiołem posypał sobie m. inn. prezes Forum Gospodarczego Zenon Pokojski, którego "wielogodzinne rozmowy z architektem Krzysztofem Jaraczewskim przekonały do idei Muzeum Józefa Piłsudskiego. " Radny Grzegorz Radziszewski nic sobie nie posypywał, ale zjawił się wraz z obstawą w osobie ordynansa Pietniczki ( nie zabrał głosu bo rzekomo był onieśmielony obecnością wnuka Marszałka, z którym przecież podobno - według oświadczenia na spotkaniu w dniu 5 listopada tak serdecznie rozmawiał...), w tle miał jeszcze Oktabę, Dąbrowskiego i krzątającego się w drzwiach spóźnionego Janusza Czarnockiego. Może ja byłem ślepy, ale spotkanie prowadził prezes TPS Mirosław Krzysztof Smosarski ( w loży honorowej siedzeli ponadto wszyscy byli prezesi TPS), a nie Grzegorz Radziszewski który tak serdecznie zapraszał wszystkich obecnych ( poza mną zapewne!!!) podczas spotkania w dniu 5 listopada... Trójka wspaniałych Wójcik, Myślińska i Borowska nie zaszczyciły, mimo że ta ostatnia podobno pracowała wspólnie tyle lat z rodziną Józefa Piłsudskiego...? W innym miejscu piszę o pobycie w szpitalu niejakiej Myślińskiej. Kolejne posypywanie głów popiołem nastąpi zapewne w przeddzień sesji( 16 listopada)w poniedzialek 15 listopada, albowiem radni z osady "Rosoła" poprosili o zamknięte dla publiczności spotkanie z Krzysztofem Jaraczewskim, by jeszcze głębiej poznać - tym razem już ciekawą - koncepcję Muzeum. Czyżby w Sulejówku w miejsce chamstwa zapanowała epidemia posypywania sobie głów popiołem???!!! Ja, aż w taką odnowę nie wierzę, ale może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Niech się zasypią! 09.11.04, 23:16 Niech się zasypią tym popiołem, podobno teraz nawet Komorowski przypomniał sobie o Muzeum Marszałka...A co zrobił niejaki Lechu ( nie mylić z "kaczką"!!!) dla uczczenia swojego wielkiego idola? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Niech się zasypią! 09.11.04, 23:48 Ja bym ich wszystkich zasypała! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Niech się zasypią! 10.11.04, 22:18 Mój felieton z nr. 46 w Tygodniku „Co słychać?” Rysy Demokracji Śniło mi się, że niekompetentny urzędnik osobiście z własnej kieszeni buli za wyrządzoną stratę. To samo dotyczy radnego, prokuratora, sędziego, słowem każdego, kto ma cokolwiek do zrobienia w życiu publicznym. Oczywiście lądowanie było twarde. Gawiedź wie... Zaledwie po 31 dniach wojewoda mazowiecki uchylił durną uchwałę sulejóweckiej „siódemki”o budowie Belwederku. Dwa buble, jakie wypichcono ostatnio w Sulejówku ( druga uchwala dotyczyła niezgodnego z prawem powołania rady społecznej SP ZOZ) pochłonęły ileś tam godzin czyjejś pracy. A przecież odrobina wiedzy – tych radnych - speców od wszystkiego co się rusza – kazałaby dmuchać na zimne, a przynajmniej spytać się kogoś, kto po prostu wie... Bez konserwatora zabytków, pan Radziszewski i spółka może po prostu skoczyć na Berdyczów. Ale nie! On się teraz będzie odwoływał, bo on ma rację, a poza tym nie będzie ( padło to publicznie na spotkaniu z wyborcami) zezwalał na to, żeby Żydzi ( niektórzy radni) oddawali Żydom ( rodzina Józefa Piłsudskiego) nieruchomość. Ot, prawdziwy Polak się znalazł, który gdzieś w USA zmywał talerze... Gdyby nie wielki Marszałek ( najbardziej przekonywującą wersją jest ta, że akurat nie był ani Polakiem, ani Żydem tylko Żmudzinem), to 27 letni Radziszewski mówiłby pewnie po rosyjsku, a w najlepszym wypadku po niemiecku... Gawiedź prowadzą takie oryginały jak ten właśnie radny, czy „autorka” sulejóweckiego statutu Halina Borowska – Krupkowska. Ta z kolei nie wie, że budżetu nie uchwala burmistrz tylko ona sama w 1/15 części i robi wodę z mózgu słuchaczom. Ale „gawiedź” czasem przejrzeć potrafi na oczy i