Gość: Krakow IP: *.ny5030.east.verizon.net 30.04.02, 05:35 Zachowanie kibicow Legii swiadczy o prymitywizmie mieszkancow stolicy. Nie potrafia sie cieszyc nawet z zwyciestwa wlasnej druzyny, tylko niszcza wlasny dobytek.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 07:08 Gość portalu: Krakow napisał(a): > Zachowanie kibicow Legii swiadczy o prymitywizmie mieszkancow stolicy. Nie > potrafia sie cieszyc nawet z zwyciestwa wlasnej druzyny, tylko niszcza wlasny > dobytek.. Raczej o tym, że wysnuwasz prymitywny wniosek. Większość kibiców Legii to warszawiacy, jednak nie znaczy to, że kazdy warszawiak jest wielbicielem Legii. A swoją droga kibice faktycznie już po raz któryś z rzędu skompromitowali się, choć tez przeciez nie wszyscy. Na stadionie było 15 tys, a na Starówke dotarło ich raptem 3 tys. Legia ma pokryć wszystkie straty Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 08:42 To będą musieli sypnąć grosza, koszt oszklenia 37 wozów autobusowych i 7 tramwajowych nie jest mały. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 08:44 Wspomnę też o dewastacji witryn sklepowych na Starym Mieście Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 09:08 No to sobie Legia beknie. Ale najlepsze jest to, że nie płaci za prawdziwych kibiców tylko za te 3 tyś hołoty. Pzdr Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 30.04.02, 11:59 Mnie osobiście zirytował pobłażliwy ton artykułu w Stołecznej. Że niby jak to fajnie, że kolumna Zugmunta jeszcze stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Warszawiacy ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 21:02 prasa doniosla tez o zniszczonych pociagach do tluszcza, nasielska i innych dzielnic 'warszawy' wielka ta nasza 'Warszawa' !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CTRL Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.de.deuba.com 30.04.02, 09:50 Gość portalu: Krakow napisał(a): > Zachowanie kibicow Legii swiadczy o prymitywizmie mieszkancow stolicy. Nie > potrafia sie cieszyc nawet z zwyciestwa wlasnej druzyny, tylko niszcza wlasny > dobytek.. Uważasz, ze jestem prymitywny? Przecież mnie tam nie był...Nawet kibicem Legii nie jestem, a pochodzę przecież z Warszawy... Wyciąganie takich durnych wniosków nie najlepiej o tobie świadczy... PS. Też uważam, ze zachowanie tych bałwanów to porażka...dla mnie to przede wszystkim porażka rodziców tych idiotów (najczęściej są to przecież młodzi ludzie)...gdyby mój syn kiedyś wyprawiał taki rzeczy, to spaliłbym się ze wstydu, uważając to za wielką stratę poświęconego czasu na wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.matrix.pl 30.04.02, 09:52 Gość portalu: Krakow napisał(a): > Zachowanie kibicow Legii swiadczy o prymitywizmie mieszkancow stolicy. Nie > potrafia sie cieszyc nawet z zwyciestwa wlasnej druzyny, tylko niszcza wlasny > dobytek.. Zachowanie owe świadczy o prymitywiźmie pewnej grupki pseudokibiców chuliganów...a nie ogółu warszawiaków. A co powiesz na boje kibiców Cracovii i Wisły? Czy tez swiadczą o prymitywiźmie mieszkańców Smoczego Grodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 18:23 Gość portalu: Warschau napisał(a): > > Zachowanie owe świadczy o prymitywiźmie pewnej grupki pseudokibiców > chuliganów...a nie ogółu warszawiaków. > A co powiesz na boje kibiców Cracovii i Wisły? Czy tez swiadczą o prymitywiźmie > > mieszkańców Smoczego Grodu? wszelkie uogólnianie jest niemądre. tak, jak odpieranie czyichś zarzutów i krytyki za pomocą haseł w stylu : - A u was biją murzynów ! amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.chello.pl 30.04.02, 10:10 Gość portalu: Krakow napisał(a): > Zachowanie kibicow Legii swiadczy o prymitywizmie mieszkancow stolicy. Zachowanie kibiców Legii świadczy o prymitywizmie kibiców Legii i to dokładnie tych, którzy się tym prymitywizmem wykazali. Gdyby Twój sąsiad był bandziorem i kryminalista, nazwałbyś takze bandziorem i kryminalista własnego ojca lub siebie tylko dlatego, ze mieszkacie w tej samej kamienicy? Chciałabym to zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RURA Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rura Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 10:19 Rzeczywiście Ci ludzie pokazali na co stać kiboli wrsiawskich. Ale nie martwcie się, tacy luje są w każdym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 10:22 Bolesna to prawda, ale prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 11:34 Nie wiem po co i kto wpadł na ten pomysł, aby kibice cieszyli się z wygranej swej drużyny na Starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 11:45 Miklas dzisiaj w Stołku powiedział, że to był pomysł Hadaja. Nieważne czyj, ważne, że głupi. Można było wszystkich zatrzymać na stadionie, polewać ten darmowy browar, puszczać sztuczne ognie, a potem grzecznie podziękować licznie przybyłym. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie tylko warszawiacy... 30.04.02, 11:59 A w Krakowie to niby nie było demolek ? To oczywiście nie usprawiedliwia chuliganów-wandali z Warszaway ale dowodzi, że to zjawisko nie jest związane z miejscem pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gerry Re: Warszawiacy- polscy prymitywi 30.04.02, 12:32 Byłem w Krakowie z jakieś pół roku temu. Szok. Idę po staróce a wszystkie szyby powybijane. Nie noszę nienawiści do Krakowiaków, więc nigdy nie odważę się postawić tezy, którą ty postawiłeś. Ocena mieszkańców na podstawie jakiego marginesu. Zastanów się człowieku nad swoją nicością. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Warszawiacy- polscy prymitywi IP: *.cpool2.quickclic.net 30.04.02, 19:51 Wiesniakom zawsze sloma z butow wyjdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr.. Ale wymyslił IP: *.endo.cm-uj.krakow.pl 30.04.02, 19:53 Rzyczymy więcej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: Taka drobna sugestia. 30.04.02, 20:00 Gość portalu: brrr.. napisał(a): > Rzyczymy więcej wyobraźni. "Życzymy " piszemy przez samo Ż. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Krakow - nowojorski prymityw IP: *.acn.waw.pl 02.05.02, 21:53 Nawet gadać do ciebie szkoda, prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś