dariok 10.05.02, 17:53 godzina 12.00 - jedna z ulic na Żoliborzu dwóch bandytów wyciąga z samochodu kobietę odpalającą pojazd i przewraca ją na ziemię, wsiadają i kradną samochód, kobieta zostaje ranna w nogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariok Re: w biały dzień 10.05.02, 18:06 www.superexpress.pl/iso/Regiony/WwaNews/wwanews_3.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: w biały dzień - nie mogę znaleźć IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 13.05.02, 09:47 dariok napisał(a): > <a href="www.superexpress.pl/iso/Regiony/WwaNews/wwanews_3.shtml"target= > "_blank">www.superexpress.pl/iso/Regiony/WwaNews/wwanews_3.shtml</a> Coś nie mogę znaleźć tego artykułu. Czy to na pewno dobry adres? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: w biały dzień - nie mogę znaleźć 13.05.02, 22:37 Gość portalu: abc napisał(a): > Coś nie mogę znaleźć tego artykułu. Czy to na pewno dobry adres? Pewnie już sie zdezaktualizował. News przestał być newsem i poszedł do archiwum. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BGSLE Re: w biały dzień IP: *.biz.mindspring.com 10.05.02, 19:53 Dlaczego jest w Polsce tyle przestepstw?.Czy zawsze mielisny do tego predyspozycje i dopiero upadek komuny pozwolil nam rozwinac skrzyda czy poprostu jestesmy teraz innym spoleczenstwem. Mowi sie , ze za czasow komuny statystyki przestepczosci nie byly ogolnie dostepne i dawalo to nam poczucie bezpieczenstwa.Dlaczego wiec, w moich czestych podrozach po Polsce za tamtych czasow nigdy nie spotkalem sie z tyloma przejawami przestepczosci co teraz. (napady, kradzieze na ulicach, morderstwa w bialy dzien itp.) Czy sa w Polsce statystyki pokazujace kto popelnia wiekszosc tych przestepstw? Czy to my Polacy niszczymy wlasny kraj, czy otwarcie Polskich granic otworzylo droge dla elementu kryminalnego z innych krajow? A moze tak bylo zawsze tylko ja tego nie widzialem? Ciekawy jestem jakie sa wasze opinie na ten temat Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: w biały dzień 13.05.02, 09:52 Zaczyna się dziać coś bardzo złego, co raz więcej bandytyzmu - co raz więcej ofiar i poszkodowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman norma w Polsce 13.05.02, 13:00 A cóż wy tacy zdziwieni że bandyci wyciagaja babę z bryki i jada jej (juz nie jej) samochodem w sina dal..... To normalka w kraju, w którym w więzieniu bandyta nie pracuje (chocby tłukł kamienie w kamieniołomach, albo drogi ubijał), ma telewizor, video, siłownię codziennie, otwarte cele, 2 mln przepustek (po jakimkolwiek rodzaju przestępstwa), jedzonko za darmo, dostęp do narkotyków i alkoholu (za opłatą u klawisza). Dlaczego jesteście zdziwieni? Moja propozycja: jeszcze bardziej trzeba zliberalizowac prawo, tak zeby np. bandyta mógł jeździć za friko srodkami komunikacji miejskiej, nie płacił czynszu i miał wysoką zapomoge od państwa (bo wiadomo ze miał trudne i cięzkie dzieciństwo, nikt go nie lubi, jest troche taki "zagubiony", chciałby sie odnależć w tym społeczeństwie. Jednym zdaniem: biedny robaczek). W normalnym kraju taki bandyta byłby złapany, urżneło by mu się ręcę przy łopkciach tępą kosą. Ale nie u nas. Bo u nas jest DEMOKRACJA I PLURALIZM !!!!!! Naprawdę ciesze się, że żyje w tym kraju. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: w biały dzień 13.05.02, 12:58 dariok napisał(a): > godzina 12.00 - jedna z ulic na Żoliborzu > dwóch bandytów wyciąga z samochodu kobietę odpalającą pojazd A dlaczego ona ten pojazd chciała podpalić to się już nie zastanowiłeś młody człowieku, hę? > i przewraca ją na > ziemię, wsiadają i kradną samochód Jak to najpierw wsiadają a potem kradną. Czyl;i na początku to wsiedli ot tak, żeby odpocząć? > kobieta zostaje ranna w nogę > A może ona już tą nogę miała złamaną i chcę wyłudzić odszkodowanie, bo po pijaku to się nie liczy, hę? Za dużo tu znaków zapytania, tu się nic nie trzyma kupy. Póknijcię się w głowę, dziennikarzyny niemoralne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ◄@ Re: w biały dzień IP: *.chello.pl 13.05.02, 18:31 zakompleksiony napisał(a): > dariok napisał(a): > > > godzina 12.00 - jedna z ulic na Żoliborzu > > dwóch bandytów wyciąga z samochodu kobietę odpalającą pojazd > > A dlaczego ona ten pojazd chciała podpalić to się już nie zastanowiłeś młody > człowieku, hę? > > > i przewraca ją na > > ziemię, wsiadają i kradną samochód > > Jak to najpierw wsiadają a potem kradną. Czyl;i na początku to wsiedli ot tak, > żeby odpocząć? > > > > kobieta zostaje ranna w nogę > > > A może ona już tą nogę miała złamaną i chcę wyłudzić odszkodowanie, bo po pijak > u > to się nie liczy, hę? > > Za dużo tu znaków zapytania, tu się nic nie trzyma kupy. > Póknijcię się w głowę, dziennikarzyny niemoralne!!! aleś ty bystry! jak woda w klozecie! Odpowiedz Link Zgłoś