wtedy sulejóweckie „oszołomy” powinny się spalić ze wstydu. Nie! Oni są najlepsi, najmądrzejsi, po prostu wspaniali... To jest tragiczna złośliwość rzeczy martwych, że w mieście nie tylko Marszałka Józefa Piłsudskiego, ale także miejscu działania Macieja Rataja, czy Jędrzeja Moraczewskiego doszło w przededniu rocznicy odzyskania niepodległości do tak gorszących zdarzeń!!! Rzadko się niestety zdarza tak, jak w Wesołej, by upór ludzi doprowadził do posadzenia na ławie oskarżonych byłego wiceburmistrza i przewodniczącego rady. Bogdan W. bez względu na to, czy zostanie skazany, już poniósł karę. Ale ilu takim małym „wilczkom” udaje się przewaletować przez życie bez żadnej praktycznie odpowiedzialności ?! Plebs Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Niech się zasypią! 11.11.04, 13:55 Przejedźcie się ok. 17.00 pod Kopiec w Sulejówku zobaczycie tam zoo: radziszewskiego, Pietniczkę and company... Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Pomyliła lokale! 11.11.04, 19:10 Borowska w lśniącym ceratowym płaszczu pomyliła chyba lokale... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Pomyliła lokale! 11.11.04, 23:39 To fakt, poza masztami do flag nie było rury Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Pomyliła lokale! 12.11.04, 09:02 szepiet.07 napisał: > To fakt, poza masztami do flag nie było rury p.s. i w dodatku te od masztów dla niej za duże...he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Pomyliła role! 12.11.04, 22:24 Gdyby ktokolwiek wierzył, że brednie czytane niemal na każdej sesji Rady Miasta Sulejówek przez radną - ławnik i pielęgniarkę środowiskową w jednym Krystynę Myślińską są jej autorstwa po dzisiejszym pojawieniu się w skrzynkach ulotki - fałszywki w jej stylu mógły powziąć poważne wątpliwości, albowiem dama ta od poniedziałku 8 listopada przebywała w szpitalu w Międzylesiu. Treść ulotki i pierwsze komentarze oburzonych mieszkańców na Forum "Nasz Sulejówek" i na Forum GW - Sulejówek. Zapraszamy do dzieła autorstwa wskrzesicieli ciemnogrodu... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Pomyliła role! 13.11.04, 18:33 szepiet.07 napisał: > Szczerze? Nie chce mi się! Szczerze? Mnie też nie, ale przydałoby się wykopać jakis rów żeby ta zaraza a'la Radziszewski nie wtargnęła do Warszawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pomyliła role! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 00:40 A może okop by się przydał? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Na razie Radziszewski! 14.11.04, 18:38 ... i dwie pseudo "ekolożki" dp Prokuratury!!!Zapowiada to na najbliższy poniedziałek 16 listopada 2004 wiceprzewodniczący Rady Miasta Sulejówek Tadeusz Małkiewicz. Może ostudzi nareszcie te gorące głowy, aczkolwiek znając stopień ich zacietrzewienia szanse na uzdrowienie są raczej minimalne, bo to choroba nieuleczalna!!! Ale dobrze, że piątkowo-sobotnio-niedzielna zadyma w wykonaniu "ekolożek" i radnego Grzegorza Radziszewskiego zostanie upubliczniona Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Radziszewski nie trafił! 15.11.04, 20:54 Zorganizowane z inicjatywy opozycjonistów wybudowania Muzeum Józefa Piłsudskiego, a zwolenników "belwederku" spotkanie z wnukiem Marszałka Krzysztofem Jaraczewskim "zaszczyciło" tylko dwóch radnych tej formacji: Zbigniew Oktaba i Janusz Pietniczka. Pozostali siedzieli w pokoju obok i "pichcili" kolejny wniosek o odwołanie Hanny Matrackiej. Mimo, że interesujące spotkanie przybliżające jeszcze dodatkowo wizję Muzeum trwało prawie 3 godziny, radni- inicjatorzy spotkania nie znaleźli nawet kilku minut, by posłuchać głosu Fundacji Rodziny Józefa Piłsudskiego. Można i tak!!! Młody, zdolny, utalentowany Radziszewski nie trafił na spotkanie z sąsiedniego pokoju vis a vis, a wystarczyło Panie Grzegorzu przejść na drugą stronę korytarza... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Radziszewski nie trafił! 17.11.04, 01:31 Gneralnie sesja w Sulejówku po raz kolejny wykazała chamstwo i brak myślenia perspektywami miasta ( np. niekończąca się dyskusja o Centrum Kultury!!!)przez tradycyjną grupę radnych. Przede wszystkim sesja się nie skończyła, tylko została o północy przerwana i dokończona będzie w czwartek o 17.00 w Urzędzie Miasta na Dworcowej. Z pomocą Janusza Czarnockiego radni przeciwni przekazaniu terenów pod przyszłe Muzeum Piłsudskiego uchwalili skierowanie skragi na decyzję wojewody do WSA ( a więc kwestia ewntualbego oddania, bądź wydzierżawienia części Enklawy Historycznej Fundacji Rodziny Józefa Piłsudskiegoi się oddala ( Rada ma termin do 29 kistopada na udzielenie odpowiedzi Rodzinie Marszałka), ale próba obalenia decyzji wojewody każe zimno patrzeć na sprawę. Wpłynął wniosek o odwołanie przewodniczącej, ale będzie głosowamy w czwartek. Wybrano "nową " Radę Społeczną SP ZOZ, ale jedyną zmianą jest osoba Elżbiety Jelonek. Jedna z kandydatek Elżbieta Smaga po deliberacjach nad wyborami Rady Społecznej SP ZOZ i szukania dziury w całym szczególnie przez Wójcik i Borowską, zrezygnowała z kandydowania mówiąc, że " z taką radą nie wyobraża sobie współpracy. Dramatyczne wystąpienie emerytowanej nauczycielki Haliny Mierzejewskiej przerywane było chamskimi odzywkami Dąbrowskiego i Wójcik, ostatecznie nie dano jej odczytać w tym punkcie zlożonego dziś Listu Otwartego. Wzajemne docinki, bicie braw w najmniej oczekiwanych momentach, elementy rasistowskie pod adresem rodziny Piłsudskiego - dopełniły obrazu tej kolejnej farsy za pieniądze podatników Sulejówka. Jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 18.11.04, 01:21 To, co dzieje się w Sulejówku... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Gorsze niż wojna i wszy! 19.11.04, 08:36 Rośnie armia "utrzymanko-utrzymanków". Najpierw radna, jednocześnie ławnik Sądu Okręgowego w Siedlcach Krystyna Myślińska i na dodatek pielęgniarka środowiskowa, która notorycznie kabluje do Sanepid-u na swój zakład pracy SP ZOZ zażyczyła sobie od dziennikarza Krzysztofa Maciąga i burmistrza Waldemara Chachulskiego po 200 tys., a od przewodniczącej Rady Miasta Sulejówek Hanny Matrackiej 150 tys. w procesie o ochronę dóbr osobistych, po czym na pierwszy termin sądowy ( po gigantycznym zwolnieniu od kosztów : zamiast ponad 30 tys. w 3 sprawach tylko po 500 zł po znajomości w "swoim sądzie") ... położyła się na 2 dni do szpitala!!!Tym razem w roli sponsorów ma wystąpić duet z gazety "Lokalna" Jacek Zalewski i Monika Agopsowicz - Zenuś Dąbrowski zagroził ( poza już złożonym wnioskiem o ściganie do prokuratury) 8 pozwami o ochronę dóbr osobistych. A co mają powiedzieć notorycznie lżeni - głównie przez niego właśnie -na sesjach mieszkańcy, dziennikarze, czy radni, nie mówiąc o obu burmistrzach???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 20.11.04, 01:59 To się w pale nie mieści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: Gorsze niż wojna i wszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:50 Najgorsza jest siwa wesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Gorsze niż wojna i wszy! 20.11.04, 21:24 Jeśli myślisz o tym Albinosie z ulicy Przybosia to masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 21.11.04, 01:54 Olać tego albinosa, przecież to głupie jak but! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Gorsze niż wojna i wszy! 22.11.04, 00:40 Albo jeszcze głupsze! Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 23.11.04, 00:17 Autostrada głupoto-tępoty im. Grzesia dzieciaczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 24.11.04, 00:29 Niezła nazwa, a jaka popularna...! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Gorsze niż wojna i wszy! 25.11.04, 02:48 Sulejówek został skażony totalną głupotą!!!I to tylko 8 radnych... Jak niewiele potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: W Warszawie wystarczy tylko jeden! 25.11.04, 23:41 W Warszawie wystarczy - jak się okazuje - tylko jeden i to niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: W Warszawie wystarczy tylko jeden! 27.11.04, 02:49 Myślisz Nikitko o karzełku? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Ciemne chmury nad Sulejówkiem! 01.12.04, 09:21 Wysłany: Lis 30, 2004 22:53:10 Cytat Tfuuuu!!! Esteta Anonim Wysłany: Lis 30, 2004 23:37:46 Cytat Choć to tylko częściowo na temat ww. wątku, chciałbym "donieść", że dowiedziałem się dziś o paru sprawkach wiadomej grupy i ich zleceniodawców - i włos mi się na głowie zjeżył! słuchajcie - to są zachowania, jak zwykłej bandy, czy mafii! Masz rację Plebs, cel jest jeden i wiadomy - tak jak napisałeś wyżej, a powód? Kaaaaaaasa! To banda "odcięta od żłobu" i nie da za wygraną, póki nie postawi na swoim - wszelkimi możliwymi metodami!!! Czeka nas niezły spektakl - i jeśli wygrają, biada temu miastu! Te cyrki z "ratuszem" to leciutka przygrywka, to cel wstępny a za tym pójdą następne. Pora zacząć się bać... albo zacząć zbierać podpisy ludzi pod wnioskiem o referendum. Tylko, skoro ta rada ma to referendum zatwierdzić, to co? To pat? Alf krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Gru 1, 2004 08:10:27 Cytat Edytuj Jeszcze jest wojewoda, który w wypadkach rażącego naruszania prawa może ( a ściślej musi!!!)interweniować. Najszybsze pozbycie się części bandy to wydanie rozstrzygnięcia zastępczego dla trójki bezprawnie łączących funkcje radnych i ławników Zenona Dąbrowskiego, Krystyny Myślińskiej i Jadwigi Wójcik. Wojewoda się ociąga ( ma jeszcze teraz na głowie Nadarzyn), ale w końcu musi zareagować. A wtedy albo "złota trójca" odda mandaty, albo przetanie być ławnikami. Trzeciego wyjścia nie ma! Oczywiście należy się skupić na referendum, ale naciskać także wszelkimi monitami, pismami wojewodę, bo wiadomo że ta rada nie podejmie uchwały o wygaśnięciu mandatów trójki ławników, bo Czarnocki nie zagłosuje p-ko Wójcikowej... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Ciemne chmury nad Sulejówkiem! 01.12.04, 22:55 Mój stały felieton w Tygodniku „Co słychać?” w nr. 49 Porobiło się w tym Sulejówku oj porobiło! Mało było kłopotów z „Milusinem”, teraz na tapetę wkroczy przyłączenie do Warszawy i dalsza walka obozu „Rosoła” o zmianę na stanowisku przewodniczącej Rady, co więcej teraz mówi się również o „odstrzeleniu” wiceprzewodniczącego Tadeusza Małkiewicza... Piekiełko W tym polskim, a ściślej sulejóweckim piekiełku ktoś miesza zawzięcie, bo determinacja walczącej opozycji jest coraz większa. A środki coraz bardziej brutalne... W poprzednim felietonie pisałem o próbach psychicznego znęcania się nad Hanną Matracką, a przecież przypomnę choćby słynne kartki pocztowe z urokami męskiego ciała kierowane do radnych, które nie popierają krzykliwego Dąbrowskiego. czy mentorskiej Wójcik. Ale przecież dziwolągi nie zdarzają się tylko w Sulejówku. Oto ostatnio w Wesołej na spotkaniu z LPR wystąpił jako jej gość niemal honorowy były burmistrz dzielnicy Wesoła Andrzej Jastrzębski. Teraz już nie jest w SLD bo go stamtąd usunięto za... niepłacenie składek. Wracając do Sulejówka to ciekawie zapowiada się spektakl z udziałem miejscowej „Lokalnej” a ściślej jej współpracownika Jacka Zalewskiego i wydawcy Moniki Agopsowicz. Samo doniesienie do prokuratury, które niestety musiała podpisać przewodnicząca rady Hanna Matracka bo zostało owo stanowisko rady przegłosowane i to ona tak naprawdę będzie świeciła oczami za te bzdury, bo ona jest podpisana pod doniesieniem, jest po prostu kuriozalne, ale to nie pierwszy taki „wypiek” chorej wyobraźni ludzi, którzy uważają, że posiedli wszelkie możliwe umiejętności i chcą zastępować Sejm, Senat, a jak trzeba to i Unię Europejską. Ostatnie rozstrzygnięcie Sądu Okręgowego w Siedlcach, który w wyniku mojej apelacji utrzymał jednak w mocy wyrok Sądu Rejonowego w Mińsku Mazowieckim wskazuje, że walczyć można wszystkimi metodami i tak nie grozi za to żadna odpowiedzialność. Ludzie, którzy opluwali ówczesnego ( i obecnego) burmistrza Wesołej i wszystkich, którzy nie chcieli sprzedać samodzielnego dobrze rozwijającego się miasta Wesoła do Warszawy zostali uniewinnieni, bo oni po prostu „zapomnieli”, że gdziekolwiek byli, cokolwiek rozlepiali, etc., etc Plebs Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Gorsze niż wojna i wszy! 05.12.04, 23:51 Niepokojąco złowieszcza cisza wokół "Milusina", chyba po ptokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Gorsze niż wojna i wszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:57 Niestety, chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Autostrada do Sulejówka .... 10.12.04, 06:21 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > ...a na forum Wawa znów będzie, jak w raju. Jak sobie ofiarynko narysujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Autostrada do Sulejówka .... 11.12.04, 04:48 "ono" nie umie nawet rysować! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Autostrada do Sulejówka .... 14.12.04, 00:55 Prawdziwa nie tyle autostrada, co raczej WOW przybliża się do Sulejówka Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Autostrada do Sulejówka .... 15.12.04, 02:42 I bardzo dobrze, szybciej do kabaretu! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Autostrada do Sulejówka .... 16.12.04, 00:33 To nie kabaret, to po prostu mogiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Autostrada do Sulejówka .... 17.12.04, 03:05 wybrukować tę autostradę pustymi łabmi niektórych radnych Sulejówka... Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Autostrada do Sulejówka .... 18.12.04, 17:03 Szkoda opon żeby po nich jeździły... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Autostrada do Sulejówka .... 20.12.04, 01:17 Ciekawy jestem co jeszcze ci nawiedzeni w Sulejówku wymyślą? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Autostrada do Sulejówka .... 21.12.04, 04:40 A jakim sprzętem oni myślą...? Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Autostrada do Sulejówka .... 22.12.04, 03:31 Na pewno nie mózgiem, bo go najpierw trzeba mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 29.12.04, 00:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Kasujcie wszystkich! 30.12.04, 04:19 Kasujcie najlepiej wszystko, zostawcie tylko karpia, alcatraza bo oni sa OK i nieomylni jak widać, słychać i czuć...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Kasujcie wszystkich! 31.12.04, 20:05 Broń Boże nie kasujcie Baby Jendzy z Sulejówka, ona jest niepowtarzalna... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Kasujcie wszystkich! 03.01.05, 06:54 i czytajcie to objawienie na Forum "Nasz Sulejówek" Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Kasujcie wszystkich! 05.01.05, 04:01 Kolejny koncert dał w Sulejówku "kowboj". Nie wiadomo, czy smiać się, czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Kasujcie wszystkich! 13.01.05, 02:54 karp dyryguje ruchem. Tragedia - korki! Odpowiedz Link Zgłoś